Бела Торн разкрива нова приятелка с топлес PDA снимка - и приятелят й одобрява!

Тази седмица в снимки на знаменитости Преглед на изображението Instagram

'Тя е много сладка ... първото момиче, с което съм се срещал, е срамежливо от камерата', Торн надписа публикацията.

Бела Торн разкри своя полиаморен статус в неделя вечерта, като сподели снимка с нова мистериозна жена, като същевременно запази неотдавнашните си ухажвания с гаджето си Бенджамин Масколо.

Бившата звезда на Дисни, на 21 години, влезе в Instagram, за да сподели няколко топлес снимки на себе си и новото си стискане, докато двамата се гушкаха в леглото. 'Тя е много сладка ... първото момиче, с което съм се срещал, е срамежлива от камерата', Торн надписа снимките.А Масколо - 26-годишната италианска поп звезда, с която Торн е свързан от април - не изглеждаше ни най-малко ревнив, докато коментира публикацията с „вие, момичета, сладки“, заедно с емотикони с червено сърце.

Instagram

Ето четирите знаменитости, подкрепящи първото американско кафене с канабис

Преглед на историята

В своите „Истории“ Бела също сподели съобщение за подкрепа от своя мениджър, който написа „Благодаря ви, че споделихте истината си. Не всеки има топките. Странична бележка. Никога не сте поставяли сексуалността си в килера, когато повечето знаменитости трябваше. Именно тези решения, които вземате, са най-важни за мен.Още през юли Торн разкри, че се идентифицира като пансексуална.

В интервю с USA Today , звездата от „Assassination Nation“ каза: „Харесвате същества. Харесваш това, което харесваш. Не е задължително да е момиче или момче, или той или тя, или това или онова. Буквално харесвате личността. Ти просто харесваш същество.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.Торн и Масколо се събраха след раздялата на Торн с бившия й приятел, рапър Mod Sun. Този романс доказа, че това не е първият път, когато Торн потопи палеца на крака си в полиаморен басейн, докато двойката покани звезда от YouTube Тана Монжо в отношенията.

Говорейки с Гей Таймс по-рано тази година Торн каза: „Не мисля, че някой наистина ще разбере връзките, които споделям с Мод или Тана. Да, шегуваме се с поли, но не сме в смисъл, че не поставяме дума, кутия или етикет твърде много неща. Каквото, такова.'

Гети

Бела Торн блъска Джейк Пол, след като е видян с жена, която не е Тана Монжо

Преглед на историята

Монжо прекрати с двойката през юли и наскоро се ожени за колегата си YouTuber Джейк Пол. След кратък скалист период Торн и Монжо отново са в добри отношения. „С Тана имахме толкова сладко ниво на разбиране един на друг и нуждите на другия. Мисля, че имаме това ниво, наистина, има много любов там “, каза Торн Под влиянието на Том Уорд през август.

И в същото интервю тя разкри подобно чувство към Mod Sun, след разпадане. „Подарихме си много наистина страхотни неща и много наистина страхотни преживявания и се научихме на много неща и наистина това правите, когато се срещате“, обясни тя.

Поздравления за Торн, че отново е намерил някой специален! И отново!

Интересни Статии