Bar Refaeli приветства третото дете с Adi Ezra: „Животът е красив“

Най-сладките обяви за бременност на знаменитости за всички времена (досега) Виж снимките Instagram

Новият пакет радост се присъединява към големите сестри Ел, две, и Лив, три.

Поздравления за Бар рефаели и съпруг Ади Езра!

Супермоделът се включи в Instagram, за да обяви ново издание на семейството си в събота, разкривайки, че щастливата двойка приветства брат и сестра за дъщерите си Ел, две, и Лив, три.

'Ето как изглежда истинският GLAM', написа 34-годишната жена заедно със снимка, на която се усмихва, докато носи болнична рокля в родилно отделение. „3-то бебе от 3,5 години. #FamilyIsEverything Животът е красив ♥ ️ '

Израелската красавица все още не е споделила подробности за пола или името на бебето.В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Бар за първи път обяви бременността си в очарователно видео, публикувано на Instagram на нейната приятелка Аси Азар на 20 юни. След като каза на телевизионния водещ, който очакваше, той изрече: „Не беше ли бременна преди секунда? Толкова се радвам за нея - ако е истина. Изглежда малко бременна, наистина. Защо се нуждае от три деца?

И може да има по-скъпоценни тикове по пътя, тъй като наскоро Бар изрази желанието си за по-голямо пило.„Мисля, че това ще бъде десетилетие на семейство - произхождам от семейство с четири деца. Много майки биха могли да прочетат това и да си помислят: „Да, опитайте първо да го направите.“ Дано имам голямо семейство, но ще го взема едно по едно - каза тя Здравейте! списание .

Ветеранът на Sports Illustrated Swimsuit Edition - който излиза Леонардо Дикаприо от 2005 г. до 2009 г. - завърза възела с бизнесмена Езра, 44 г., през септември 2015 г. в Хайфия, Израел в спа курорта Кармел Форест.

Преди това е била омъжена за Арик Уайнстийн.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram