5-ти съдия: „Америка има талант“: Може ли някой да победи Коди Лий?

Звездите излизат на парти „Между две папрати“ за Netflix Premiere Виж снимките NBC

Слепият, аутистичен пианист и певец беше ясният фаворит, който влизаше във финалите на изпълнението, но е изправен пред силна конкуренция от девет други невероятни действия.

Какво можем да кажем за финалите на „America's Got Talent“? Дори най-лошият акт през нощта беше много добър и просто се оправи оттам.

Един от най-впечатляващите състави на таланти излезе на сцената и почти всички го засилиха от предишни изпълнения. Едно действие беше колосално разочарование от това, което на практика беше повторно изпълнение, въпреки че беше изпълнено добре.NBC

5-и съдийски полуфинал на „America's Got Talent“: Queen Latifah докоснат от мощни гласове на услугата

Преглед на историята

Слепият, аутистичен певец Коди Лий вероятно беше фаворитът, който влизаше в нощта. Той е талант от световна класа, но се сблъска с много силна конкуренция.

Само вокалистите включват Voices of Service, младежки хор в Детройт, Emanne Beashe, Benicio Bryant и младежки хор Ndlovu. Добавете танцьорите на Light Balance Kids и V. Unbeatable и това вече изглежда като доста подредено състезание.

Но не можем да подценяваме привлекателността и силата както на цигуларя Тайлър Бътлър-Фигероа, така и на комика Райън Ниймилер. И двамата са сред най-добрите, които шоуто някога е имало в съответните си области.

Коди ли е да загуби? Може да е твърде тясно, за да се каже със сигурност ..

whoppi на гледката

Кой мисля, че съм? ти питаш. Е, прекарах близо десетилетие от живота си, потящ се и кървящ под музиката като танцьор. От младо момче, което се научава да се разменя с разбъркване, до представления в балетната компания „Сейнт Луис“, аз преживях възходите и паденията на един от най-трудните физически взискателни спортове на планетата. През това време бях и член на Симфоничния младежки оркестър на Сейнт Луис, както и гимнастичка, писател и карикатурист. Имах много повече енергия в по-младите си години. И прекарах последните седемнадесет години, анализирайки и критикувайки риалити шоутата за различни медийни публикации. Разбрах това.

Честно предупреждение, тъй като съм в безопасност у дома, вероятно ще бъда малко по-суров от колегите си Хауи Мандел , Габриел Юнион , Джулиана Хани и Саймън Коуъл . Но може и да съм по-мила. Може би.

И просто за забавление ще ги класирам от най-лошите до първите, за да видя кой се очертава като моя Топ 4 и краен победител.

36-25-34
NBC

5-ти съдия на „America's Got Talent“: Слепият, аутистичен певец Коди Лий печели емоционална овация

Преглед на историята

Младежки хор в Детройт

(певци) Повторение на първоначалното им прослушване, DYC разшири съдържанието и направи впечатляваща стъпка. И все пак би било хубаво да ги видим да ни донесат нещо ново, за да продължим да демонстрираме своя растеж и разнообразие. На него липсваше този уау фактор, защото на практика го бяхме виждали и преди. Също така, рап сегментите този път не бяха почти толкова силни и бяха трудни за чуване. Като цяло изглеждат и звучат страхотно, но това не беше убийствен удар.

V. Непобедим

(танцьори) Е, съдиите бяха на крака, но скоковете на стълбата просто не изглеждаха толкова вълнуващи или опасни, колкото последния път, когато ги видяхме. Всъщност никой от каскадите не беше на нивото на това, което сме виждали в миналото, а цялата рутина всъщност се оказа малко скучна и повтаряща се. Скачането и хвърлянето не са танц и видяхме и двамата да се справят по-добре от този екипаж. Това парче изобщо не работи за нас. Явно е попаднал на много по-силен в личен план.

Деца с лек баланс

(леки танцьори) Това беше може би най-визуално креативният екипаж и докато танците оставаха доста стандартни, ние се наслаждавахме на начина, по който взаимодействаха с фона, създавайки ефективно забавно и динамично музикално видео на живо на сцената. Тази група започва да показва своя потенциал и какво биха могли да направят с тази технология и е обнадеждаващо да видим, но не сме сигурни, че си заслужава да спечелим най-голямата награда, както стоят сега.

Браво

Обобщение на „RHOC“: Шанън отива на спешна помощ след инцидент с Кели, медицинска сестра пита дали иска да повдигне обвинения

Преглед на историята

Бенисио Брайънт

(певец) Бенисио отново рискува с оригинална песен и не сме сигурни, че този път се е отплатило. Той все още е изключително талантлив изпълнител и бихме се радвали да го видим да издава договор за запис от това шоу, но тази песен беше трудна за да разберем и му липсваше мощна кука или запомнящ се ритъм или ритъм или бридж или нещо друго, което наистина да се впише в нашите спомени и да го накара да се открои достатъчно, за да спечели този сезон.

топка на anthony scaramucci deidre

Тайлър Бътлър-Фигероа

(цигулар) Понякога той изпреварваше малко ритъма и дори се разминаваше по средата, но Тайлър имаше невероятно начало на това, което на практика беше дует с Детето на детето и Бионсе на „Survivor“. Това беше чудесен избор на песен за начало, но имаше сегменти от него, които не се превеждат добре на цигулката и точно там би помогнал разнообразният аранжимент. И все пак той имаше някои умни части там и наистина се доказа като цигулар. Достатъчно ли беше? Вероятно не, но той все още е впечатляващ талант.

Еман Беаша

(певец) Умалената оперна певица наистина се издигна в „La Mamma Morta“ и звучеше без усилие зашеметяващо. Не е пропусната бележка и такава команда на всеки момент от нейното изпълнение. Докато тя е в много специфичен музикален поджанр, Еман убива играта в своето царство. Въпрос е само дали Америка намира нейното майсторство на операта по-завладяващо от майсторството на някой друг в тяхното царство. Не сме уверени, че ще го направят този сезон.

Гети / Туитър

Lizzo се извинява, че е обвинил шофьора на Postmates в кражба на храна

Преглед на историята

Райън Ниймилер

(стендъп комик) Както винаги, Райън доставя. Неговият материал се доставя безпроблемно и ни харесва, че е актуализиран, за да отразява живота му сега след като е спечелил известност като част от „America's Got Talent“. Това доказва, че той все още изработва материали и все още може да донесе смешното, вместо да разчита на няколко шеги, които тя е усъвършенствала от години. Може ли да е първият комик, който някога е печелил? Това не беше най-острият му набор, но той е истинската сделка.

Младежки хор Ндлову

(певци) Определено по-силният хор през нощта, Ndlovu излъчва радост, когато те изпълняват. Те също така създават разнообразие в своите изпълнения, като разделят вокалните диапазони на хорото и им дават различни неща за вършене. Става скучно, ако всички са на мелодията и вие не ставате толкова богати на звук. Ндлову знае как да възприеме тяхната култура, техния звук и да донесе посланието си на света. Това беше красиво представяне на, достатъчно подходящо, „Африка“ от Тото.

Гласове на услугата

(певци) Макар че това не натрупа доста емоционалния завой от предишното им представяне, Voices of Service все пак представи невероятно изпълнение. Още по-добре, това парче беше подредено, за да позволи на всеки един момент да засияе и само доказа, че и четиримата имат невероятни таланти и гласове и че заедно създават магия. Това е един от нашите най-добри претенденти, който спечели цялото нещо, и те все още са в комбинацията след това.

deena jersey shore instagram

Коди Лий

(певец / пианист) Това може би просто беше представлението, което запечата съдбата на Коди като победител в „AGT“ Сезон 14. Какво невероятно подправено и нюансирано представление. Свиренето му на пиано е красиво и той има такъв контрол над гласа си. Този път всичко се почувства по-естествено, изборите, които той направи гласово през цялото време, и той се чувстваше като по-уверен от всякога като изпълнител. Казахме, че това е неговото, за да загуби, и той може би току-що го е спечелил.

обобщението на гласовите битки

Гети

Тийнейджърката на съдията от Тамра заплаши, че ще остави сина на бордюра и ще отпътува

Преглед на историята

ПРОГНОЗИ

Всъщност се мразим, че вокалистите доминираха в горната част на класацията ни, тъй като винаги се опитваме да защитим разнообразието на формата „AGT“ ... но по дяволите, толкова много вокалисти на този финал бяха по-добри в това, което правят, отколкото артистите в други жанрове.

Въпреки че можете да видите нашата класация по-горе за нощта, това не означава непременно, че смятаме, че действията ще завършат в същия ред. Въпреки това, ние абсолютно мислим, че Коди Лий ще си тръгне с 1 милиона долара. Тези пари бяха основно негови от момента, в който той за първи път си отвори устата при първоначалното прослушване.

Отвъд това е малко схематично. Подозираме, че младежкият хор Ndlovu не се свързва с американска публика толкова, колкото са нас, така че определено бихме могли да видим Топ 3, закръглени от Voices of Service и Ryan Niemiller.

Отвъд това обаче става малко мътно. В този Топ 10 има страхотни истории и голям талант. Всъщност, макар да не ни е приятно да се съгласим с хиперболата заради драмата, съдиите може би не са преувеличавали толкова много, когато са казвали, че това е най-добрият финал някога ... със сигурност дълбочината на таланта в този списък на финалистите е извън това, което обикновено получаваме.

„America's Got Talent“ завършва 14-ия си сезон с тричасова феерия, сряда вечер в 20:00. ET на NBC.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети

Популярни Публикации

Памела Андерсън казва, че е без хепатит С, празнува с голи снимки!

Памела Андерсън казва, че е без хепатит С, празнува с голи снимки!

„The View“ се разпалва заради оправданията на Хилари Клинтън за загуба на избори за Тръмп (видео)

„The View“ се разпалва заради оправданията на Хилари Клинтън за загуба на избори за Тръмп (видео)

Кели Кларксън и Ани Мърфи от Schitt's Creek изпълняват ремикс на „A Little bit Alexis“

Кели Кларксън и Ани Мърфи от Schitt's Creek изпълняват ремикс на „A Little bit Alexis“

Drake and Travis Scott Drop 'SICKO MODE' Video and 16 Other #NewMusicFriday Songs

Drake and Travis Scott Drop 'SICKO MODE' Video and 16 Other #NewMusicFriday Songs

Джон Красински и Джена Фишер се събират отново в „Службата“ - след нейното неудобно „Искрено влюбено“ признание

Джон Красински и Джена Фишер се събират отново в „Службата“ - след нейното неудобно „Искрено влюбено“ признание

Джейсън Судейкис възхвалява бившата Оливия Уайлд по време на речта за приемане - и тя реагира

Джейсън Судейкис възхвалява бившата Оливия Уайлд по време на речта за приемане - и тя реагира

„Bachelorette“ Хана Браун разкрива последните си две пред финала - плюс още подробности за вятърната мелница

„Bachelorette“ Хана Браун разкрива последните си две пред финала - плюс още подробности за вятърната мелница

5 причини Twitter да полудее по първите кастинг изображения на живото действие на Дисни 'Aladdin'

5 причини Twitter да полудее по първите кастинг изображения на живото действие на Дисни 'Aladdin'

„Приказката на слугинята“ Сезон 3 Премиера събаря миналото си, за да създаде несигурно бъдеще

„Приказката на слугинята“ Сезон 3 Премиера събаря миналото си, за да създаде несигурно бъдеще

Оливия Уайлд признава, че носи Меркин за 'Винил' - и казва, че е била 'твърде стара' за 'Вълкът от Уолстрийт'

Оливия Уайлд признава, че носи Меркин за 'Винил' - и казва, че е била 'твърде стара' за 'Вълкът от Уолстрийт'