Axl Rose приветства Стивън Мнучин в джунглата в Epic Twitter Feud

Карантинни капани за жажда Виж снимките Гети

'Спри се. Всичко това е достатъчно странно - подкани актрисата Патриша Аркет.

Нещата станаха малко по-странни в тези странни времена, тъй като в сряда вечерта избухна вражда, която никой не видя да идва.

Фронтменът на Guns N ’Roses Axl Rose и министърът на финансите Стивън Мнучин отидоха директно в Twitter, след като водещият певец извика инвестиционния банкер, като публикува:„ Официално! Каквото и да е мислил някой по-рано за Стив Мнучин, той официално е задник.

Въпреки че първоначално нямаше контекст за това, което предизвика избухването на Роуз, Мнучин все пак стреля в отговор.

Официално е! Каквото и да е мислил преди това Стив Мнучин, той официално е задник.- Axl Rose (@axlrose) 6 май 2020 г. @axlrose

'Какво направи за страната напоследък?' той туитна, добавяйки емотикони от флага на Либерия.

След като Twitter отправи Mnuchin на задача да използва грешен флаг - американският флаг има 50 звезди, Либерия има един - публикацията беше изтрита и заменена със същия въпрос и правилния флаг.

Роуз обаче хвана гафа и влезе трудно.„Моето лошо, че не разбрах, надяваме се да подражаваме на икономическия модел на Либерия“, започна певицата от „Paradise City“ 'Но в действителност, за разлика от този администратор, аз не съм отговорен за 70 000 + смъртни случая', за разлика от ф, аз не заемам отговорна държавна длъжност 2 американците, които отиват по телевизията, казват им, 2 пътуват из САЩ по време на пандемия. '

Какво направихте за страната напоследък? 🇺🇸

какво трябва да искам в една връзка
- Стивън Мнучин (@ stevenmnuchin1) 7 май 2020 г. @ stevenmnuchin1

Моето лошо, не разбрахме, надяваме се 2 да подражават на икономическия модел на Либерия, но в действителност, за разлика от този администратор, аз не съм отговорен за 70 000 + смъртни случая, за разлика от ф, аз не заемам отговорна държавна позиция 2 американския народ n 'отидете по телевизията и им кажете 2 да пътуват из САЩ по време на пандемия.

- Axl Rose (@axlrose) 7 май 2020 г. @axlrose

Изглежда, Роуз се позовава на тази на Мнучин външен вид В понеделник по Fox Business News, където той каза, че е твърде рано да се каже кога ще се възобновят международните въздушни пътувания по време на пандемията, но той насърчи вътрешните пътувания.

'Това е чудесно време за хората да изследват Америка', каза той. „Много хора не са виждали много части на Америка. Иска ми се скоро да се върна на пътя.

Много последователи в Twitter бързо направиха резервно копие на музиканта, както пише един: „Представете си, че сте този човек и си мислите, че сте по-добри от всичко от Axl Rose. Трагично, както е публикувано от друг, 911? Току-що станах свидетел на убийство на крал.

Имаше много хора, които застанаха на страната на Мнучин, както сподели последовател, „Axl Rose, световноизвестен финансов експерт тежи върху усилията за облекчаване на коронавируса“, ​​а друг написа: „Просто се придържайте да пеете наистина лошо и да се появявате късно“.

Въпреки че малко вероятната вражда е забавлявала мнозина, един човек е изцяло над нея.

'Спри се. Всичко това е достатъчно странно - подкани актрисата Патриша Аркет.

Продължавайте да четете за още реакции в Twitter на втората най-добра вражда през 2020 г. до Bravolebrity Джеф Луис и рапър Машинен пистолет Кели.

Спри се. Всичко е достатъчно странно.

- Патриша Аркет (@PattyArquette) 7 май 2020 г. @PattyArquette

Напълно си представям това: @axlrose - „Знаеш ли къде си?“ @ stevenmnuchin1 - 🤷‍♂️ „Либерия ???“

Axl - „Ти си в джунглата Мнучин. Ще умреш (от #COVID-19 ) ' #Добре дошли в джунглата #nnnnnnnkneesknees pic.twitter.com/ckpyq3Vs7Q

- Чандлър Каранца (@ ChandlerC226) 7 май 2020 г. @ ChandlerC226

Axl Rose, който влачи Стив Мнучин, е това, за което живея.

- Анджела Белкамино (@AngelaBelcamino) 7 май 2020 г. @AngelaBelcamino

Мили Боже

- Патриша Аркет (@PattyArquette) 7 май 2020 г. @PattyArquette

Axl срещу Mnuchin е толкова 2020 и аз съм ТУК за него pic.twitter.com/cSqOkurQVr

- Блус в G Minor (@ SunV0lt) 7 май 2020 г. @ SunV0lt

току-що чух за Стив Минучин - Axl Rose Feud - Go Axl - pic.twitter.com/0BGL7UW87i

- файловете на рокфорд - stringfellow hawke - lrs (@ jimrockford9) 7 май 2020 г. @ jimrockford9

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на Instagram

Интересни Статии