Красивата къща Hampden Lane

The Hampden Lane House е красива резиденция в Бетесда, Мериленд от Робърт Гърни Архитект . Оригиналната структура на сайта беше установена за неефективна, така че беше разрушена и заменена с нова. Новата къща заема една трета по-малко площ от първоначалната структура и е разположена така, че да увеличи максимално зелената площ на имота. Проектирана като куб, новата къща е приблизително 2200 квадратни метра без неизползвани или недостатъчно използвани пространства. Плоският покрив осигурява допълнителни 1100 квадратни метра жилищна площ на открито с изглед към върховете на дърветата и хоризонта на центъра на Бетесда.

Прозорците с различни размери бяха подредени, за да оптимизират гледките към зелените площи, като същевременно минимизират гледките към съседни къщи в непосредствена близост. Вътрешните пространства са отворени и светлина изпълнена с ясни детайли. Ореховите подови настилки осигуряват богата основа за бели стени и фрезови конструкции, проектирани в съчетание с външните стени с дървени въглища.

Тази къща представлява умишлено отклонение както в мисловния процес, така и в реализирането на настоящите строителни тенденции в квартала. Вместо да построи голяма къща с претенциозни връзки с миналото на селските райони, тази нова къща е по-малка с по-силна връзка с модерния градски район, в който се превърна Bethesda. Къщата е предназначена да бъде по-чувствителна към обекта, съобразена с околната среда и да осигурява удобни, ефективни жилищни пространства. Чрез

какво мога да направя, за да подправя връзката си

Посетете уебсайта на Робърт Гърни Архитект тук .

неща за правене това лято на 2018 г

неща, които искате в една връзка

как мога да си направя оргазъм

Снимки: Архитектурен фотограф на Максуел Макензи

Интересни Статии