Ава Филип Благодарен на човека, който не мисли, че гаджето й прилича на татко Райън Филип

Холивудски мини-меси: Деца на знаменитости Виж снимките Instagram

19-годишната млада жена отговори само на един коментар от нейната приятелка Тайла, който противоречи на всички разговори за двойниците.

Ава Филип често може да чуе, че изглежда почти идентична с майка си Рийз Уидърспун , но сега тя получава друг сравнение, тя като че ли не се радва.След като Ава сподели снимка, на която е уютила с новото си гадже в неделя, феновете се наеха да кажат, че той поразително прилича на баща й Райън Филип .19-годишната жена обаче отговори само на един коментар от нейната приятелка Тайла, който противоречи на всички разговори за двойниците.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.'Той не прилича на баща ти', пише Талия. - Голямо - отговори Ава.

Хората не само твърдяха, че красавицата на Ава е приличала на Филип, но много последователи се зациклиха в майката на Ава и казаха, че снимката на младата двойка им напомня за Филип и Уидърспун през деня.

„Уау !! Рийз и Райън !! ' човек е писал. „Тази снимка ме кара да си спомням, когато Рийз и Райън бяха заедно“, добави друг.В очарователната публикация Ава, която посещава Калифорнийския университет в Бъркли, е видяна да се притиска с новия си мъж в гробището на Холивуд завинаги по време на една от лятните филмови прожекции на Cinespia. 'Тази седмица>', тя надписа снимките.

HBO

Премиерата на „Големите малки лъжи“ пита какво е след убийството Мерил Стрийп иска да разбие най-силния ансамбъл на телевизията

Преглед на историята

Ава е най-голямото дете на Уидърспун и Филип, които бяха женени от 1999 до 2007 г. Звездата от 'Големите малки лъжи' и актьорът 'Стрелецът' споделят и сина си 15-годишния Дийкън.

Уидърспун се ожени за агент за таланти Джим Тот през 2011 г. - те посрещнаха първия си син заедно, Тенеси, през септември 2012 г.

Филип има 7-годишна дъщеря Кай със звездата 'Pitch Perfect' Алексис Кнап, от когото се раздели през 2011 година.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram