Моминско раздухване: Момчета се борят за Тайшия - но дори повече помежду си

ABC

Тъй като общият враг, който ги обединява, изчезна, заедно с оригиналната моминска Клеър Кроули, момчетата започват да се обръщат един към друг.

Цялото настроение в курорта 'The Bachelorette' се промени почти веднага след като Клеър Кроули си тръгна с неин годеник Дейл Мос, оставяйки 16 момчета без общ враг или цел за разочарованието си.

Докато пристигането на новата ергенка Тайшиа Адамс и четирима нови мъже разтърси нещата миналата седмица, бурното напрежение започна да кипи почти веднага тази седмица. По-специално, Ед се разправи с Chasen, защото използва подобни фрази, за да опише Tayshia, както направи за Clare.

Патън Освалт twitter война
Гети

Кари Ан Инаба реагира на твърденията, че е критична към DWTS Pro Artem заради романтичното минало

Преглед на историята

Сега, за да бъдем честни към Чазен, Ед и Бенет също се забавляваха много, подигравайки се с ограничения му речник, така че това наистина ли е доказателство за липсата му на истински интерес към този процес или Тайшиа, или просто показателно за това колко малко думи може да мисли на да опише жена.

'Тайшия е димшоу'

Това може да е новата ни любима линия в шоуто и бързо се превърна в уловната фраза на Chasen. Звучи така, сякаш той може би не го е използвал пред момчетата много, след като го дебютира за тях и правилно се засмя.

Това беше завръщането му към Ед, който го призова да използва същите думи. Това беше новият начин да се опише Тайшия, който той измисли и макар и за себе си, да, това е. Това е тази, която ще спечели нейното сърце.

Да!

И тогава, за останалата част от епизода, зрителите бяха третирани с него, описвайки я като „димна изложба“ отново и отново в интервютата си с говорещи глави. Не сме сигурни колко дълго ще продължи Chasen в шоуто, но определено искаме монтаж на „пушек“ по време на специалното „Men Tell All“.

След като се справихме с всички възходи и падения на това пътуване, не заслужаваме ли и ние нещо хубаво?

ABC

The Bachelorette: Tayshia поема отговорност - Вижте кой е нов, кой напуска и кой е новият злодей

Преглед на историята

Бебета с израснало дупе

Честно казано, ние се оказахме все по-разочаровани както от Ед, така и от Chasen, които се справяха с ескалиращата вражда като истински бебета. Първо, Ед нямаше да остави обвиненията си, макар че те бяха до голяма степен неоснователни и просто собствените му чувства.

Но при натискане - и Ед никога не се отказваше - Чейзън продължаваше да реагира с физическа агресия и такъв тип енергия, която обикновено е подходяща за типовете млади момчета, които смятат, че юмруците им са отговорите на житейските проблеми.

Беше смущаващо и за двамата, а ние се надявахме наполовина, че Тайшия ще ги зареди и двамата на церемонията по розата в средата на шоуто. Уви, тя реши да остави собствените си инстинкти да диктуват какво да се прави - плюс това, продуцентите обичат драмата, ако знаете какво казваме тук!

Реалността обаче е, че визията на Ед за тунела за Чазен ще саботира собствените му шансове с Тайшия. И не му помогна, че той отново стана разбойник на втората група през нощта, когато Ной го разби.

На първо място, Ноа получи тази възможност само защото Ед отстъпи (в последната секунда) на физическа борба с Chasen. Момчетата се бориха буквално за време с Тайшия, но когато Ед изтича до Крис Харисън, за да каже, че раменете му може да се изкълчат, ако влезе там, звучеше като много хленчене и пилене.

Със сигурност така го прие Чазен. И както Ед не знае истинските намерения на Чейзън, така и ние не знаем дали Ед наистина има тези наранявания. Предполагаме, точно както той го направи. Но моментът даде на Ной огромна възможност и агресивността му даде резултат.

Instagram

Дъщерята на Джим Едмънд Хейли обвинява Меган Кинг за излагане на коронавирус

Преглед на историята

Мустацирам те, за да избръснеш това нелепо нещо

Няма да защитаваме Ноа като цяло, тъй като той изглежда като истински смутител, но не беше изцяло извън правата си на вечерната част от срещата на групата. Тайшиа го покани да се засили, след като Ед се отдръпна и застана настрана.

костюм на мечето на Майли Сайръс

След това, след като той я грабна за първия един на един момент, тя е тази, която му предложи той най-накрая да обръсне тези ужасни мустаци. Така че, когато той се върна по-късно и открадна малко повече време с нея, трябваше да последва нейната молба и да й позволи да го направи точно тогава и там.

От тази гледна точка цялото нещо беше доста очарователно и се радваме, че Тайшиа направи за всички нас това, което смятахме, че трябва да се случи.

Ние не харесваме Ной по-добре, но харесваме Тайшия за това, че отстоява общото благоприличие в ефира.

Бен Самотен

Единственият истински губещ в тази ситуация беше Бен, който избра стратегия, а не просто да следва сърцето си и да се бори за това, в което вярваше. Пропусна ли метафората при срещата по борба?

Тайшиа чувстваше истинска връзка с него по-рано в епизода, но когато той така и не успя да говори с нея, беше ясно, че тя е наранена, че той сякаш не се бори за нея. Той се подвизаваше за датата на групата, но това наистина ли е по-важно от свързването? Това не е игра - добре, това е игра - но също така не е.

Освен когато е така.

E! / Instagram

Ники Бела и брат Джей Джей Гарсия отпаднаха след „масова битка за политиката“

Преглед на историята

Тези въпроси бяха твърде хар (var) d

Ще бъдем отхвърлени, ако изпуснем Бенет. Човекът е лесно една от най-забавните личности в шоуто, дори когато шегата е с него. Той носи със себе си толкова увереност и чар на 'boujee', че едновременно ненавиждате неговата умничност и го обичате.

Той беше абсолютният връх на първата групова среща през нощта: стремежът на Таисия за „Човек с пораснал задник“, защото този възпитаник на Харвард, който с удоволствие ще ви каже отново и отново (и той го прави), че е отишъл в Харвард весело бомбардира частта от въпросите и отговорите на датата.

След това той издърпа Ед (или може би Ед извади Бенет, тъй като тази дата се случи първа) и посочи старо нараняване като причина, поради която той не може да участва в претеглянето на въжето. И все пак, той се възстанови с впечатляваща презентация (Харвард) за закуска в леглото.

И ние някак си обичахме колко солен беше и Chasen тук, като се има предвид, че Бенет бомбардира първия рунд, извади втория рунд и след това отскочи и спечели цялата дата.

След като Ной отбеляза, че датата на групата се издигна, а Бенет се върна, за да спечели първата среща с чара си, стана ясно, че Тайшия оценява поемащите риска. Ето защо тя беше толкова разстроена, че Бен не се увери, че я е намерил на срещата в групата тази вечер.

Той рискува със сложната си стратегия be-last-get-the-group-date-rose, но за нея просто изглеждаше, че всъщност не му пука толкова много дали има време с нея или не. Беше ли достатъчно, за да обрече шансовете му? Времето ще покаже.

О, тази вечер имаше няколко елиминирани, но те бяха толкова забравими, че почти забравихме да ги споменем. Двама от тях бяха сред четирите новодошли (Монтел и Питър), оставяйки само Ноа и Спенсър да огорчат оригиналните ухажори на Клеър. Другият беше Джей, който просто никога не се свързваше наистина с нея.

нови правила на vanderpump сезон 5
Гети

Майкъл Б. Джордан е „Най-сексият мъж в живота“ за 2020 г.

Преглед на историята

„Mansion“ Chatter

 • „Отидох в Харвард ... Мисля, че съм във висшите етажи по отношение на възрастен човек. Със сигурност съм най-умният. ' - Bennett (преди да сгрешите първия въпрос)
 • „В началото бях наистина развълнуван от Бенет, но не съм сигурен за този тест по математика.“ - Тайшия (към Ашли)
 • 'Това е нещо като бисерно формулиран въпрос.' - Bennett (преди да се обърка вторият въпрос)
 • „Харвард може да се наложи да свали цените си, след като видя представянето на Бенет днес.“ - Ред
 • 'Наистина съм развълнуван да й покажа колко е пораснало дупето ми - като мъж.' - Джо
 • „Просто си помислих, че мога да бъда основното ястие за закуска.“ Chasen (не прави истинска закуска)
 • 'Какво правиш?' - Тайшия (докато Бенет пълзи в леглото с нея)
 • 'Това е закуска в леглото.' - Бенет
 • - Когато Бенет я целуна, цялата стая се сви. Това е просто безкласно. Той няма уважение към останалите момчета. Той е облечен в халат f-king пред всички, които смятат, че той управлява света, защото е от Харвард. ' - Чейзън
 • „Възрастният задник не се ли състезава във физическо състезание и трябва ли да седи?“ - Чейзън
 • „Ако искате да слезете по този маршрут, аз получих наградата и не се състезавах в нито едно от състезанията. И така, какво ви кара да се чувствате? ' - Бенет
 • „Имате проблеми с това, че си тръгвам, аз си тръгвам.“ - Тайшия (след страстна целувка с Бен)
 • „Тези момчета могат да ме нападнат, колкото искат, Батман и Робин, аз ще бъда Супермен. Всъщност ще бъда Върколак, защото това е моят прякор. ' - Chase (за Бенет и Ед)
 • „Не мога да ви развеселя. Прекосихте го. ” - Чейзън (отказва да наздрави с Ед)
 • 'Най-долу, това лайно трябва да спре, пич.' - Чейзън (надвиснал над Ед след разговор с Тайшия)
 • „Добре, добре, вземете си ризата на средата и седнете.“ --Ed (към Chasen)
 • „Жалко е, че се случва това странно спорещо нещо. Защото според мен възрастните мъже не правят това. Порасналият човек е някой, който е мил, те са смирени, те защитават тези, които не могат да се защитят. Те не се занимават с глупости по националната телевизия за някои неща. ' - Бен
 • „Здравей, здравей, аз съм Бен. Не получих отново роза. ' --Ben (след пропускане на датата на групата се е увеличила)
 • - Позволете ми да ви взема Карлос. Няма нужда да чува това. ' - Bennett (взема фалшивото бебе на Ед, докато се бие с Chasen)
 • „Моята нова дума, тя е димна изложба. Тайшия е димно шоу. ' - Чейзън (всички момчета се засмяха на този опит да намерят нова дума)
 • „Аз като че ли съм затъмнен. Обикновено не губя думи. ' - Бен (след целувка Тайшия)
 • - Изпрати го вкъщи. Chasen вече закъснява за първото си участие в клуба със своите 6000 последователи, които спечели тази вечер. ' - Ред
 • „Chasen ще бъде уволнен. И мисля, че Ед е просто бляскави мускули ”- Спенсър (на борба)
 • „Между нас с Ед ще стане кърваво.“ - Чейзън (игнорирайки Тайшия с молба да не го отвежда на следващото ниво)
 • „Ед се лиши. Но той просто е супер уплашен. Надявам се, че Тайшия вижда това. Да тръгваме!' -
 • „Има ли някой тук, който иска да се бори за сърцето на Тайшия?“ - Крис (Ной скача)
 • „Единственото нещо, което е по-смущаващо от това, което той всъщност прави, е този мустак. Всъщност съм много развълнувана от това. ' - Ами (за лудориите на Ной)
 • „Не мисля, че Тайшия ще избере 25-годишен тип, който е ходил в къщата с мустаци„ крал “.“ - Ред
 • „Чудя се как би изглеждал без това нещо, ако го бръснеш.“ - Тайшиа
 • „Тази вечер?“ - Не
 • 'Не знам. Няма правила. ' - Тайшиа
 • „Понякога просто обичаш да бръмчиш.“ - Тайшия (прекъсване на Брендън с целувка)

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на Instagram

Интересни Статии

Популярни Публикации

Бранди Гланвил казва, че гримьори „Чирак“ са казали на момичетата й „Спи своя път към победата“ (ексклузивно)

Бранди Гланвил казва, че гримьори „Чирак“ са казали на момичетата й „Спи своя път към победата“ (ексклузивно)

Пола Джоунс се разпадна, припомняйки предполагаемия сексуален тормоз на Бил Клинтън по „Аферата Клинтън“

Пола Джоунс се разпадна, припомняйки предполагаемия сексуален тормоз на Бил Клинтън по „Аферата Клинтън“

Карлашианс засенчва Бела Торн на Скот Дисик: „Те изглеждаха толкова отчаяни“

Карлашианс засенчва Бела Торн на Скот Дисик: „Те изглеждаха толкова отчаяни“

14 #NewMusicFriday Songs You Gotta Hear: J.Lo, Cardi B, Christina Aguilera, Demi Lovato

14 #NewMusicFriday Songs You Gotta Hear: J.Lo, Cardi B, Christina Aguilera, Demi Lovato

Ja Rule мисли, че поредният фестивал на Fyre ще бъде пожар - Плюс това, той се опитва да смаже 50 Cent вражда с множество обиди

Ja Rule мисли, че поредният фестивал на Fyre ще бъде пожар - Плюс това, той се опитва да смаже 50 Cent вражда с множество обиди

Jeannie Mai планира да се „подчини“ на съпруга си, след като тя и Jeezy се оженят

Jeannie Mai планира да се „подчини“ на съпруга си, след като тя и Jeezy се оженят

Luann de Lesseps се прости за грешки, задвижвани с алкохол, надявам се и феновете (ексклузивно)

Luann de Lesseps се прости за грешки, задвижвани с алкохол, надявам се и феновете (ексклузивно)

Гледайте сълзливата реакция на Саша Кале за ролята на Първа латиноактриса

Гледайте сълзливата реакция на Саша Кале за ролята на Първа латиноактриса

'Saturday Night Live': Путин без риза слиза от комина на Тръмп, 'Всъщност Хилари' и последния коледен рап на Барак Обама

'Saturday Night Live': Путин без риза слиза от комина на Тръмп, 'Всъщност Хилари' и последния коледен рап на Барак Обама

Проверка на фактите „Убийството на Джани Версаче“: S&M, ХИВ и „Най-търсеното в Америка“

Проверка на фактите „Убийството на Джани Версаче“: S&M, ХИВ и „Най-търсеното в Америка“