Бен Хигинс подробно се бори с пристрастяването, Лорън Бушнел Сплит в нова книга

Гети

„Когато осъществих зрителен контакт със себе си, почувствах, че самият дявол се взира в мен.“Бен Хигинс за първи път се отваря за борбата си със зависимостта.

В новата си книга „Сам в очите: търсене на връзка, когато те видят, но не те познават“, публикувана във вторник, бившият ерген разкри, че в миналото е бил пристрастен към болкоуспокояващи, като отбелязва, че тя е започнала, след като е наранил коляното си в гимназията и впоследствие претърпя две операции.

Гети

Колтън Ъндърууд Детайли Предизвикателство в отдаването под наем на Каси Рандолф след разделянето в глава от нова книга

Преглед на историята

„Знаех, че трябва да сляза от тях, но ми беше трудно да го направя, когато след всяка операция ми бяха предписани отново“, пише Хигинс в книгата, на E! Online . „Освен това много хора, с които избрах да се разхождам на този етап от живота си, също приемаха болкоуспокояващи.“

„Слизането от болкоуспокояващите стана още по-трудно, когато удари друг вид болка“, продължи той, като отбеляза, че е бил отхвърлен от най-добрия си бизнес колеж, тогавашната му приятелка му е изневерила и че баща му се е разболял отново.Хигинс каза, че „последното парче от [неговия] тъмен пъзел си е дошло на мястото“, когато „е започнало да се отнася към хората като към предмети, които са съществували за мое удоволствие“.

„Не искам да навлизам в прекалено много подробности, но е достатъчно да кажа, че използвах млада жена като нещо повече от обект за мое удоволствие“, спомня си той. - Когато всичко свърши, я изхвърлих. Не ме интересуваше нейната история или желанието й за връзка, която не беше просто физическа и продължи по-дълго от една нощ. Не ме интересуваше, че ще я нараня. Единственото, което ме интересуваше, бях себе си.

Въпреки че стипендията на „The Bachelorette“ каза, че не помни много от сутрините по време на четиримесечния си период на „прикован на легло срам и мрак“, той успя да си припомни момента, в който имаше пробив.„Когато осъществих зрителен контакт със себе си, почувствах, че самият дявол се взира в мен. - О, Боже - казах на глас. 'Кой е това? Това не е човекът, когото някога съм искал да бъда “, пише Хигинс. „Наистина имах предвид думите:„ О, Боже “. Това беше първата молитва, която се молих от много дълго време - и може би най-честната молитва, която някога съм произнасял. ... Признах на Бог колко празен беше животът ми и как не исках да остана по този път. „Ако си истински - извиках, - спаси ме от себе си.“

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Докато говоря с Ние седмично за книгата си Хигинс каза, че е „трудно“, „странно“ и „все още трудно“, че обществото вече ще знае за миналите му борби. Въпреки това той отбеляза, че се надява другите да имат връзка.

Риалити звездата, която каза, че му отне две години, за да напише книгата, също призна, че неговият автор на автори му е помогнал да детайлизира битката си със зависимостта.

„Моят писател на призраци щеше да ми помогне да вкопая още малко, защото имаше момент от време, когато бях плато и бях прекалено на повърхността“, каза Хигинс. „Трябваше да го заведа към края, за да ми помогне ... [и] да задам правилните въпроси.“

ABC

Ергенски удар: Мат изважда лошите момичета - но той не ги получава всички

Преглед на историята

Междувременно, също в книгата си, Хигинс разкрива какво се е случило към края на връзката му с Лорън Бушнел, разкривайки, че в крайна сметка са се разделили по телефона.

Ако си спомняте, Хигинс и Бушнел се сгодиха в края на бившия сезон на „Ергенът“ още през 2016 г. Бившата двойка продължи да има свой собствен сериал за спиноф, „Бен и Лорън, щастливо някога след това?“

Според Хигинс заглавието на шоуто е имало въпросителен знак, тъй като продуцентите „са усетили, че има проблеми в рая“.

'По времето' Щастливо някога след това? ' дойде, в отношенията ни не остана много радост. Напрежението и болката бяха заели своето място “, спомня си той в своята книга, която преди това казах Бушнел подписа. „Никой от нас не беше щастлив, но все пак правехме всичко възможно връзката да работи. Отидохме на терапия и консултации на двойката, но независимо от това колко стъпки напред направихме, изглеждаше, че нещо ще ни удари и ще се върнем към объркване и съмнение.

ABC

Ергенски удар: Пристигането на нови момичета предизвиква злобен тормоз - само един човек застава срещу него

Преглед на историята

Когато Хигинс и Бушнел прекратиха годежа си през май 2017 г., той твърди, че двамата са решили да го направят по телефона, като Хигинс казва, че е „много по-здравословно“ да не го прави лично.

- Накрая едва говорехме. Самата раздяла дойде по телефона. Ако се чудите как можете да завършите годеж с телефонно обаждане, повярвайте ми, когато казвам, че и двамата го предпочетохме по този начин “, написа Хигинс. „Никой от нас не се нуждаеше от поредния измъчен разговор лице в лице за връзката ни. Сякаш времето ни в шоуто никога не приключи. Поне не лошата част. Когато най-накрая дойде моментът да хвърля кърпата, правенето на телефонно обаждане се почувства далеч по-здравословно и за двама ни.

След раздялата си с Бушнел, Хигинс продължи да участва в „The Bachelor Winter Games“ през 2018 г., но напусна шоуто рано. Той има връзка с Джесика Кларк от ноември 2018 г. и двамата се сгодиха миналия март. Междувременно Бушнел очаква първото си дете от съпруга си, кънтри звездата Крис Лейн.

Въпреки факта, че и той, и бившият му са в сериозни връзки, Хигинс каза: „Непознати все още ме питат за [Бушнел] и защо се разделихме.“

„Alone in Plain Sight“ вече е налице.

Трябва да се видят знаменитост Instagram публикации на седмицата Виж снимките Instagram

Интересни Статии