Бари Уилямс мисли, че HGTV „Платен начин твърде много“ за къщата „Брейди Бънд“

И шестте бивши деца -актьори от The Brady Bunch бяха на разположение в четвъртък в лятното пресконференция на Асоциацията на телевизионните критици, за да говорят за новото си шоу на HGTV, A Very Brady Renovation.

Те платиха много за тази къща, пошегува се Бари Уилямс, който играе Грег в The Brady Bunch.

Към него се присъединиха бившите му съ-звезди Морийн Маккормик (Марсия), Ив Плъмб (Ян), Сюзън Олсен (Синди), Майк Лоуинланд (Боби) и Кристофър Найт (Питър), които всички участваха в обновяването на известната къща на Брейди Бънч в Студио Сити, Калифорния.ползите от измиването на лицето с мед

Но истината беше, че актьорите всъщност никога не са заснели нито една сцена в прочутата къща на Брейди - тя е била използвана само за създаване на кадри от екстериора, докато останалата част от шоуто е заснето на набор от мили.

Прочетете също:Не знаехме къде е тази къща. Не знаех къде е до 1990 г., каза Найт.

Но това не означава, че не са имали приятни спомени от снимачната площадка, която актьорите с помощта на HGTV успяха да пресъздадат в къщата на Studio City - и да заснемат всичко за A Very Brady Renovation. Те добавиха 2000 квадратни фута към първоначалния си отпечатък-без да компрометират разпознаваемия изглед на улицата. Къщата беше възпроизведена, за да включва плаващото стълбище, оранжево-зелената кухня, таванското помещение на Грег и детската баня Jack-n-Jill.

Всичко съвпада добре с 50 -годишнината на шоуто, което предстои на 26 септември.На въпроса дали някога са взели нещо от сцената за спомен по време на снимките на оригиналния сериал, Олсен отговори: „Бяхме добри деца, не откраднахме нищо.

30-дневно предизвикателство за самообслужване

Прочетете също:

Но Маккормик призна, че веднъж е взела нещо от снимачната площадка един ден - въпреки че се кълне, че е имала разрешение.

Откраднах нещо веднъж, но беше от коледен епизод. Беше, когато правехме „A Very Brady Christmas.“ Имаше този дървен Дядо Коледа и си помислих: „О, искам да имам парче„ A Very Brady Christmas “в къщата ми, когато украсявам. Но попитах момчетата за поддръжка дали мога да го взема и те казаха да, просто го вземете.

Lookinland обясни, че реквизитът е сериозен бизнес на снимачната площадка на The Brady Bunch.

добри подкасти за дълги карания

Прочетете също:

Не ни беше позволено да играем с играчките, с декорираните превръзки. Имаше бейзболна бухалка и ръкавици и ако трябваше да ги вземете, те щяха да кажат „Сложете ги обратно“, каза той. Всъщност бихме облекли декора с някои наши неща, малко произведения на изкуството, неща по стените и никога повече не видяхме нищо от това.

Найт се обади: Може би, ако бяхме знаели преди 50 години, че това ще е нещо, за което все още ще говорим 50 години по -късно, щяхме да сме по -предприемчиви.

Премиерата на A Very Brady Renovation е на 9 септември от 21:00 ч./20:00 ч. По HGTV.

Интересни Статии