Анна Курникова празнува 35-ти рожден ден с приятеля си Енрике Иглесиас - Вижте Редки снимки заедно!

Вижте още дълготрайни двойки знаменитости Стартиране на галерия Instagram

Още е силен!

Анна Курникова отпразнува 35-то си гадже с дългогодишната си любов Енрике Иглесиас и малкия й брат Алън в четвъртък.

какво може да направи медът за лицето ви

В сладката откровеност тенис професионалистът се гушка до 'Тази нощ' певица с бебето си братче до него. Тя просто надписва сладкото Instagram снимка със сърце, усмихнато лице и емотикони с балон.

Изключително частната двойка излиза от 2001 г. Въпреки че няма официална информация дали са се оженили тайно или не, Ана е била видяна да спортува с гигантски жълт диамант ( По-долу ) на безименния й пръст.

InstagramВъпреки че 41-годишният представи Курникова като жена си преди това - наричайки я така по време на концерт в Русия през 2011 г. - певецът каза Списание „Парад“ просто трябваше да бъде сладък жест.

„Просто трябваше да бъде сладко в момента“, каза той по време на интервю през 2012 г. „Честно казано, не исках да обърквам хората. Мислех, че за публиката ще бъде по-лесно да разбере, отколкото ако кажа „моето момиче“.

Енрике също сподели мислите си за брака ... разкривайки, че не смята, че заглавието има голяма разлика в отношенията.„Никога не съм мислил, че бракът ще има значение. Може би защото съм от разведени родители, но не мисля, че обичаш някого повече заради лист хартия - обясни той. „И в днешно време не е табу да имаш деца и да не си женен. Това, което прави разлика е, че си добър родител, точка.

най-доброто нещо за носене на първа среща

Какво мислите за новата снимка на Анна? Озвучете се отдолу и разгледайте галерията по-горе, за да видите още дълготрайни двойки знаменитости!

Интересни Статии