Най-добрите и най-лошите моменти от премиерата „Донеси смешното“, новата поредица от комедии на NBC

Трябва да се видят знаменитост Instagram публикации на седмицата Виж снимките NBC

Кенан Томпсън, Криси Тейгън и Джеф Фоксуърти се опитват да намерят най-доброто в комедията, базирана на етюди и скечове - плюс, Джон Легенд отминава, след като Криси флиртува твърде силно с един комикс.

'Bring the Funny' иска да направи за комедия какво 'Светът на танца' е направил за музиката, която е да събере най-доброто от най-доброто, за да се види кое действие е наистина най-доброто.

Мария Кери trl лента

Така че въпросът е, дали „BTF“ донесе най-доброто? Е, ние не сме толкова сигурни в това, въпреки че имаше някои комедианти с доста съществени последователи, като Франгела и JK! Студия, представяйки своите скицови стилове на нова публика.NBC

5-и съдия на „America's Got Talent“: Прослушванията се затварят със звездни гласове, акробатика и човек от тамбура ?!

Преглед на историята

Подобно на „Танц“, „BTF“ обединява трите основни цялостни стила на комедията в едно шоу, което означава, че съществуват комикси, които се съревновават със скеч комедийни трупи и дори с разнообразни актове. Това е лудница на таланти и в този първи епизод имаше много смях.

Може би най-големият недостатък в момента е просто ограниченията във времето. Само с един час „BTF“ трябва да прокара десет действия, което означава, че наистина наистина сме могли да видим шест от тях изцяло, а само с шест действия напред, със сигурност ни накара да се чудим дали ще бъдат толкова куци през целия час. Предупреждение за спойлер: те почти бяха!

Водещ и комик Аманда Силес върши чудесна работа да поддържа нещата леки и забавни през цялото време, както и съдиите Кенан Томпсън , Криси Тейгън и Джеф Фоксуърти , които изглежда наистина се наслаждават. Те дори сами предизвикват някои от най-големите смешки, въпреки че определено страдат от синдром на „добър съдия“ с много от тези състезатели.

Но най-важното е, че наистина на сцената има талант от световна класа. И тъй като рядко виждаме скица или комедия на естрада в голямо шоу като това, наистина е освежаващо да видим как тези формати процъфтяват там с някои уникални и умни материали.

Докато първите шест съдии напредват, ние ще направим нещата още по-опростени. Разделихме ги на две категории: Забавни и Не смешни и ги класирахме най-зле на първо място. Някои актове наистина бяха измамени, тъй като NBC не излъчиха пълния им външен вид, нито се възползваха да пускат клиповете онлайн. Съжалявам!

NBC

Криси Тейгън случайно публикува пълна премиера на новото шоу 'Донесе смешното', Вицове, които тя уволни

Преглед на историята

НЕ Е СМЕШНО

Ян Лара

(Стани) Получихме точно това за него и неговия приятел, които заедно ходят на круиз за двойки, и последвалата неловкост, която трябваше да създаде някои наистина страхотни шеги и анекдоти. Може би Иън трябваше да се уточни по-конкретно с разказите си, защото се оказа, че искаме да научим повече за това как е, но той си правеше безопасни шеги като тях, носейки подходящи тоалети на вечеря, за да не обърка снимките на никого. Намерете ръба.

Но Колбърт

(Стани) Получихме само откъс от нейната постъпка, но шегите й за Amazon и USPS имаха ядрото на добър материал там, но това не попадна. Джеф й даде добра бележка за четенето на стаята и спирането, ако една шега наистина убие, вместо да завърши с по-глупава нота ... което тя напълно направи.

Хари и Крис

(разнообразие) Тези хора изпяха песен за това, че са приятели и са като „Приятели“ и просто никога не се събраха, така че защо Кенан беше толкова мил с тях. Тези момчета пеят глупави песни заедно от известно време, така че може би песента просто не беше достатъчно силна или нямаха време да ни въведат в техния шантав свят, защото изобщо не се получи.

Армандо Анто

(разнообразие) Явно съдиите не бяха толкова впечатлени, че дори не видяхме съветите им за Армандо. Хареса ни неговата шега с една бележка, но това е всичко, което получихме. Също така си струва да се отбележи, че ако шоуто ще ни дава по десет действия всяка вечер и шест от тях напредват, тогава силно редактирането и натрупването на всичките четири (и не поставянето на видеоклиповете им) премахва 100 процента от напрежението, вълнението и мистерията като към кой напредва ... или го прави? Щяха ли да направят действие, което едва успяхме да видим (и не е достъпно онлайн)?

Констанс wu am hethcoat

Jarred Fell

(разнообразие) Това беше някакъв странен акт, като Джаред ефективно използва комедия и погрешно насочване, за да краде различни неща от член на публиката отново и отново и отново. Със сигурност беше интересно да се гледа, но не съвсем „донесе смешното“, както шоуто иска. Магията и комедията могат да вървят много добре заедно (както Penn & Teller доказват през цялото време), но Jarred все още не е заковал комбото.

Мистър Зед

(разнообразие) Този герой е комикс за робот, бъдещето на комедията. Човек, ако само шегите му бяха толкова добри, колкото аниматронните му движения. Той беше внимателен в това отношение. Сега част от призива му беше царевицата на някои от шегите му, но трябваше да има някаква кука, която наистина да приземи някои от тях. Общото взаимодействие с аудиторията беше умно, но никой от неговите материали не ни отведе никъде. Не-секвайтурите са добре ... ако са наистина забавни сами по себе си. И все пак, обичайте персонажа и неговото изпълнение на него. Тази част е брилянтна!

Браво

Криси Тейгън бе забранена от „Гледайте какво се случва на живо“ за 2 години след „пиянство“ по време на първата си поява

Преглед на историята

СМЕШЕН

Мат Райф

(Стани) Едва на 23 години, Мат идва със здравословна увереност и доста солидно се опитва да бъде емоционален човек. По някакъв начин преминахме от него, планирайки сватбата си с Криси, да се превърнем в плодова чаша на затворник, но Мат ни заведе на пътешествие, така че всичко имаше смисъл и той спечели тези смехове. Солидно първо впечатление, ако не и смях на глас весел. Впечатлението му за Криси обаче можеше да е твърде солидно, тъй като Джеф предупреди Джон Леджънд, когато дойде да донесе на жена си питие, че тя флиртува твърде много. Джон обаче не изглеждаше твърде притеснен и особено когато тя дори не знаеше името му.

Орландо Лейба

(Стани) Орландо има естествено забавна доставка, но той препродаде по-голямата част от материала си. Той също не предложи никакво обяснение защо харесва различни неща сега. Всичко, което той би трябвало да каже, беше нещо като: „Вие знаете, че винаги е слънчево на HGTV“ и той би обвързал втората част от бита си с първата и целият разказ би имал по-голям смисъл. Той обаче има много потенциал, дори някои от материалите му да не се ударят толкова рязко, колкото биха могли, и той завърши с малко надолу, тъй като материалът му „Fixer Upper“ не беше толкова остър, колкото той крещи другите показва.

JK! Студия

(скица) Реквизит към JK! Студия за скица, напълно реализирана от началото до края с завъртащ край, който подкопава всичко, което е дошло преди. Създаден около фалшиво детско шоу, когато звучният човек се присъедини към екипа, той не донесе нищо друго освен луди теории на конспирацията. Но те се римуваха с песента. Бихме искали малко повече дискомфорт сред останалата част от актьорския състав с неговите лудории, но като цяло това беше блестящо написано и много добре изпълнено. Трупата излъчи този скеч като епизод от предаването си в YouTube на 13 юни.

Франгела

(скица) Sketch е съвсем различен звяр, но този дългогодишен комедиен дует наистина разкри комбинация от хора, които говорят на екрана в кината и филми на ужасите, за да съберат доста забавна сцена. Не се нуждаеше от повече от двамата, които се провикваха във филма и си взаимодействаха с фалшивата публика, като ги подтикваха да бъдат забавни, но те го добавиха с коментар към филма.

максимум 2014 горещо 100

Нетфликс

Aziz Ansari се отваря за твърдения за сексуално неправомерно поведение в специалната комедия на Netflix „Точно сега“

Преглед на историята

РЕЗУЛТАТИ

Оказва се, че са ни изтеглили бърз и въпреки че видяхме само шест действия в тяхната цялост, това не бяха непременно шестте действия, които бяха извършени. Предполагаме, че това е нож с две остриета, тъй като времето им е ограничено.

Но бихте си помислили, че поне ще сложат Хари и Крис пълно действие онлайн, за да могат феновете да разберат защо са напреднали. Към тях се присъединиха Франгела , Орландо Лейба , Jarred Fell , JK! Студия и Мат Райф .

Това е лошо за господин Зед, който беше невероятно забавен като робот, но не постигна марката с действителния си комедиен материал.

ДОСТАВЕТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ЛИНИИ

- Може да спя с теб и да не ти се обадя на следващия ден. Защото съм зает да планирам нашата сватба. Разбирате ли колко много работи нашата ден? Като, имам да свърша неща, човече. Знаете ли изобщо къде да вземете гълъби ... Те не са на Amazon Prime. Не можете да пощалите гълъби. -Мат Райф

„Погледнах Кенан и си казах:„ Не можеш да бъдеш красив и забавен. Това е просто подло. Това не е възможно.' -Chrissy Teigen'Jeff си тръгва. ' -Кенан Томпсън (докато Джеф Фоксуърти си тръгва)

„Трябва да се притеснявате за този комичен комикс, който беше включен тази вечер.“ - Джеф (към Джон Леджънд) „Флиртуваше ли с жена ми?“ -Джон'Не казвай на Джон за Майк - Мат - любовта на живота ми, Мат! -Chrissy'Ти дори не знаеш името му. ' -Джон'Не е нужно да знам името му! ' -Криси

„Другото сладко момиче се преоблича от бикини в друго бикини. Мисля, че е вечерно бикини? -Frangela (подигравателни филми на филмите на ужасите)

„Тази вечер бих искал да изиграя нещо, което всички вие можете да си позволите.“ -Armando Anto (свири една нота на цигулка)

'Какво е реалността?' -Г-н Зед (докато си тръгва)

„Донесете смешките“ се излъчва всеки вторник след „America's Got Talent“ в 22:00. ET на NBC.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети

Популярни Публикации

Танцуване със звездите Пети съдия Финал: Кой спечели трофея Mirrorball?

Танцуване със звездите Пети съдия Финал: Кой спечели трофея Mirrorball?

Карънът на търговеца Джо се опитва да защити избухването, твърди, че клиентите я наричат ​​C-Word

Карънът на търговеца Джо се опитва да защити избухването, твърди, че клиентите я наричат ​​C-Word

Снимки на Годишника на знаменитостите: Чанинг Тейтъм, Джена Деван и още!

Снимки на Годишника на знаменитостите: Чанинг Тейтъм, Джена Деван и още!

Въпрос на феновете защо J.Lo може да използва N-Word, докато Джина Родригес не може

Въпрос на феновете защо J.Lo може да използва N-Word, докато Джина Родригес не може

Хилари Дъф споделя снимка на себе си в леглото с приятеля си Джейсън Уолш

Хилари Дъф споделя снимка на себе си в леглото с приятеля си Джейсън Уолш

Ланс Бас смята, че Джакс Тейлър ще бъде уволнен от правилата на Vanderpump, извиква и Анди Коен

Ланс Бас смята, че Джакс Тейлър ще бъде уволнен от правилата на Vanderpump, извиква и Анди Коен

„Островът на изкушението“ от сезон 2 кадри дразни сълзите и някои много горещи връзки (ексклузивно)

„Островът на изкушението“ от сезон 2 кадри дразни сълзите и някои много горещи връзки (ексклузивно)

Джеф Рос ще ви изпече от уюта на вашия собствен дом (ексклузивно)

Джеф Рос ще ви изпече от уюта на вашия собствен дом (ексклузивно)

Брет Майкълс размишлява върху „Rock of Love“ близо 10 години по-късно - „Бях ужасен на традиционните срещи“

Брет Майкълс размишлява върху „Rock of Love“ близо 10 години по-късно - „Бях ужасен на традиционните срещи“

Звездата на „3-ти рок от слънцето“ Кристен Джонстън споделя трогателна история от 11 септември

Звездата на „3-ти рок от слънцето“ Кристен Джонстън споделя трогателна история от 11 септември