Бакалавърският Еван Бас удари 150 милиона долара глоба за измамни реклами за еректилна дисфункция


Джеймс Бонд е готов за действие за нула време да умре плакати с герои Преглед на изображението Гети

Радиото, телевизията и печатните реклами твърдят, че клиниката му „ще бъде в състояние да реши или коригира еректилната дисфункция дори само след едно посещение“.

Еван Бас е осъден да плати голяма глоба за заблуждаващите реклами на своята клиника за еректилна дисфункция.Според съдебни документи, получени от E! News, Главният прокурор на Тенеси Хърбърт Х. Слейтър III подаде жалба срещу 'Ерген в рая' звезда - който е специалист по еректилна дисфункция - заради предполагаемото му използване на измамни маркетингови кампании.

Съдебните документи твърдят, че 36-годишният Бас и неговата клиника за мъже в Тенеси „са продавали еректилна дисфункция, преждевременна еякулация и лечение на сексуална функция на други мъже“, използвайки „множество широко разпространени, измамни маркетингови кампании“.

TooFab

Емили Фъргюсън, бакалавър, разговаря с непринуден секс: „Намери човек и просто го направи“

Преглед на историята

Според вестниците Бас е имал 'властта да контролира' радиото, телевизията и печатните реклами, които твърдят, че неговата клиника 'ще може да разреши или коригира еректилната дисфункция дори само след едно посещение', което не е вярно.нови деца на блок татуировка

Риалити звездата беше осъдена да плаща 150 000 долара на месечни вноски в продължение на три години с първоначална вноска от 10 000 долара.

Той се е съгласил с всички условия.

Instagram / Гети

Рейвън Гейтс нарушава мълчанието на Rachel Lindsay Fallout: „Никога не съм я правил погрешно“

Преглед на историята

Бас за пръв път стана известен в сезон 12 на ' Ергенът 'през 2016 г. Тогава Бас се срещна със съпругата си Карли Уодел по време на появата им в третия сезон на „Ерген в рая“.Те са родители на дъщеря Изабела на 2 години и сина Чарлз Улф, който се роди миналия месец. Бас има трима сина от предишна връзка.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наABC / Facebook