Бетонен и стъклен подслон с австралийски начин на живот на закрито и на открито

Изисканият интериор и изчистените линии характеризират този съвременен проект за обновяване, фокусиран върху живота на закрито и на открито в Австралия от Foong + Sormann.

Съвременен дом на хълм се носи над мястото си в Ла Хола

Съвременен дом на хълм изглежда се носи над мястото си в La Jolla, крайбрежен град на Сан Диего, Калифорния, проектиран от Safdie Rabines Architects.

Светеща триетажна къща в стил херпес зостер на езерото Уайтфиш

С уединена обстановка и девствена гледка към водата, тази къща в стил херпес зостер на езерото Уайтфиш, Монтана е проектирана и построена от Landmark Builders.

Зашеметяващ дом на хълм с винена пещера в долината Напа

John Maniscalco Architecture проектира този спиращ дъха дом на хълм с луксозни удобства, предлагащи широки гледки към долината Напа, Калифорния.

Екзотично отстъпление с удивителни черти по крайбрежието на Кона

Zak Architecture проектира това екзотично жилищно селище, сбор от павилиони, свързани заедно чрез градини и пътеки по крайбрежието на Кона.

Ски хижа, съчетаваща съвременни съвременни детайли в Martis Camp

Модерна селска хижа за ски, напоена с класически декор на кабината, е проектирана от SANDBOX Studio заедно с Postcard Properties в Martis Camp, Калифорния.

Зашеметяващо лятно отстъпление в стил херпес зостер в Нантакет

Семейство от Кънектикът закупи лятно отстъпление, дом в стила на херпес зостер от 5000 квадратни метра в Нантакет, преработен от Brooks и Falotico Associates.

Съвременно жилище за блъфтоп с изглед към пристанището на Нюпорт

Съвременна двуетажна подложка, проектирана от GRAHAM Architecture заедно с Michael Fullen Design Group, е сгушена на блъфтоп над Нюпорт Бийч, Калифорния.

Величествено мега имение с невероятна гледка към Тихия океан

Този грандиозен мега имот се намира в Carbon Beach Estates, луксозна затворена общност в Малибу, Калифорния, проектирана от Burdge Architects.

Ярко и привлекателно преустройство в Сан Франциско улавя природата

В квартала Presidio Heights в Сан Франциско, Калифорния, този топъл и привлекателен, изпълнен със светлина дом е проектиран от John Maniscalco Architecture.

Тропически модернизъм в Laguna Beach с азиатски обрат

GRAHAM Architecture проектира този крайбрежен дом, вдъхновен от топлината на тропическия модернизъм и Бали, разположен в Irvine Cove, Laguna Beach, Калифорния.

Абсолютно разкошна белгийска фермерска къща в Ню Ханаан

Тази зашеметяваща белгийска фермерска къща се отличава със съвременен стил на Brooks и Falotico Associates, разположен в провинцията на Ню Ханаан, Кънектикът.

Поразителна къща на плажа на блъфовете на Малибу

Тази зашеметяваща къща на плажа е разположена на 180 фута блъф с изглед към пясъчните плажове на Малибу, Калифорния, проектиран от архитекта Дъг Бърдж.

Модерен дом, сгушен в склона на долината Коул, Калифорния

Сгушен в хълм, тази невероятна модерна трансформация на дома от John Maniscalco Architecture се намира в Cole Valley, Сан Франциско, Калифорния.

Зашеметяваща планинска селска хижа в пустинята на Монтана

The Tunken е планинска селска хижа, която е проектирана от Pioneer Log Homes, сгушена на 160 акра девствена пустиня в Хамилтън, Монтана.

Изисканият модерен пустинен дом пленява в Палм Спрингс

Този поразителен модерен пустинен дом е проектиран от Schmidt Architecture в сътрудничество с The Wiseman Group, разположен в Палм Спрингс, Калифорния.

Поразителен модерен семеен дом в Калифорния, заобиколен от природата

Този нов изчистен, модерен семеен дом е проектиран от Swatt | Miers Architects, заобиколен от зрели дървета в Атертън, Калифорния.

Крайбрежен шик в стил гангрел в слънчева Флорида

Heritage Homes of Jacksonville, заедно с Villa Decor & Design създадоха тази зашеметяваща къща на плажа в гангбрел в плажа в плажа Понте Ведра, Флорида.

Транспортни контейнери, интегрирани в отстъпление на мечтите в гората

Мечтано отстъпление, проектирано с транспортни контейнери, предлага привличащ вниманието баланс между индустриален, селски и бляскав, разположен в Union Pier, Мичиган.

Крайбрежно модерно отстъпление на плажа Понте Верда, Флорида

Това крайбрежно модерно отстъпление е пълно със светлина и лишено от бъркотия, проектирано от Balfoort Architecture и Beach Chic Design в Понте Ведра Бийч, Флорида.