Бен Афлек продължително говори за бившата годеница Дженифър Лопес

Гети

- Къде пазиш извора на младостта? Защо изглеждаш същият като през 2003 г. и изглежда като че ли съм на 40 години ... в най-добрия случай? '

Бен Афлек хвали бившата си годеница Дженифър Лопес.Докато говорите с Със стил за майската им история за Лопес, Афлек аплодира бившия си и нейната работна етика, наричайки певицата-актриса „най-трудолюбивият човек“, който някога е срещал в бранша. Афлек, 48 г., и Лопес, 50 ​​г., бяха сгодени от 2002 до 2004 г.

Гети

Дженифър Гарнър за това дали някога ще се омъжи отново, да има повече деца

Преглед на историята

„Мислех, че имам добра работна етика“, каза Афлек пред изданието, „но бях напълно смирен и издухан от това, което тя се ангажираше да прави всеки ден, сериозността, с която тя пое работата си, тихият и посветен начин тя изпълняваше целите си и след това как ще се върне и ще удвои усилията си.

„И до днес тя остава най-трудолюбивият човек, с когото съм се сблъсквал в този бизнес“, продължи той. 'Тя има голям талант, но също така е работила много усилено за успеха си и аз съм толкова щастлив за нея, че най-накрая изглежда, че получава заслужената заслуга.'По-късно носителят на Оскар добави към J.Lo: „Къде държите фонтана на младостта? Защо изглеждаш същият като през 2003 г. и изглежда като че ли съм на 40 години ... в най-добрия случай? '

Афлек и Лопес се сгодиха през 2002 г. Бившата двойка, която участва заедно един с друг в „Момиче от Джърси“ и „Джили“, отложи по-късно сватбата си през 2003 г., преди да се раздели завинаги през 2004 г.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.Впоследствие Афлек се жени за Дженифър Гарнър през 2005 г. Двойката, която се раздели през 2015 г., споделя дъщерите Виолет на 15 и Серафина на 12, както и син Сам на 9. Разводът на Афлек и Гарнър бе финализиран през 2018 г.

Що се отнася до Лопес, след раздялата й с Афлек тя се омъжи за Марк Антъни през 2004 г. Бившата двойка, която споделя 13-годишни близнаци Макс и Еме, го напусна през 2011 г. и разводът им бе финализиран през 2014 г. .

Подобно на Афлек, Антъни също се възторгва от Лопес, докато говори с InStyle.

„Нещото в Дженифър е способността й да вижда и разбира нещата, преди да се случат. Преди дори да изложи идея, тя я е визуализирала хиляда пъти - каза 52-годишният Антъни. - И ако някой каже, че това може да не е най-добрата идея, тя ще каже: „Просто още не я виждаш. ' Девет пъти от 10, тя ще го забие. Тя е първата в стаята и последната, която си тръгва. Най-трудният работник, когото съм срещал.

„Когато бяхме заедно, за мен беше точно обратното“, продължи той. - Това се промени оттогава. Научих толкова много от нея. Тя е оригиналът!

Междувременно Лопес в момента има връзка с Алекс Родригес. Актрисата на „Hustlers“ и бивша звезда на MLB беше потвърдено, че излиза през 2017 г. и се сгоди през март 2019 г. Миналия месец обаче имаше съобщения, че двойката е тръгнала по своя път.

Лопес и Родригес се обърнаха към докладите, като казаха, че все още са заедно. Двойката каза TMZ, „Всички доклади са неточни. Работим по някои неща.

Трябва да се видят знаменитост Instagram публикации на седмицата Виж снимките Instagram

Интересни Статии