Апартамент в Амстердам, проектиран да живее и работи: Zoku Loft

Разположен в Амстердам, Холандия, таванското помещение Zoku е жив / работещ хибриден дизайн, персонализиран да отговаря на вашите нужди от работа до организиране на вечеря.

Модерен дуплекс в Гьотеборг с невероятни дизайнерски характеристики

Този грандиозен модерен дуплекс от 1033 квадратни фута (96 квадратни метра) е забелязан на Алвхем, разположен в Линестаден, очарователен район в Гьотеборг, Швеция.

Невероятен мезонет с невероятна гледка към Манхатън

Предлагащ великолепна гледка към хоризонта на Манхатън, този грандиозен мезонет е разположен на върха на емблематичната сграда Puck в Ню Йорк.

Таванско помещение в индустриален стил в Киев умело съчетава драма и светлина

Таванско помещение в индустриален стил в комплект със зашеметяваща зелена стена в трапезарията е проектирано от MARTIN Architects, разположено в град Киев, Украйна.

Таванско таванско помещение на Майорка, показващо свежа и модерна актуализация

Красиво реновиран тавански таван от Кристин Лея разкрива свежа и модерна трансформация, в която интериорът и екстериорът живеят в перфектна хармония.

Стилното индустриално таванско помещение в Барселона разполага с оранжерия

Апартамент в индустриален стил в Барселона, Испания, беше реновиран от Drom Living за млад клиент, който мечтаеше да живее в пространство с домашно усещане.

Таванско помещение в индустриален стил в Киев демонстрира впечатляващ дизайн

Това страхотно таванско помещение в индустриален стил, проектирано от MARTIN Architects, се характеризира с извисяващи се тавани и уникални дизайнерски детайли, разположени в Киев, Украйна.

Възхитително стилен апартамент с една спалня в Стокхолм

Този наскоро реновиран мечтан апартамент предлага сурово индустриално усещане, наслоено с топла месингова арматура, разположено в Hägersten, квартал на Стокхолм, Швеция.

Отворено и просторно таванско помещение, предназначено за ерген в Полша

Този отворен и просторен таван от 1829 квадратни метра е проектиран от полските архитекти Cuns Studio, разположен в близост до центъра на град Познан, Полша.

Зашеметяващ апартамент в бохемски стил в Барселона

Освежаващ ремонт на апартаменти в бохемски стил предлага модерни актуализации със запазени исторически елементи от архитекти Serrat-Tort в Барселона, Испания.

Светъл и ефирен, изпълнен с растения апартамент в Östermalm, Швеция

Предлагащ комбинация от класически и модерен стил, този пълен с растения апартамент се намира в Östermalm, голям квартал в централната част на Стокхолм, Швеция.

Съвременно таванско помещение Noho, включващо поразителни дизайнерски елементи

Този страхотен съвременен таван е проектиран от Том Филисия, разположен в Нохо, богат квартал в нюйоркския квартал на Манхатън.

Склад за стоки в Торонто, превърнат в модерен индустриален таван

Този страхотен модерен индустриален таван е преосмислен за петчленно семейство от Croma Design, разположен в центъра на Торонто, Онтарио, Канада.

Светъл и ефирен космополитен апартамент в Барселона

Този космополитен апартамент се намира в сграда от началото на века в емблематичен скосен ъгъл на Барселона, испанския квартал Ешампле.

Реновиран апартамент в Барселона предлага шикозна нотка

Този реновиран апартамент се отличава с модерни дизайнерски детайли и отворен план на пода, проектиран от Nobohome, разположен в квартал Born в Барселона, Испания.

Малък, но изключително очарователен двустаен апартамент в Линестаден

Този компактен апартамент с една спалня разполага с добре проектиран етажен план с детайли с качество на наследството, разположен в Линестаден, район на Гьотеборг, Швеция.

Апартамент Lakeview в Чикаго се превърна в спокойна среда

Двойка се опита да реконструира апартамента си с езеро от Space Architects и Елизабет Крюгер Дизайн в спокойна естетика в Чикаго, Илинойс.

Очарователен малък апартамент в Гьотеборг с уникални детайли

Този очарователен малък апартамент в Гьотеборг, Швеция, съчетава прекрасно уютно настаняване с добре запазени вековни детайли и уникални качества.

Светъл двустаен апартамент в Гьотеборг разполага с фантастично оформление

Светлият двустаен апартамент от началото на века разполага с 592 квадратни метра жилищна площ, разположен на последния етаж на сграда в Гьотеборг, Швеция.

Офисът в Барселона се трансформира в светъл апартамент с индустриален въздух

Офис получи нов живот, превърнат в светъл и просторен апартамент с индустриален въздух от JEEV Architecture, разположен в Барселона, Испания.