„Бамби“ и 13 други филмови моменти, смазващи душата, (снимки)

Много малко филмови сцени са по-смазващи душата от шокиращата кончина на майката на Бамби. Ето 13 от най -тъжните моменти от детските филми.

Warner Bros.

'Железният гигант' (1999)

Благородната жертва на Железния гигант, за да спаси Хогарт и неговия град от ядрен удар, остави децата в униние, когато го видяха по кината, но ние го поставяме в дъното на нашия списък, защото-18-годишен сигнал за спойлер-той се завръща в края.Уолт Дисни Картини

'Драконът на Пийт' (2016)

Голям реквизит за малкия 5-годишен Леви Александър за изпълнението му в началната сцена на нежния, превъзходен римейк на Дисни от 1977 г. Студеният отвор показва ужасен млад Пит, изгубен в гората, след като родителите му загиват в автомобилна катастрофа, докато не изживява фантазията на всяко младо момче: среща с мистичен дракон.Универсални снимки

„E.T.“ (1982)

'Аз ... ще бъда ... точно ... тук.' Не много хора - включително възрастни - могат да преминат през „E.T.“ без да пролее няколко сълзи. Въпреки че никой не умира в тази сълзна сцена за сбогом, ние се чувстваме като част от себе си, докато гледаме ЕТ и Елиът да се прегръщат за последен път.

Walt Disney Pictures/Pixar

„История на играчките 3“ (2010)Лесно е да забравите, че Woody, Buzz & Co. са играчки, а не хора. Докато играчките заключват ръцете си и се плъзгат надолу в огнената пещ, отчаянието им е почти осезаемо, паниката в очите им е страшно човешка. За щастие малките зелени извънземни се нахвърлят и спасяват всички от смъртта на играчките.

Walt Disney Pictures/Pixar

„Отвътре навън“ (2015)

В един момент Pixar осъзна, че поколението, което е израснало, гледайки филмите им, е навършило пълнолетие, и започна да прави филми за гледане на детството от гледна точка на възрастните. „Отвътре навън“ беше един от тези филми, тъй като превърна един въображаем розов слон в източник на много сълзи с мощен коментар за това как е добре да оставим нещата от детството зад себе си.

Warner Bros.

„Непрестанната история“ (1984)

В този списък има много смъртни случаи, но само един включва кон на живо действие, претърпял трагичен край. И все пак „Непрестанната история“ отива там, тъй като конят Артакс е изсмукан под калта в Блатата на тъгата. И като погледнем очите на този кон, няма как да не се чудим колко ужасен наистина е бил на снимачната площадка.

DEG

'Трансформери: Филмът' (1986)

Кой знаеше, че филм, който може да спечели пари, предназначен за продажба на играчки, може да бъде толкова трогателен? Смъртта на лидера на Autobots беше трик за изтласкване на ново поколение Transformers на преден план с надеждата децата да купят екшън фигури от тях. Вместо това реакцията на децата беше толкова силна, че Hasbro върна Optimus Prime през 1987 г. И след това го уби отново. И после го върна. И после го уби отново ...

Дженсън Фарли Снимки

„Последният еднорог“ (1982)

Можехме да направим целия този списък от сцени от „Последният еднорог“, но ще се сдържаме и ще продължим с момента, в който Моли Грю, която прекара младостта си в копнеж да срещне еднорог, най -накрая изпълнява желанието си много след девойските си години са минали и животът я е победил в отчаяние.

Универсални снимки

„Земята преди време“ (1988)

Първо, Littlefoot почти се изяжда от T-rex. Тогава той вижда, че приятелите му загиват при земетресение. И тогава той трябва да гледа как майка му бавно и болезнено умира и по някакъв начин сам да се върне в Голямата долина. Бедното човече!

Walt Disney Pictures/Pixar

„Нагоре“ (2009)

Всеки, който гледа сцената на ухажването и брака на Карл и не cry трябва да отиде на лекар, защото техните слъзните канали очевидно са дефектни. „Up“ улавя същността на връзката на Карл и Ели за по -малко от пет минути. От брака им до опустошението на Карл след смъртта на любовта на живота му, връзката им е сладка, но в крайна сметка трагична.

стар викачУолт Дисни Картини

'Old Yeller' (1957)

Когато младият Травис Коутс (Томи Кърк) научава, че любимият му четириног приятел има бяс, той прави това, което трябва-с изстрел от пушка, който ще изпрати сълзи по лицето ви безпроблемно.

Walt Disney Pictures/Pixar

„История на играчките 3“ (2010)

Точно преди да замине за колеж, Анди се сбогува с любимата си каубойска играчка. Тази сцена беше особено мощна за поколението, израснало да гледа „Toy Story“, защото „Toy Story 3“ излезе, когато мнозина сами тръгнаха към колеж.

Walt Disney Productions

„Бамби“ (1942)

Смъртта на майката на Бамби често се цитира като един от най -тъжните филмови моменти на всички времена и е лесно да се разбере защо. Това е много кръв за анимационен филм, продаван на деца! Според тази книга , дори дъщерята на Уолт Дисни възрази срещу смъртта на майката на Бамби. Кой знаеше, че тежкото положение на анимационен елен може да докосне толкова много хора?

Уолт Дисни / Буена Виста

„Кралят на лъвовете“ (1994)

старомодно бикини с висока талия

Насочете звука на сърцето на всяко дете от 90 -те да се разбие отново. Дори по -тъжно от действителната смърт на този цар лъв е как неговото дете, Симба, се опитва да го събуди. Муфаса може да ни е напуснал преди повече от две десетилетия, но все още е така. Твърде. Скоро.

Интересни Статии