Звездата от 'Bachelorette' Kaitlyn Bristowe се разпада, докато говори за 'болезнено' разпадане с Shawn Booth

Най-жадните снимки на ухажорите на Бека „Bachelorette“ Виж снимките Гети

Дизайнерът на Dew заяви, че не само скърби за раздялата си, но и губи кучето си. Бут е взел кученцето при разделянето им.

Кейтлин Бристоу се бори да 'приеме' неотдавнашната й раздяла с бившия годеник Шон Бут.

Бившият „Ерген“ звезда откровен за раздялата си с нея 'Off The Vine' подкаст във вторник, посветен на края на тригодишната й връзка по-рано този месец. Канадската телевизионна личност обясни, че докато феновете беше подозирал раздялата „през последните няколко месеца“, тя и Бут искаха да разкрият новината при техните условия.

ABC

Rose Red Flags: „Bachelorette“ Бека Куфрин се уютна с имитатор на Крис Фарли, наркоман с пиле и Кьолн в премиерата на сезона

Преглед на историята

„Знаете ли, през последните няколко месеца получавах много съобщения от хора, казвайки„ знаем, че е направено, така че просто ни кажете “, каза тя. „Но, честно казано, предполагам, че просто не бях готов да го приема, докато не го направих, и тогава го обявихме. Трябваше да е в нашия график за връзката ни, а не това, което другите хора очакваха от нас.

'Изминаха наистина много тежки месеци', добави тя. „Наистина мислех, че ще го преодолеем.“Риалити звездата обясни, че двамата с Бут са на „кръстопът“ в отношенията си, но тя смята, че ще „изберат пътя“, където ще се озоват заедно.

„Просто никога не съм приемала нашия ангажимент или изобщо не съм сгодена“, каза тя и започна да се бори със сълзите. „Имах нагласата да правя каквото е необходимо, за да работи. И сега осъзнавайки, че има някаква вина, но аз вярвам, че с всички тежки моменти в живота идват житейски уроци и това е, което трябва да взема от всичко това. Понякога трябва да отделите малко време и да направите крачка назад, за да помислите за какво се борите и дали има смисъл за вашето дългосрочно щастие.

Бристоу каза, че двамата осъзнават колко „важни фундаментални ценности не се нареждат“ и че има някои неща, които „вероятно никога няма да видят очи в очи“.„Не ни остана друг избор, освен да бъдем честни със себе си - и помежду си - и сме толкова късметлии за спомените, които сме създали, и за всички красиви моменти, които сме имали“, каза тя.

„Искам да повторя на хората, това, което видяхте в социалните медии, беше истинско, а това, което имахме, беше истинска любов“, продължи тя. „Но що се отнася до препятствията и тези основни ценности и преодоляването на нещата, просто не мисля, че бяхме на една и съща страница - и е болезнено да призная това. Но имате нужда от тази основа и от това партньорство, ако ще продължи вечно.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

как да говоря на bumble

Дизайнерът на Dew изрази, че не само скърби заради раздялата си с Бут, но и от загубата на кучето си. Косматият приятел на двойката остана с Бут.

„Знаейки, че Тъкър вече не е в дома ми - добави Бристоу през сълзи. „Понякога чувствам, че той е почти лепилото за нашите отношения. Явно много обичам това куче, но все пак ще го видя.

Бристоу продължи да благодари на онези, които са „уважили“ нейното решение и че са изпратили „любезни съобщения“.

„Знам, че предстоят толкова много светли дни и по странен начин, колкото и да се страхувах да пусна това изявление и да приема, че това е краят, това ми позволи да затворя вратата на тази мисъл завинаги и да започна да си представям новия бъдещето напред, от което съм развълнувана - обясни тя. „Надявам се, че с всичко това мога да избера да гледам напред, а не в огледалото за обратно виждане какво би могло да бъде и какво би могло да бъде различно.“

'Само се надявам, че през този момент мога да помогна на други жени, които може да преживеят трудности, мъже също, знаейки, че в края на тунела има светлина', добави тя. „И винаги трябва да избирате правилния път за вас и за вашето собствено щастие, дори ако това означава да се борите със сърцето или тежките времена.“

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram