Изкусно преработена плажна вила от средата на века в Монтесито

Вила на плажа от средата на века в Монтесито, Калифорния, първоначално построена през 1952 г., получи цялостен ремонт от архитектите на Neumann Mendro Andrulaitis.

Модерно жилище от бетон и стъкло в Санта Барбара

Neumann Mendro Andrulaitis Architects са проектирали дом за своите клиенти, за да изживеят съвременния калифорнийски съвременен начин на живот в Санта Барбара.

Съвременният дом на върха на хълма в Калифорния получава блестящ ремонт

Съвременен дом на върха на хълма беше обновен широко от Blackbird Architects, за да увеличи максимално гледката към океан, остров и планина в Санта Барбара, Калифорния.

Семеен комплекс, предназначен за забавление на брега на Калифорния

Този плажен дом е проектиран от Neumann Mendro Andrulaitis Architects Design като отстъпление за семейна ваканция, разположено на калифорнийския бряг на Монтесито.

Живописна ферма в Монтана с прилежаща плевня

Превъзходна фермерска къща, проектирана да зачита земеделското наследство на околностите от архитектите на Locati, сгушена под връх Рос, в Спрингхил, Монтана.

Архитектурно поразително преустройство на плевня в Cotswolds

Архитектите от Studio Mark Ruthven бяха отговорни за превръщането на плевня в съвременен пристан в Cotswolds, селски район на Англия.

Пустинният дом в Аризона размива границите на закрито и на открито

Поразителен пустинен дом е проектиран за няколко празни гнездовци, съсредоточени около техните начинаещи хобита от архитектите на Tate Studio, в Скотсдейл, Аризона.

Съвременна лятна къща в дюните на Amagansett

Проектирана от архитектите на Bates Masi, съвременната лятна къща е сгушена сред подвижни дюни близо до Атлантическия океан в Amagansett, Ню Йорк.

Приказен селски дом в Невада от Locati Architects

Талантливият дизайнерски екип на Locati Architects & Interiors проектира този невероятен селски дом в ранчото, който се намира близо до езерото Тахо, в Гарднървил, Невада.

Ефектно съвременно жилище от бетон и стъкло в Израел

Този впечатляващ двуетажен модерен дом от бетон и стъкло е проектиран от Pitsou Kedem Architect, разположен в Херцелия Питуах, крайбрежен квартал в Израел.

Разкошен съвременен живот в Тихия палисад

Този триетажен дом на дизайнери O plus L разполага със стени от изчезващо стъкло и разкошни жилищни пространства на открито в Тихия палисад, Калифорния.

Елегантен и съвременен дом на четири нива в Сан Франциско

Съвременен ремонт и допълнение е проектиран от Sutro Architects и построен от Design Line Construction, разположен в Cole Valley, Сан Франциско, Калифорния.

Модерно селски отстъпление в стил плевня в Тексас Хил Кънтри

Модерна селска къща в ранчо, проектирана като семейно отстъпление от Cornerstone Architects, е сгушена на имот от 2000 акра близо до Llano в Тексас Хил Кънтри.

Очарователният холандски дом изглежда плава по крайбрежен канал

В град Россум, на юг от Холандия, този холандски дом е заобиколен от буйни градини, представляващи идиличния контрапункт на натоварения начин на живот на собствениците.

Изящни луксозни домове в средиземноморски стил в Колорадо

The Overlook at Heritage Hills е колекция от полу-поръчкови, луксозни домове в средиземноморски стил от Celebrity Communities, разположени в Lone Tree, Колорадо.

Испанският провинциален дом получава минималистично модерна актуализация

Този реновиран селски дом се отличава с минималистично модерен естетически стил, проектиран от Dröm Living, разположен в малкото градче Llívia, Жирона, Испания.

Домът на Айхлер в Сан Франциско получава ярка и ефирна актуализация

Klopf Architecture реновира двуетажен дом на Айхлер, построен през 1962 г., разположен на хълм в квартал Даймънд Хайтс в Сан Франциско, Калифорния.

Хижа Woodland придава селска елегантност в слънчевата долина на Айдахо

Miller Architects заедно с Jennifer Hoey Interior Design си представиха тази красива горска хижа в долината Wood River, точно извън Sun Valley, Айдахо.

Приказна модерна актуализация с изглед към залива на Сан Диего: Wave House

The Wave House е проектиран по поръчка през 2004 г. от Safdie Rabines Architects, за да се възползва от забележителните гледки към залива на Сан Диего, Калифорния.

Невероятно имение в Калифорния със спиращи дъха гледки

Това невероятно луксозно имение на върха на хълма е проектирано да максимизира своите гледки от архитектурното студио Safdie-Rabines, разположено в Ранчо Санта Фе, Калифорния.