Август Алсина се отваря за това да стане законен настойник на трите му племенници след смъртта на техните родители

Гети

„Искам да присъствам възможно най-много в живота им, докато все още мога да им покажа как изглежда да има кариера.“

Август Алсина разсъждава за ролята му на законен настойник на трите му „дъщери“.

В интервю с ХОРА , R&B певецът разкри за решението си да вземе племенниците си Chaylin, 14, Amaiya, 13 и Kayden, 11, след трагичната смърт на родителите им, покойният брат на Алсина, Melvin, който беше застрелян в Ню Орлиънс през 2010 г. беше сгоден за Чандра, която почина от рак на Коледа 2018 г.'Те са красиви деца с красива енергия', каза Алсина за племенниците му. „Радвам се да видя как животът се разгръща за тях и искам да присъствам възможно най-много в живота им, като същевременно мога да им покажа как изглежда кариерата си.“

Гети

Август Алсина пуска нова песен за „Заплитания“ след изложена връзка на Джада Пинкет Смит

Преглед на историята

„Беше до степен на заблуда“, добави той. „Бях точно като:„ Няма начин, няма начин да се случи. “ Спомням си, че сестра ми [Чандра] ме попита: 'Бихте ли поели родителските права?' Аз съм като „Разбира се, че ще го направя. Но няма начин да умреш. 'Алсина си припомни текста, който Чандра му изпрати, преди да умре. „Тя ми изпрати съобщение:„ През цялото това време бягаш от това да бъдеш родител, да имаш деца и сега си принуден. “

fantasia отслабване 2016

„Аз съм като:„ Просто играя на картите, с които животът ми се занимава, и ще разбера всичко “, каза певецът в отговор. Тя каза: „Винаги го правиш“. И тя заспа и това беше.

След като Чандра почина - и след като Мелвин умря преди години - Алсина влезе като законен настойник при племенниците си, които той нарича „своите дъщери“. 27-годишният младеж заяви, че се опитва „да отхвърли колкото се може повече от [детското си] поведение, колкото може [той] за момичетата.„Стремя се да бъда пример за моите„ дъщери “, обясни Алсина. „И аз искам те да знаят и да се доверят, че ще бъдат добре тук със или без мен, или без мъж, без жена, без родител.“

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

секси снимки на Келиан Конуей

Неговите племенници - Chaylin, Amaiya и Kayden - бяха включени в документалния му филм в YouTube, „Състояние на ЕМГЕРИЯ: Възходът на Август Алсина,“ който излъчи пет епизода още през юни. „State of EMERGency“ е и името на последния студиен албум на Алсина, който е записан преди пандемията на коронавируса.

„Нарекох проекта„ Състояние на ЕМЕРГЕНЦИЯ “по начин, преди целият свят да е бил в извънредно положение“, обясни той. „Бях в собственото си извънредно положение. Проектът е за това как болката може да бъде подарък за нас, ако си позволим. Едно нещо, което завинаги ще бъде неизбежно в този живот, е болката. Става въпрос само за това как се справяте с него.

Певецът 'No Love' продължи да говори за борбите за балансиране на родителството и кариерата му, като същевременно страда от Гети

Август Алсина пуска нова песен за „Заплитания“ след изложена връзка на Джада Пинкет Смит

Преглед на историята

Няколко седмици след излизането на „State of EMERGEncy“, Алсина направи заглавия, когато Джада Пинкет Смит разкриха тя имаше „заплитане“ с него. По време на епизод от „Red Red Talk Talk“, Джада потвърди, че двамата с Алсина са имали връзка, докато тя и съпругът Уил Смит са били в почивка и са близо до ръба на развода.

боса крака конкуса компания potroast

След експлозивния епизод думата „заплитане“ стана вирусна, тъй като Джада многократно я използва, за да определи какво се случва между нея и Алсина, тъй като Уил настояваше тя да бъде по-конкретна. По-малко от две седмици по-късно, Алсина пусна песен със заглавие „Заплитания“.

„Определението за заплитане / Това е, когато сте заплетени в чаршафите“, може да се чуе Алсина да пее на пистата. „Момиче, знам, че не го наричаме връзка / Но ти все още си в„ с мен “.

„Оставихте мъжа си да мине с мен, само за да му върне“, каза той в друг момент. - Не знаете ли, че това е студено?

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на Instagram

Интересни Статии