Рецензия „Най-доброто от мен“: Никълъс Спаркс, най-лошият и най-затоплен

Ако най -доброто от мен, най -новата адаптация на Никълъс Спаркс, която се появи на големия екран, трябваше да получи табела с доклади, това би бил един от онези странно поляризирани документи, които объркват родителите и тревожните учители: Прав А за химия, но Ф в основна композиция, драматургия, творческо писане и всяка друга тема.

Разказване на историята на Доусън и Аманда - любимци от гимназията, разкъсани от жестока съдба, но събрани по -късно в живота, когато смъртта на общ приятел ги връща в малкия град, където са израснали - The Best of Me , страхотен актьорски състав: Джеймс Марсдън и Мишел Монаган играят текущата версия на нашите любовници, пресичани със звезди, с Люк Брейси и Лиана Либерато като техните юноши през 1992 г.

забавни и лесни позиции за секс

Вижте видеото:

И четирите са харизматични и лесни за гледане, с естествена и ангажираща връзка в двете двойки, независимо от времевата линия. (Всъщност има едно кръстосано изрязване с нотка на усетДжон Сейлс„Времето в камерата скача в класикатаСамотна звезда- но освен това, филмът просто залита между епохите.)

Лошата новина е, че колкото и очарователна или газирана да е химията между актьорите, те все още са в капан в мъртвите, фалшива мелодрама и безмозъчни съвпадения от историята на Никълъс Спаркс. Най-продаваните романи на Спаркс и много филмови адаптации (The Lucky One, The Notebook, Safe Haven и др.) Затвърдиха позицията му на Томас Кинкаде от американските романи-зашеметяващо лепкава, но странно популярна, марка, дефинирана от нейната лекота. Историите на Спаркс са за истинска романтика, каквото е борбата за истинските спортове: Силна, прекалена комбинация от изпотени клинчове и неправдоподобни събития, водещи до заключение, което сте знаели добре преди началото, без значение преди края.best-of-me-M-118_01654-Rh_rgbРежисьорът Майкъл Хофман („Един хубав ден“, наскоро изхвърленият римейк на „Гамбит“) снима в Луизиана, където времето е благоприятно за изгладените поти, а данъчните облекчения са благоприятни за създаването на евтини филми. Сценарият, от Уил Фетърс (който е написал предишна адаптация на Sparks,Късметлията) и J. Mills Goodloe, въздържа и се оттегля всеки път, когато може да обясни защо любовта на Доусън и Аманда през 1992 г. се разпадна в името на изграждането на фалшиво напрежение.

Goodloe и Fetters също не са подпомогнати от самия роман на Sparks, който изисква огромни количества случайности и трагедии, за да продължи напред, подобно на SUV, който изисква постоянни попълнения. И диалогът със сапунени глупости сякаш знам, че обичаш дъщеря ми ... но не мога да я имам близо до семейството ти и в края на всичко мога да кажа какво е да обичаш някого, е толкова квадратен и тежък каца с трясък в момента, в който напусне устата на актьора.

Прочетете също:Със своя безкраен низ от тайни завещания, трагични инциденти, престъпления, неуспехи, писма, оставени от наскоро починалия, и престъпни родители, заменени от любезни наставници, The Best of Me достига състояние на влажна истерия, докато героите му се целуват под дъжда , бият се в мръсотията и извикват всичките си чувства. Но всичко това е формула и формула, толкова пагубна и толкова печеливша, колкото всеки филм от комикси или друг франчайз, дефиниран предимно от римските цифри след заглавието му.

Техническата работа на филма е на първо ниво, дори ако изглежда срамно, че например операторът Оливър Стейпълтън-който е заснел толкова разнообразни и отличителни филми, колкото Earth Girls Are Easy, The Cider House Rules и The Shipping Новини - се свежда до улавяне на градинари без мъже или дълги тигани с испански мъх, висящи по дърветата.

Прочетете също:

Редактор Мат Чесе, след като наряза предизвикателни филми катоZ-та световна войнаи Warrior, сега трябва да шият заедно монтажни монтажи, където нашите водещи се хранят с раци и се смеят, докато подбрана песен от незабележимия саундтрак играе във всеки диалог.

Както се казва, една риба гние от главата надолу и това е Искри с неговото лепкаво писане и проста картина на всяка тема от романтика до връзки до грях на юг, която е източникът на това гниене тук. С привидно безкрайна поредица от окончания-със сигурност е имал за цел да завърже хлабавите краища, но вместо това да удуши всеки признак на живот от това, което е било преди-Най-доброто от мен олицетворява най-лошото от съвременната романтика на голям екран, тъй като фабриката за един човек продължава да изпомпва филми, в които познанството и количеството, а не свежестта и качеството, са се превърнали в това, което публиката трябва да възнагради.

Интересни Статии