5-и съдия на „American Idol“: Кой спечели? - Плюс това, защо Кейти Пери обиди наследството на „Idol“?

37 запомнящи се състезатели „American Idol“: тогава и сега Виж снимките ABC

Това беше тричасова феерия с тонове гост-звезди, включително Кари Ъндърууд, Дан + Шей, Адам Ламбърт, Андра Дей, Уийзър и други!

Всичко се свежда до тази последна състезателна вечер „Американски идол“ и за първи път гласуването продължи дори до последния епизод.

Лионел Ричи започна тържествата с енергично изпълнение на „Танцуващи на тавана“, присъединено за кратко от края на Топ 10, връщайки се, за да отпразнува коронясването на новия „Американски идол“.

HBO

Финал „Серия„ Игра на тронове “: Кой е живял, кой е починал и кой седи на железния трон ?!

Преглед на историята

Лайънел звучеше страхотно и поне половината от тези деца изглеждаха развълнувани, че са горе, изпълнявайки се с него и изобщо не са ядосани, че все още не са в хода Добре, може да имат повече класа от това, но определено липсваше ентусиазъм от някои от тях.

Но тази вечер всичко е свързано с Лейн Харди, Мадисън ВанДенбург и Алехандро Аранда. Само един може да спечели ... и дори няма да стигне до края. След като всеки се представи два пъти, гласуването беше спряно и третото място, което финишира, беше стартирано незабавно. След това, окончателното гласуване премина до края с един последен кръг от пеене за Топ 2.

Докато всички бяха солидни и дори имаха някои най-добри изпълнения, само Алехандра внесе достатъчно оригиналност с двата си оригинала, за да накара Кейти Пери да развали самото наследство на шоуто, което водеше. „Някои биха казали в миналото„ American Idol “- знаете ли, това беше малко караоке шоу. Вече не - каза тя с похвала за смелостта му, докато двама бивши победители седяха в публиката и се представяха по време на финала.

Честно предупреждение, тъй като съм в безопасност вкъщи, вероятно ще бъда малко по-суров от колегите си Лайонел Ричи, Кейти Пери и Люк Брайън .

HBO / Macall B. Polay / Helen Sloan

ТАКА Как завърши „Игра на тронове“? Възмущение и мемове взривяват Twitter след сериал Финал

Преглед на историята

КРЪГ 1

Лейн Харди

„Вкъщи“, Марк Брусар

Laine беше много готин и уверен в този вокал и песента се настани добре в джоба и личния му стил. Все още бихме искали да видим малко по-естествено сценично присъствие, но той кара своя подход от 1950-те зад микрофона да работи достатъчно добре за него. Това беше едно от по-силните му изпълнения точно когато имаше нужда, но може ли да се състезава от сърце? Той е хубав и това прави разлика в това състезание по телевизията.

Мадисън ВанДенбург

'Плитка', 'Роди се звезда'

Може ли Мадисън да се свърже? Тя всъщност никога не го прави, така че това беше най-голямото й предизвикателство да влезе в това. Може би това бяха нервите на нощта, но Мадисън всъщност усещаше това изпълнение и тя го прожектира на публиката. Това искаме от нея през целия сезон, така че не е лошо време да покаже този нов слой на себе си като художник. Гласът й остава звезден и тя дъвче тази песен, сякаш не е нищо.

Алехандро Аранда

„Хилядолетна любов“, Алехандро Аранда

Бих искал друг стих за това, защото Алехандро е доста впечатляващ текстописец и припевът е най-слабата част от тези текстове. И все пак имаше хубав ритъм и преследващо качество през цялото време. Това беше истинско произведение на художника - и смелостта да остане оригинален на финала - което само се тревожи, тъй като може да е било малко сънливо за избирателите. Аудиторията в студиото обаче не можеше да спре да крещи.

NBC

Пол Ръд „SNL“ Финални скици за сезона Класиран: „Гледката“ е просто Байдън

Преглед на историята

КРЪГ 2

Мадисън ВанДенбург

„Отцепване“, Кели Кларксън

Тя взе това сравнение челно, но само показа, че не е толкова силна в долния край, колкото е Кели. Гласът на Кели е великолепен на всяка височина, но Мадисън се издига предимно с пълния си глас и по-висок регистър. Жалко, че това беше втората й песен, тъй като тя наистина направи изявление на първия кръг за победа. След това тя някак си го взриви с този, флопирайки долния регистър и след това пропусна огромна нота към края. Това беше малко бъркотия.

Лейн Харди

„Джамбалая (На залива)“, Ханк Уилямс

Не чак толкова силно, колкото първото му парче, но тези по-стари песни понякога се нуждаят от малко допълнително нещо върху тях, за да изпъкнат на съвременните уши. Това беше компетентно представяне, но без вълнение. И Laine не добавя никакво вълнение към него със сценичното си присъствие. Въпреки това беше класически добро представяне ... но беше ли достатъчно?

Алехандро Аранда

- Тази вечер - Алехандро Аранда

И все пак, Алехандро отиде с оригинал и това беше най-комерсиалното му парче досега. Това може да е едно утре. Алехандро взе този спектакъл бурно от първия ден и завършването на два оригинала е невероятно твърдение, че той е толкова уверен в това кой е като художник. И той е абсолютно невероятен. Това беше най-лъскавото му изпълнение досега в глас и една от най-силните му песни. И може би току-що му спечели „Американски идол“.

CBS

Сия хвърля пари на любимите си състезатели в 'Сървайвър', предлага на Джо Англим 15 хиляди долара за подстригване

Преглед на историята

ПЪЛНИТЕЛ

Кари Ъндърууд

„На юг“, Кари Ъндърууд

Уил Смит Джада Пинкет суингъри

Кари показа какво може да направи някои подправки дори на най-добрия състезател на „Американски идол“. Всичко е свързано с увереност, характер и контрол. Тя притежаваше всяка част от това изпълнение и това беше нещо повече от нейната физическа форма. Можете да го чуете в гласа й и да го видите в лицето й, дори когато стоеше неподвижно. Просто е да знаете, че това е вашият момент и да го притежавате изцяло. О, и тя изглеждаше и звучеше зашеметяващо.

Монтел Джордан и Марги Мейс и Остин Майкъл Робинсън

„Така го правим“, Монтел Джордан

Майк Тайсън и Робин Гивънс

Харесва ни как Montell актуализира текста, за да отрази шоуто и какво се случва в момента. Марги Мейс някак си обърка вокалите си в големия си кадър тук, докато Остин Майкъл Робинсън се забавляваше с въжетата на танцьорите на Монтел. Това беше луда скандал с танцьори, облечени като Кейти Пери, които правят червея, но Монтел звучеше страхотно.

Татко Янки и Кейти Пери

„Con Calma (Remix),„ Daddy Yankee & Snow

Kitsch беше името на деня в този високоенергиен ремикс, който ни върна в 90-те със „Informer“ на Snow. Голямата коса и ресни панталони на Кейти определено бяха много забавни и тя се справи добре, като даде енергия, без да се движи толкова много от това ... макар че беше малко дълго, ако сме честни. И тя би могла да използва с някои въртящи се връзки на тазобедрената става, за да раздвижи тази ресни. Но татко Янки звучеше страхотно на пожарна писта.

Гети

Най-веселите реакции в Twitter на Ким Кардашиян и Кание, които наричат ​​детето си Псалм Запад

Преглед на историята

Алехандро Аранда

„Десет години“, Алехандро Аранда

Колко страхотно е, че целият оркестър и диригентът носеха шапки в чест на Алехандро, докато той възпроизвеждаше тази мощна оригинална песен с пълен оркестър, както предсказа Стиви Никс.

Адам Ламбърт

„Нови очи“, Адам Ламбърт

Живо доказателство, че не е нужно да спечелите това шоу, за да продължите и да направите кариера в музиката, Адам Ламбърт има един от най-големите гласове, които някога са грациознили сцената на „Idol“ и излезе кратък през сезона си. Но той се справя добре и все още звучи фантастично както винаги. Не сме сигурни за новия кефал, дори и той да е фронтмен на Queen.

Адам Ламбърт и Димитриус Греъм

„Бохемска рапсодия“, кралица

Това може да е било най-впечатляващото представление, което Димитриус е правил в шоуто с едно от най-трудните вокални предизвикателства в цялата музика. Адам Ламбърт, разбира се, беше без усилие да се издигне през него, но той заковава песните на Queen в деня си на „Idol“ и ги превръща в кариера с емблематичната група. Това, че Димитрий беше точно там с него, казва всичко. Още един, който трябва да продължи да копае и да направи нещо от тази възможност.

Youtube

Първият музикален видеоклип на Джъстин Бийбър от години ще ви остави приятно объркани

Преглед на историята

Дан + Шей и Мадисън ВанДенбург

„Всичко за себе си“ / „Безмълвен“, Дан + Шей

Момчетата отидоха соло за първото си представяне и звучаха качествено на запис. Хармониите им са просто невероятни, лесно е да се разбере защо са взели кънтри музиката - която обича добрия дует - на буря. Мадисън изглеждаше малко унила, когато излезе да се присъедини към тях за „Без думи“ и дори им позволи да я засенчат гласово. Тя просто не изглеждаше да прави много в най-голямата вечер в живота си и беше малко странно.

Luke Bryan & Laci Kaye Booth

'Knockin 'Boots' / 'Всеки дъх, който поемате', Люк Брайън / Полицията

Кой знаеше, че Лука има такъв обхват и сила в гласа си, че никога не може да се покаже по този начин на собствените си кънтри писти. Той отиде соло за 'Knocking' Boots ', но към него се присъедини Laci на класическата полиция и тя звучеше невероятно в началните барове. Гласът й загуби малко, когато темпото се засили, но тя притежава такова уникално качество, би било истински срам, ако не се вкопае и намери начин да избегне избледняването, както правят много състезатели от „Idol“ . Тя е нещо наистина специално.

Джон Парди и Лейн Харди

„Мръсно на моите ботуши“ / „Нощна смяна“, Джон Парди

Laine прекара малко прекалено много време, обичайки новите си шумове и усмихвайки се, вместо удобно да се ангажира с тълпата, след като излязоха иззад китарите си. Беше ясно, че там не му е удобно, но той направи всичко възможно, за да се повиши до нивото на изпълнение на Джон Парди. Лесно е да се забрави, че той също е много млад. О, и забелязахте ли, че това наистина е „Парди с Харди“. Затова ли са сдвоили тези две истински?

ABC

Най-лошите текстове на най-лошите знаменитости от Kardashians, Katy Perry, Regina King, Josh Groban, Pink и още

Преглед на историята

Кейти Пери и Джеремия Лойд Хармън

- Безусловно - Кейти Пери

Кати звучеше фантастично цяла нощ и това беше перфектната песен и партньорство за издигане на тази песен на следващото ниво. Това означава толкова много и за двамата, и толкова много в момента за Йеремия с личната му история. На всичкото отгоре гласът му просто се повиши. Това наистина беше една от най-талантливите партиди финалисти, които някога сме имали в това шоу. Това беше сърдечно и абсолютно зашеметяващо.

Weezer & Wade Cota & Walker Burroughs

„Африка“ / „Всички искат да управляват света“ / „Вземи ме“, Тото / Tears for Fears / a-ha

Това беше малко бъркотия. Всичко това са такива авторски песни, които имат уникален привкус и вкус, а Уейд е пропилян в „Африка“. Уокър беше малко по-добър в „Take on Me“, с изключение на това, че не можеше да си спомни думите, така че това е чудесен начин да се сбогувате с вашето преживяване „American Idol“. Ами сега. И каква лоша услуга за Уейд, след като излезе четвърти.

Кейн Браун и Алиса Рагу

„Добър като теб“ / „Загубен в средата на нищото“, Кейн Браун

Подобно на другите изпълнители преди него, Кейн отиде соло за първата си песен и доведе Алиса за втората си. Чувствах се като несъответствие на хартия, но „Lost in the Middle of Nowhere“ е нетипична кънтри песен с бърз груув и малко хип-хоп / поп настроение, което се вписва много добре в това, което прави Alyssa. Тя звучеше и изглеждаше страхотно на тази писта, като явно се възползва максимално от тази възможност да опита и да се открои.

Warwick Saint

Как разкриването на самонараняването на Уилоу Смит стана момент на „дълбоко изцеление“ за цялото семейство Смит

Преглед на историята

Втори ден и Шай

„Стани, Андра Ден

Едно от най-мощните първоначални прослушвания излезе пълен кръг, когато Андра Дей се присъедини към Shayy за този красив дует на невероятно трогателна песен. И двете жени звучаха невероятно, тъй като Андра наистина помогна на Shayy да получи това, което наричаме момент.

Kool & The Gang & Top 8

'Hollywod Singin' / 'Ladies Night' / 'Празник,' The Kool & The Gang

Uche беше прав в своя елемент с 'kool' фънка на тази група. Това беше смесена чанта с останалата част от Топ 8, тъй като някои се чувстваха в елемента си на тази писта, а други очевидно бяха напълно извън техните. Kool & The Gang, от друга страна, звучеше фантастично в тази смесица от най-големи хитове. Те наистина донесоха партито.

Гети / Еверет

Феновете изискват Майкъл Кийтън да се присъедини към Робърт Патинсън в бъдещия набор 'Батман отвъд'

Преглед на историята

РЕЗУЛТАТИ ЧАСТ 1

ТОП 2

Веднага след като вторият кръг на пеенето се уви, гласовете бяха събрани и беше време да се сбогуваме с някого. И те трябваше да напуснат след фантастичното представяне на Кари Ъндърууд, така че това е максимум до минимум за по-малко от пет минути.

Изборът ни, след катастрофалния втори рунд, беше Мадисън да вземе обувката. Америка подкрепи играта ни по този въпрос, защото те ясно чуха какво направихме.

Но пътуването й не трябва да свършва дотук, тъй като Мадисън е изключително талантлива, а също и изключително млада. Тя все още расте в гласа и таланта си, така че няма причина да вярваме, че това е краят на нейното пътуване, ако тя не иска да бъде.

КРЪГ 3

Алехандро Аранда

- На глас - Алехандро Аранда

Алехандро повтори първоначалното си прослушване, но това не беше най-умният ход, защото вече чухме тази песен няколко пъти през целия сезон, включително детския хор, който я пееше, когато се прибра у дома. Трябваше да намери още едно страхотно вокално изпълнение от звездния си сериал в шоуто, за да накара избирателите да се развълнуват да го подкрепят отново. Разбираме, че това е може би най-популярният му, но просто се чувствах като пропусната възможност.

Лейн Харди

„Донесе ми го у дома“, Сам Кук

Дженифър Лопес в Паркър

Това беше лесно най-умният избор, който Лайн можеше да направи за този последен кръг, когато зависи само от него и Алехандро. Това е класическа песен и вокалната му песен добавя нова дълбочина към нея, за да създаде красиво вокално изпълнение. На всичкото отгоре той излезе зад микрофона за няколко секунди, за да се ангажира с тълпата и да, беше малко неудобно. Но това беше и представление!

Гети

Арнолд Шварценегер Атакуван в Южна Африка, Човек го удря с летящ ритник

Преглед на историята

ОКОНЧАТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ

Добре, Алехандро имаше по-големи моменти през първите два рунда, но Laine наистина разтърси къщата в този последен. И нека си признаем, спектакълът и вълнението винаги карат хората да бъдат раздразнени и да гласуват повече от мощно и емоционално.

Проблемът за Алехандро е, че това е невероятно позната песен в този момент и може би липсваше този удар, необходим за спечелването на „American Idol“. На всичкото отгоре, Лейн все още има онзи „хубав“ фактор, който трябва да му е помагал в това пътуване.

Без значение какво се случва тук, и двамата имат истински шанс за кариера, но Лайне е по-традиционният победител в „Американския идол“, докато Алехандро носи собственото си настроение и очевидно има собствена визия като художник.

Е, в крайна сметка традиционното спечели, тъй като Лейн Харди приключи изкуплението си в шоуто и съвсем честно, това може би е най-доброто нещо и за двамата. Алехандро никога не се е вписвал в тази кутия „Idol“.

И с реакцията на публиката на Алехандро през този сезон, той трябва да получи договор за запис и възможност да записва и изпълнява собствена музика и да бъде такъв артист, какъвто е.

И докато мразим да чукаме предишни състезатели, нещо ни казва, че производителите отделят повече за тази партида състезатели, отколкото през миналия сезон нито един от тях бяха поканени да пеят, включително победителката от миналия сезон Мади Попе, която пусна дебютния си албум ПРЕДИ ДВА ДНИ. Тя трябва да включи албума си за кратко.

Вижте победния момент на Laine и изпълнението на новия си победителски сингъл „Flame“ по-долу.

'American Idol' ще се завърне за трети кръг през следващия сезон на ABC

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети

Популярни Публикации

Кендра Уилкинсън дава актуална информация за „Благополучие“ след разделянето на Ханк Баскет

Кендра Уилкинсън дава актуална информация за „Благополучие“ след разделянето на Ханк Баскет

Kanye West похвали Майкъл Джексън: „Не можем да позволим на компаниите да събарят нашите герои“

Kanye West похвали Майкъл Джексън: „Не можем да позволим на компаниите да събарят нашите герои“

TikTok Stars Bryce Hall и Josh Richards осигуряват храна и напитки за бездомни в Лос Анджелис

TikTok Stars Bryce Hall и Josh Richards осигуряват храна и напитки за бездомни в Лос Анджелис

5-и съдия на „Америка има талант“: Магьосникът зашеметява Оливия Мън, преди да бъде ограбен най-младият състезател

5-и съдия на „Америка има талант“: Магьосникът зашеметява Оливия Мън, преди да бъде ограбен най-младият състезател

Дебра Месинг отвръща на слуховете за фейслифт и работа на носа, след като публикува тези селфита

Дебра Месинг отвръща на слуховете за фейслифт и работа на носа, след като публикува тези селфита

Пийт Дейвидсън направи обиколка на апартамент в мазето в къщата на мама, показва „Порно душ“ и „Мъртъв татко“

Пийт Дейвидсън направи обиколка на апартамент в мазето в къщата на мама, показва „Порно душ“ и „Мъртъв татко“

„Танцувайки със звездите“ 5-ти съдия: Свирепата Тоня Хардинг притежава „Redneck Woman“, тъй като фигуристите продължават да процъфтяват

„Танцувайки със звездите“ 5-ти съдия: Свирепата Тоня Хардинг притежава „Redneck Woman“, тъй като фигуристите продължават да процъфтяват

Офсет купува дъщерна култура $ 8 000 Стол за кола Rolls Royce

Офсет купува дъщерна култура $ 8 000 Стол за кола Rolls Royce

Мегин Кели и Соледад О'Брайън отиват на война заради реакцията на коронавирус в Ню Йорк

Мегин Кели и Соледад О'Брайън отиват на война заради реакцията на коронавирус в Ню Йорк

„10 неща, които мразя в теб“, отново се събират за 20-та годишнина, спомня си Хийт Леджър

„10 неща, които мразя в теб“, отново се събират за 20-та годишнина, спомня си Хийт Леджър