Барбара Уолтърс има нула милост към Доналд Тръмп в интервюто за брутална ресурса от 1990 г.

Twitter

„Барбара Уолтърс приключи с BS на Тръмп през 1990 г.“

Може да е било преди 30 години, но мелодията беше все същата: нечестна преса, страхотни сделки, казват много хора.

Но разликата през 1990 г. беше, че Барбара Уолтърс все още беше на лов за BS и нямаше намерение да остави никаква плячка да се изплъзне от нея.

Името на легендарния журналист беше високо в Twitter в четвъртък, след като старо интервю с Доналд Тръмп отново се появи.

BARBARA WALTER Е ПРИГОТВЕН С BS DONALD’S през 1990г pic.twitter.com/sp5KAZCMPy- ꧁𝐵𝐿𝑂𝑁𝐷𝐼𝐸꧂ (@ BLONDIE_007_) 21 юли 2020 г. @ BLONDIE_007_
CBS

Мери Тръмп за „Социопатичните тенденции на президента“, хвалене за тест за „деменция“ и други

Преглед на историята

„Никога не съм виждал репортажи в пресата, както по отношение на мен“, изтъква бъдещият президент в клипа. 'Надявам се, че широката общественост разбира колко нечестна е пресата в тази страна.'

„Като член на пресата, нека се опитам да изясня някои от нещата, които според нас са неверни“, отговаря Барбара на практика, преди да цитирам Тръмп директно от публикувано интервю.

„С моите банкери сключихме страхотна сделка, която ми позволява да изляза по-силен от всякога - виждам сделката като голяма победа.“, Каза тя, преди да попита: „На границата на фалита, спасена от банки ... 'В този момент Тръмп се опитва да го прекъсне, но строгата ръка на Барбара веднага го изключва.

'... пързаляне с кънки на тънък лед и почти удавяне е бизнесмен, който трябва да се възхищава?'

Тръмп се опитва да обясни изхода си: „Казваш на ръба на фалита Барбара, говориш на ръба и слушаш какво казват хората ...“

„Говорих с вашите банкери“, намесва се Барбара.

След трудна пауза Тръмп се извива: „Ами това е добре и какво казаха? Знаеш в зависимост с кой банкер говориш ...

- Няколко.

„Не знам какво са казали банкерите, The Plaza е много ценна собственост, всички ми казваха„ о, платихте твърде много, платихте твърде много “... сега всички те казват„ каква страхотна сделка той направи...''

'Не, не са.'

ABC

Меган Маккейн щрака в Джой Бехар на гледката: Не бъди толкова „побъркан с мен“

Преглед на историята

Две години по-рано Тръмп купи хотел Plaza в Ню Йорк от групата Westin за огромен 390 милиона щатски долара (еквивалент на 850 милиона долара в днешните пари), още 50 милиона щатски долара за ремонти видяха, че той дава здравословен оперативен доход, но не достатъчно за покриване на огромния дълг.

До 1992 г. компанията, която Тръмп създава, е обявена в несъстоятелност, четвърти от шест пъти, когато ще подаде такава.

Докато преди това президентът се хвалеше, че използва корпоративен фалит като бизнес инструмент, той никога не е подавал молба за личен, изолирайки личното си състояние от всякакви бизнес сделки, които се объркват.

Така или иначе, Twitter беше в страхопочитание от начина, по който невъзмутимият Уолтърс се справи с имотния магнат, дори тогава да нямаше силата на Овалния кабинет зад гърба си.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на

Интересни Статии