5-и съдия на 'American Idol': Съдиите обмислят Save After America Boots Strontest Voice


11 известни лица, които всички бяха отхвърлени от „American Idol“ Виж снимките ABC

С последния си шанс да използват спасяването, съдиите трябва да избират между най-силния глас на шоуто и един от най-уникалните изпълнители.

Това беше нощ на шоу представления и трибуни на Woodstock, тъй като „American Idol“ имаше своите Топ 6, изпълнявани два пъти всяка вечер.Това направи препълнена нощ на пеене, а по пътя имахме и страхотни вокални изпълнения. Тези финалисти наистина са сред най-силните гласове, които шоуто някога е виждало, което означава, че се свежда до други неща като присъствие на сцената и свързване с текст, за да направи разликата.Гети

Кели Кларксън отлетя вкъщи за спешна хирургия, след като организира музикални награди на билборд

Преглед на историята

Те бяха наставлявани от бившата стипендия на „American Idol“ Лорън Дайгъл, която се опита три пъти за шоуто между 2010 и 2012 г., като никога не напредваше отвъд холивудския кръг. Въпреки това тя превърна тази упорита работа в успешна съвременна християнска кариера и сега се взривява.

Също така се завръща, за да докаже на финалистите - и на зрителите - че успехът може да бъде намерен в това шоу, е втората подгласничка през миналия сезон, Габи Барет, която изпълни пробивния си сингъл „Надявам се“.За пореден път „Idol“ беше готов да изпрати двама финалисти, но съдиите все още имаха едно спасяване за сезона. И това беше последната седмица, в която го използвах. Изглежда някак жестоко, ако изобщо не го използваме, нали?

Честно предупреждение, тъй като съм в безопасност у дома, вероятно ще бъда малко по-суров от колегите си Лионел Ричи , Кейти Пери и Люк Брайън .Само четирима ще оцелеят през нощта (освен ако съдиите не използват тяхното спасяване), така че ще класираме Топ 6 отдолу нагоре във всяка категория, за да видим кой не е направил нашия разрез и да видим дали сте съгласни с нас, т.е. направи го както трябва.

ABC

5-и съдия на „Американски идол“: Адам Ламбърт се завръща в нощта на менторската кралица и Топ 8 опита да продължи

Преглед на историята

ДЪРВОТО

Лейн Харди

„Не се нуждая от лекар“, Джо Кокър

Това може да е проблем с избора на песен, но Laine започна твърдо и след това просто продължи. Накрая беше напълно скучно и напълно забравимо. Лейн е солиден изпълнител и беше последователен през цялото време. Той удари нотите и звучеше приятно и това е песента, която той може да направи добре, но ни липсваше нещо, за което да се хванем и да кажем: Уау, това е страхотно!

Мадисън ВанДенбург

„Парче от сърцето ми“, Мадисън ВанДенбург

Това е песен за страстта и почти безразсъдното изоставяне. Мадисън просто направи всичко прекалено сладко и предателно. Тя загуби страстта и гнева и болката на оригинала чрез нейната интерпретация. Тя дори не беше толкова твърда в височината и интонацията си, както обикновено, защото изглежда се опитваше да преследва песъчинки, които няма. Не звучеше толкова автентично, а по-скоро изпълнение на това, което според нея Джанис правеше в това.

Laci Kaye Booth

„Да обичаш някого“, Джанис Джоплин

Чакълът на Лаци се вписва добре с това парче на Джанис и тя наистина се чувства свързана с него, но отново никога не е отишло никъде. Нямаше пътуване по това парче и тя наистина трябва да намери момент. Дори не голяма бележка, а само моментна връзка. Накрая собствените й очи изглеждаха откъснати от това, което прави, сякаш вече мисли за следващото си представление или нещо подобно. Солиден вокал, просто липсва този звук.

най-добра машина за кафе под 100
NBC

Джулиана Хани реагира на това, че я забиват във врата от Пола Абдул на музикалните награди на Billboard

Преглед на историята

Алехандро Аранда

„Бял заек“, самолет Джеферсън

В огромна изненада Алехандро не се придружаваше с нищо и въпреки това той все пак успя да се настани в точното настроение за тази психеделична класика. Гласът му беше ефирен и сюрреалистичен и всъщност той се чувстваше напълно автентичен в света на песента. Със сигурност беше странен избор и макар да му липсваше и голям момент на връзка, той остана прав с него и просто се чувстваше по-истински от повечето други състезатели.

Джеремия Лойд Хармън

„Махайте се ниско, сладка колесница“, Джоан Баез

Йеремия брилянтно занесе евангелски щапел в църквата, което просто му позволи да показва отново и отново и отново невероятния си вокален диапазон. Това беше един Idol Power Note (IPN) след друг и въпреки това всеки от тях имаше пълния смисъл в това изпълнение. Той също така изгради песента перфектно, така че тя завърши на висока нота, буквално и изпълнение.

Уейд Кота

„С малко помощ от моите приятели“, Джо Кокер

Перфектната песен с перфектния глас за нея, Уейд можеше просто да изпее това и щеше да работи гласовито. Но той не направи това. Той се изля в това представление, емоционално и наистина свързващо. Уейд е емоционален певец и тази връзка липсва при толкова много от финалистите. Това може да е било твърде очевидно, но той все пак го е заковал. Тъй като беше толкова очевидно, очакванията бяха големи, така че дори имаше допълнителен натиск.

Колекция Everett

Кели Кларксън 'молеше' да се измъкне от 'От Джъстин до Кели,' беше 'мизерно' да го снима

Преглед на историята

ШОУТОПЪРИ

Laci Kaye Booth

„Отворени оръжия“, пътуване

Това беше доста отклонение за Laci и беше постигнато със смесени резултати. Тя наистина показваше малко повече сила и сила в гласа си и винаги е приятно да покажеш някакво отклонение, но това беше само a малко повече сила и мощ. Тя все още беше малко съкрушителна за договореността. Това можеше да бъде съблечено и съобразено с това, което прави, но тя избра да се справи и не донесе достатъчно до заключителните моменти. И все пак тя има страхотно качество на гласа си и наистина уникален звук, който направи нещо специално от този първи стих.

Мадисън ВанДенберг

„Предавам се“, Селин Дион

Тя не се нуждаеше от последния момент, но това определено е песента, с която Мадисън трябва да се справи. Това показва чистотата на гласа й, както и нейната сила и обхват. Това каза, че никога не сме виждали това бягане, което е тренирала с Лорън Дайгъл, така че отбягвала ли се е? Песента има по-динамичен обхват от това, което тя ни даде, така че се чувстваше малко безопасно за нея. Но това все още беше един от най-свързаните й гласове.

Лейн Харди

„Джони Б. Гуд“, Чък Бери

Laine наистина, наистина се опитва да се разхлаби, но това не му идва естествено. Той преосмисля всичко, което тялото му прави по време на представление, и това личи. Той има страхотен вокален звук и е добре изглеждащо дете, така че той е на път да се състезава на заключване. Той просто трябва да използва тази възможност, за да израства като изпълнител и наистина да се научи да се развързва и автентично да се свързва със своята публика.

Гети

Кели Кларксън отрича Кари Ъндърууд Фейд, казва, че сега враждува с някой друг

Преглед на историята

Алехандро Аранда

- Отрова - Алехандро Аранда

Дейвид бие Шанън

Все още няма нищо като Алехандро с китарата му. Той дори не се нуждае от това шоу, но е страхотно, че го учи на нови начини да изразява артистичността си и да усъвършенства гласа си. Оригиналът беше малко бавен и повтарящ се на моменти, но имаше призрачна красота. И свиренето на китара отново беше абсолютно възвишено. Че можем да гледаме вечно.

Джеремия Лойд Хармън

'Някъде', 'Уестсайдска история'

Откриването във фалцет не уцели съвсем, но когато стигна до месото на песента, беше абсолютно красиво. Трябва да поработи малко върху присъствието си на сцената и мимиката си. Звучи сякаш наистина си излива душата и въпреки това понякога изглежда малко отегчен. Този се покачи из целия му диапазон и той закова всичко след тази ранна злополука. Още едно страхотно представяне в страхотна вечер за него.

Уейд Кота

„През долината“, Шон Джеймс

За пореден път Уейд изля всяка част от себе си в това изпълнение и то беше зашеметяващо великолепно. Ако имаше самочувствието да се съгласи с това, което има гласово, Уейд наистина можеше да направи нещо невероятно със себе си. Надяваме се, че каквото и да се случи в това шоу - защото ние се страхуваме, че Америка не го постига съвсем - той ще изстреля кариера в музиката, защото индустрията нужди уникални и силно емоционални изпълнители като него.

NBC

5-и съдия на 'World of Dance': Когато просто се срамуваш от перфектното те зарежда от състезанието

Преглед на историята

РЕЗУЛТАТИ

Сигурни сме, че Америка обича Мадисън и Лейн повече, а Джеремия и Уейд по-малко от нас. Не че някой от тях е лош в този момент, но трябва да се направят жестоки съкращения и къде ще бъдат направени?

Джеремия има най-силния глас в състезанието, докато Уейд е един от най-уникалните. Laci е друга, която изглежда не се свързва със зрителите толкова, колкото бихме искали, и дори по-лошо, тя имаше прекъсване със средната част на песента си за пътуване тази седмица.

Тъй като това е последният шанс за съдиите да използват спасяването си, изглежда малко неприятно, че ще го направят, така че довечера трябва да има само една елиминация. Но кой ще спести?

Разбира се, Мадисън беше първата, преминала през нея, следвана от Лейн. Иронично след нашия начален абзац там, написан преди Райън да прочете първите две имена. Топ 4 завършиха Алехандро и Уейд, така че Америка не ни е разочаровала напълно.

Това оставя съдиите на много трудно място, въпреки че не сме изненадани, че Америка не се е заела Джеремия Лойд Хармън и Laci Kaye Booth . Те обаче са толкова различни таланти, за кого съдиите искат Америка да промени мнението си?

Единственият човек, по-изненадан от Уейд, който успя да влезе в безопасност при гласуването на Америка, бяхме ние и Laci , когато съдиите използваха единственото си спасяване от сезона върху нея. Но ние сме с тях. Джеремия е невероятен вокалист, но му липсва идентичност, която да пробие в музикалната индустрия. Laci има такъв и това шоу се опитва да направи звезда, за да си възвърне доверието.

Остават само две седмици от „American Idol“, излъчващи се в неделя в 20:00. ET на ABC.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наЛисица