Август Алсина пуска нова песен за „Заплитания“ след изложена връзка на Джада Пинкет Смит

Гети

Текстът се позовава на филмите на Matrix, в които Джейда участва - и Тупак, един от нейните близки приятели.

Джада Пинкет Смит може да не бъде директно проверена от имена, но последната песен на Август Алисина, „Entanglements“, почти определено е свързана с връзката им.

След Смит потвърди в Red Table Talk тя и рапърът имаха връзка, докато тя и съпругът й Уил Смит бяха в почивка и близо до ръба на развода, Алсина пусна нова песен, в която се споменава една от ключовите думи, за да излезе нейното признание: „Заплитане“.Думата „заплитане“ стана вирусна, тъй като Джада многократно я използва, за да определи какво се случва между нея и август, тъй като Уил настояваше тя да бъде по-конкретна. В крайна сметка тя потвърди, че това е връзка.

„Определението за заплитане / Това е, когато сте заплетени в чаршафите“, пее Август в новата песен. „Момиче, знам, че не го наричаме връзка / Но ти все още си в„ с мен “.„Оставихте мъжа си да мине с мен, само за да му върнете“, казва той в друг момент. „Не знаете ли, че това е студено?“

Facebook Watch / Гети

Август Алсина говори след разговора на Червената маса на Джада и Уил Смит

Преглед на историята

Рик Рос има свой собствен стих в песента, но текстовете за това също са изпълнени с нещо, което изглежда като препратки към Джада, включително пиеса на нейното име.

' Джад от нейната красота / Но репутацията й е наистина солидна “, рапира той в един момент. 'Сутрин' по коридора, мога да ви кажа какво чувствам по този въпрос / Хванат в Матрицата и се съмнявам дали мога да се изкача. 'Джада, разбира се, се появи в двете продължения на Matrix, „The Matrix Reloaded“ и „The Matrix Revolutions“. 2Pac - който е близък приятел на Pinkett Smith преди смъртта му - също е посочен в текстовете.

„Предполагам, че съм само нейната малка тайна“, добави Алсина.

Facebook Watch / Гети

Джада Пинкет Смит признава, че има връзка с Август Алсина в разговора на Червената маса с Уил Смит

Преглед на историята

След разговора на Червената маса на Джада и Уил, разказа Алсина Лешояд той беше видял само няколко кратки клипа в Instagram и не изгледа цялото нещо. Като се има предвид това, той се съгласи с това как Джада характеризира това, което се е случило между тях.

„Не знам защо тази дума [заплитане] е такъв проблем. Бих се съгласил - обясни той. „Ако потърсите определението„ заплитане “, това е сложна и трудна връзка. Беше точно това. Мисля, че това е просто езикът, който вероятно е останал на хората. Но определено трябва да се съглася с това, че това е заплитане. Определено беше нещо сложно, сложна динамика. '

Алсина беше тази, която за първи път направи връзката публична, като говори за това с Анджела Йей в The Club Club. Когато претенциите му попаднаха в заглавията, „Смит“ решиха да се обърнат към тях челно.

Гети

Пиърс Морган казва, че Уил Смит веднъж „Тайно се прокрадва в студио“, за да гледа интервюто на Джейда за сексуалния живот на двойката

Преглед на историята

Интересни Статии