Аштън Къчър си мислеше, че Мила Кунис гледа порно докато е бил заспал - но беше това шоу

NBC

„Бях като„ Има ли някой друг в леглото? “ Беше ужасяващо! - пошегува се Къчър.

Аштън Къчър наскоро се събуди при съпругата си Мила Кунис, гледайки изпарена сцена по телевизията - и реакцията му беше толкова безценна, че беше подходяща за публикациите на обществото на лейди Уистълдаун.

Докато се появяваха в „ДНЕС“ по-рано тази седмица, двойката весело си спомни какво се е случило, когато Кунис е стоял необичайно късно в неделя вечер, за да наблюдава хита на Netflix „Бриджъртън“.

тигър крал тип без крака
Гети

Аштън Къчър коригира „Предаването на преждевременните почитания на„ Котарс “на Таня Робъртс преди тази смърт

Преглед на историята

'И така, аз съм в епизод пети за всеки, който го е видял, вие всички сте наясно какво се случва в епизод пет', припомни Кунис. Спойлер сигнал - Епизод 5 включва Саймън Басет, херцогът на Хейстингс (Реге-Жан Пейдж) и Дафни Бриджъртън (Фийби Дайнвор), които правят секс за първи път заедно в брачната им нощ.

„Заспивам до 9:30, излизам. Няма значение какво е включено - спя. Снощи явно останах будна до полунощ - продължи актрисата. „Бях като„ Какво се случва в това шоу? “В този момент Кунис каза, че Къчър е заспал, преди да се събуди при нея, гледайки секс сцена по телевизията, и да помисли, че жена му гледа филм за възрастни.

„Той се събужда в пика на петия епизод и това е TMI, но буквално казва:„ Гледате ли порно? “, Разказа Кунис. 'Той беше толкова объркан.'

лед т коко задник

Мила Кунис и @aplusk присъединете се към нас, за да поговорим за съвместна работа в техните нови #Супер Купа реклама за Cheetos! pic.twitter.com/GiNTYtaGR7- ДНЕС с Хода и Джена (@HodaAndJenna) 1 февруари 2021 г. OdaHodaAndJenna

Къчър шеговито добави: „Тя наблюдава посред нощ, а аз не знаех какво става. Бях като: „Има ли някой друг в леглото?“ Беше ужасяващо!

„Бях като„ Шшш, мълчи, това е сватба! “, Спомня си Кунис.

Тогава Хода Котб и Джена Буш Хагър от „ДНЕС“ се закачаха на Кунис за следващото в „Бриджъртън“, докато звездата продължава да гледа.

'Толкова съм развълнуван!' Кунис сподели, на което Кучър тогава каза на жена си: „Изневеряваш ми с това шоу!“

Двамата, които са женени от 2015 г., също разговаряха с „ДНЕС“ за заснемането на новата им реклама за Super Bowl за Cheetos. Подобно на много родители, Къчър и Кунис остават вкъщи с децата си сред пандемията от коронавирус. Двойката - които споделят дъщеря Уайът, 6 и синът, Димитри, 4 - напуснаха за няколко дни, за да заснемат рекламата и децата им не бяха доволни.

„Разкъсвахме много голям лейкопласт и те бяха в шок, че ще имаме причина да излезем от хола“, спомня си Кунис. „Те не можаха да проумеят факта, че напускаме имота ... напускахме истинската къща без тях, беше луд.“

„Това беше травмиращо събитие“, пошегува се Къчър и Кунис добави: „Много травматично. Много сълзи.

кехлибарена роза плячка снимки

Къчър каза, че той и Кунис са 'просто развълнувани да излязат от къщата'.

Вижте рекламата им за Super Bowl по-долу!

Трябва да се видят знаменитост Instagram публикации на седмицата Виж снимките Instagram

Интересни Статии