Личният треньор на Анди Коен разкрива защо Bravo Boss спря да пие, ястия във фитнес режим (ексклузивно)

Най-добрите плажове за знаменитости от 2020 г. (досега) Виж снимките Instagram

Стан Кравченко казва на TooFab: „Той беше като:„ Наистина мисля, че трябва да намаля алкохола, защото вече не виждам смисъл. “

След като показа по-стройна физика и тонер в края на миналата година, 51-годишен Анди Коен разкри, че е взел решение да намалете алкохола - смел ход за домакин късно вечер, който често пие с гостите си - след като осъзнава, че „костюмите му се стесняват“. Той също така каза, че „сезонът на плажа“ наближава бързо и не иска да бъде че човек, облечен в тениската.

Въпреки че шефът на Браво призна, че е 'гледал' диетата си, освен че се е въздържал от алкохол, според личния му треньор има още нещо в историята.Браво / TMZ / Гети

Мелиса Горга реагира на „Мотиките“ на Джо Джудисе и разкрива как Тереза ​​е приела новините

Преглед на историята

„Има няколко неща, които мога да кажа по този въпрос, роден в Украйна Станислав (Стан) Кравченко каза TooFab понеделник. „Той стана татко, така че мисля, че дава приоритет на здравето си в момента и на фитнеса повече, отколкото преди. Промени храненето си. Наряза и въглехидратите си. И той намали пиенето.

Стан, който понякога се бареше в клуб Bravo Club по време на нощното 'Гледайте какво се случва на живо' на Коен - каза той всъщност беше трезвен цял месец, преди да убеди Анди да опита.„Смешното е, че правех трезвен месец и когато правех трезвия месец, не пиех алкохол“, спомня си Стан. „И аз му споделях:„ Слушай, обичам го. Имам повече енергия. Толкова е хубаво.' И той беше като: „Да, да. Ще опитам, ще опитам. Сега не е подходящо време за мен. “Към края на трезвия месец на Стан, който той започна през юли 2019 г., Анди видя предимствата и реши да започне своето. „Спомням си деня, защото отиваше на почивка и искаше да изглежда добре на плажа!“ той ни каза.

„След като започна цял месец без алкохол, тогава осъзна, че тялото му наистина ... Загуби много телесни мазнини и изглеждаше невероятно“, каза Стан. „И след това той каза:„ Наистина мисля, че трябва да намаля алкохола, защото вече не виждам смисъл. Имам бебе, имам това, имам онова, изглеждам страхотно, чувствам се добре.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.Произхождащ от Източна Европа, Стан прекарва 10 години (на възраст от 5 до 15 години), практикувайки гимнастика, след което участва в състезания по изграждане на тялото. Въпреки че изучава комуникационни системи в родината си, в крайна сметка той се премества в Съединените щати през 2010 г., за да преследва страстта си, която „винаги е била фитнес“.

Веднъж в Ню Йорк, Стан направи това, което трябваше да свърже двата края, като същевременно правеше това, което обичаше. Работил е в Макдоналдс, с движеща се компания и като охрана. И по ирония на съдбата, първият му клиент на „знаменитост“ - един от висшите ръководители в магазина на Christian Dior на 57-то авеню, където работеше охраната, предложи да се занимава с фитнес на пълен работен ден.

След като взе уроци в Националната академия по спортна медицина, Стан получи сертификат за лично обучение. Преди пет години той започва следващата си глава в Equinox в Гринуич Вилидж, където се запознава с Анди на следващата година след обучението на приятеля на Коен, Пабло.

- Пабло ми препоръча Анди, а аз не знаех кой е Анди! Нямах представа - каза ни Стан. „Аз съм от Украйна. Не гледам телевизия. Така че беше забавна среща с него. И той дойде и завършихме сесията, [и аз казах], „Не забравяйте да платите за моята сесия!“

Youtube

Какво наистина се случи, когато Тереза ​​Джудис и Каролайн Манцо заснеха онази реклама на Super Bowl

Преглед на историята

Стан каза, че двамата с Анди са напуснали равноденствието преди около година. „Сега той е мой частен клиент“, обясни той и добави: „Анди е ... аз го обичам. В момента е супер забавен тип и супер баща. Той е наистина мотивиран и идва ... Ще бъда честен с вас, ако е в Ню Йорк, той идва всеки ден. Винаги намира време за фитнес и здраве. Наистина е впечатляващо за мен, защото знам колко е зает. Всички знаем колко е зает с „Истински домакини“, „Гледайте какво се случва на живо“, радио предаване сутрин - като, уау “.

„Имам свой собствен стил, начина, по който обучавам клиенти, и моята тренировъчна програма [за Анди] е много суперсетове“, каза ни Стан. „Комбинирам много тежести със значението на телесното тегло, да кажем, че правим гърди и гръб, ще правим скачане на крикове между тях. Или хрускане. Някои упражнения, които поддържат сърдечната честота винаги повишена. '

„Значи всъщност правите вдигане на тежести и правите и кардиото си“, продължи той. „Изгаряне на телесните мазнини, работа с мускулите, заетост Получавате най-доброто, което можете в едночасова сесия. '

Браво / Гети

Ариана Мадикс отговаря на 'брутните' твърдения на Якс Тейлър за нейната сексуалност

Преглед на историята

По време на тази едночасова сесия обаче Анди е залепен за телефона си. Но Стан всъщност вярва, че това работи и в двете им ползи.

Отбелязвайки, че обажданията, текстовете и имейлите са комбинация от „работа и личност“, Стан ни каза: „Смешната част за Анди е, че той е мотивиран. Той идва всеки ден, нали? И той е зает. Той казва: „О, Боже, имам конферентен разговор!“ И аз съм като 'Разбира се!' Открих, че наистина работи добре с него, защото той е по-малко устойчив на мен. Когато му казвам: „О, днес е денят на краката. Правим няколко крака, „той е като:„ Уф, f - k! Добре, ще го направим. Но когато той се обажда по телефона, аз го карам да прави двойни клекове и той дори не осъзнава!

Разбира се, ние необходими за да разбере дали Стан някога е чул обаждане с домакиня или е бил посветен в някаква драма на шоуто, но той каза, че Анди оставя всичко това пред вратата, когато е време да тренира.

- Той е оптимист. Оставя драмата си у дома - каза Стан. „Аз, ако се случи нещо драстично, съм като цял ден тъжен. Засяга ме. Но с него той знае как да го балансира. Той идва на сесиите без драма, нищо, всичко хубаво. Това уважавам и това наистина ми харесва в него, защото той знае как да балансира всичко в живота. Това е много впечатляващо.

Гети

Деми Ловато за Почти отказване от музиката след предозиране, излизане на родители

Преглед на историята

Но не всеки разполага с безкрайните енергийни или финансови възможности на Анди Коен, за да плати за личен треньор. И така, какъв е съветът на Стан към работещите родители, които се борят да намерят време за упражнения? НОВО . Това е услуга за поточно предаване на живо, която позволява на потребителите да тренират у дома, във фитнес зала или в движение, с класове по фитнес и съчетания, благодарение на треньори като Стан.

'Аз съм. Това е, което обичам. Това е, което правя “, каза той и добави, че„ намирането на баланс “в живота е ключово.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram

Популярни Публикации

Саманта Матис говори за първи път за смъртта на нощната река Феникс

Саманта Матис говори за първи път за смъртта на нощната река Феникс

Всичко, което трябва да знаете за Китай

Всичко, което трябва да знаете за Китай

Семейството на Аманда Питърсън разкрива, че е била изнасилена на 15 години, разкрива се за употребата на наркотици

Семейството на Аманда Питърсън разкрива, че е била изнасилена на 15 години, разкрива се за употребата на наркотици

Сюзън Сарандън разговаря за романтика с Дейвид Боуи, казва, че те са „опушили“ заедно

Сюзън Сарандън разговаря за романтика с Дейвид Боуи, казва, че те са „опушили“ заедно

Праскова Parfait Heuchera има най-фантастичната зеленина в градината

Праскова Parfait Heuchera има най-фантастичната зеленина в градината

Марк Куевас от Love is Blind, обвинен в измама както на Джесика Батен, така и на Лорън 'LC' Chamblin

Марк Куевас от Love is Blind, обвинен в измама както на Джесика Батен, така и на Лорън 'LC' Chamblin

Никол „Снуки“ Полици приветства третото дете - вижте първите снимки

Никол „Снуки“ Полици приветства третото дете - вижте първите снимки

Жена с ножове в инвалидна количка е бита, докато се сблъсква с разбойници в Минеаполис

Жена с ножове в инвалидна количка е бита, докато се сблъсква с разбойници в Минеаполис

Walmart тества гигантска машина за продажба на хранителни стоки

Walmart тества гигантска машина за продажба на хранителни стоки

ГЛЕДАЙТЕ: Рий Дръмънд веднъж боядиса подписа си с червена коса - вижте невероятната снимка

ГЛЕДАЙТЕ: Рий Дръмънд веднъж боядиса подписа си с червена коса - вижте невероятната снимка