American Idol излиза на топ 24, като отново изпраща вкъщи една от най-ярките звезди на сезона

ABC

Вижте кой е в Топ 24, кой е отстъпил за кратко - и кой вероятно е трябвало да го направи!

След две изтощителни и сърцераздирателни нощи на състезание и елиминации, „Американски идол“ се появи с Топ 24 - и няколко достойни претенденти, които не направиха съкращението.

Точно както в неделя вечер се видя елиминирането на Мърфи, един от най-завладяващите артисти, участвали в състезанието, съдиите продължиха да допускат гафове, за да изяснят останалите артисти, които ще излязат на сцената за дуети на знаменитости следващата седмица на живо, както и като борба за вашите гласове.

ABC

American Idol започва да изгражда Топ 24 - веднага обува един от най-силните си художници

Преглед на историята

В неделя вечерта Мърфи ни накара да се разпалим и в понеделник вечерта видяхме, че двама достойни претенденти им душат факлите. И този сезон, когато се стигна до само двама артисти, които се бориха за последното място - нека просто кажем, че се чувстваме доста уверени, че са го направили абсолютно погрешно!

Някои от нашите ранни фаворити полетяха твърде високо, поеха повече, отколкото могат да издържат, и пламнаха в огнено адско от разочарование. Други се възползваха от случая по огромен начин, представяйки най-добрите си изпълнения от поп, R&B, рок, фолк, инди или кънтри миля!Тази вечер останалите 12 певци се включиха в окончателното решение, заедно с много по-познати лица от цялото време на състезанието, които трябваше да наблюдаваме, докато този блясък на надежда изгасна и мечтите им бяха смазани на живо пред камерата.

Никога не е лесно, но както при Дрейк Маккейн, винаги можем да се надяваме, че няма достатъчно гориво, за да ги върне по-добри и по-силни.

О, а що се отнася до онези манипулации в последния момент в неделя вечерта, беше почти толкова куц фалшификат, колкото биха могли да опитат. Всичко сочеше към не-шокиращ с Кейси Бишъп и Аланис София, които продължават и влизат в Топ 24 - и точно това се случи.lucy hale chris zylka

Ще трябва да се постараете повече, за да ни потят!

Честно предупреждение, тъй като съм в безопасност у дома, вероятно ще бъда малко по-суров от колегите си Лионел Ричи , Кейти Пери и Люк Брайън . Но може и да съм по-мила. Може би.

За удоволствие ще класирам изпълненията от най-лошото до първо за цялостно изпълнение на дует, за да видя кои са ми любимите.

Гети

Ингрид Майкълсън изяснява коментар, предполагащ, че Зейн Малик и Джиджи Хадид са женени

Преглед на историята

искра

[[няма видео]]

(„Оранжево цветно небе“, Натали Коул - 28 г., Балтимор, д-р) Не чухме много изпълнение на Фанке, но онова, което чухме, имаше няколко сурови ноти в него и определено не съвсем се издигна по повод вокал на Natlie Cole. Тя е солиден изпълнител, но все още не е доказана в погледите, които видяхме, че го е получила за това.

Резултат: Прибирам се вкъщи

Камил Ламб

[[няма видео]]

(„Feel Like Makin’ Love “, Bad Company - 22, Pass Christian, MS) В нейното вибрато имаше малко козя светлина и тя пееше с почти отегчен тон за такава енергична песен. Къде беше пясъкът, суровата чувственост? Имаше го в движението на тялото си и в костюмите си, но го нямаше при предаването на гласа. Тя дори нямаше толкова обем или сила да излиза от диафрагмата й, колкото бихте очаквали за песен, която се люлее до такава степен. Ако го беше пренаредила, за да го смекчи, това щеше да е едно, но тя просто занижаваше първоначалната подредба,

Резултат: Прибирам се вкъщи

Кръгъл фелтън

[[няма видео]]

(„Всичко в любовта е справедливо“, Стиви Уондър - 19 г., Милуоки, Уисконсин) Ронда пое песен, малко прекалено голяма за нея. Тя не успя да се изправи до всички писти, пропускайки няколко бележки тук и там. Тя има голям глас и много потенциал, но трябва да усъвършенства занаята си и да вложи още малко работа, за да стигне дотам.

Резултат: Прибирам се вкъщи

Шериф от варовик

Алабама разтърсва барабаниста Стив Джонсън, арестуван по обвинения в насилие над деца

Преглед на историята

Лайла Мах

[[няма видео]]

(„Ако те нямам“, Алиша Кийс - 15, Ню Палц, Ню Йорк) Лайла отхапа малко повече, отколкото би могла да дъвче тази песен. Изисква толкова много емоционална страст и песъчинки, а тя го е направила едва на половината път. Имаше моменти, но всичко беше малко сладко, когато трябваше да се чувства болезнено. Това беше изпълнение „вижте какво мога“, а не вокал „чуй как се чувствам“ и това няма да го намали, когато изберете песен като тази.

Резултат: Прибирам се вкъщи

Emisunshine

[[няма видео]]

(„Парче от сърцето ми“, Джанис Джоплин - 16 г., Медисънвил, Тенеси) Само с фрагмент от нейното изпълнение, Emisunshine изглежда не съвсем отговаря на енергията и атаката, които песента изисква. Тя се занимаваше физически, но гласно не беше съвсем на всички смели избори, които направи. Звучеше, че се напряга малко, сякаш песента е малко по-голяма, отколкото е в момента. Но тя има страхотно присъствие на сцената и почти е там, така че се надяваме да се върне.

Резултат: Прибирам се вкъщи

Алтея Грейс

[[няма видео]]

(„Можем да се справим“, Бийтълс - 21, Чикаго, Илинойс) Получихме само няколко погледа от това финално представяне, но то изглеждаше поразително в сравнение с предишните изяви. Всъщност изглежда, че нивото на вълнение на нейните изпълнения се е движило в обратна посока от това, което искате. Това се чувстваше много полирано и технически издържано и дори имаше леки отклонения от оригинала, но се чувстваше и много празно. Както и в момента, ние не усещахме нищо да я гледаме да го изпълнява и тя беше художник, който ни караше да чувстваме нещо всеки път, когато пееше. Нейното емоционално пътешествие в шоуто беше непосилно за гледане, но в крайна сметка тя ни показа солидна певица от гаражна група, а не някой, от когото бихме купили диск.

Резултат: Прибирам се вкъщи

Гети

Не-Йо казва, че съпругата го е спряла да получи вазектомия

Преглед на историята

Списък на анилеите

(„Ain't никой“, Rufus & Chaka Khan - 20, Лос Анджелис, Калифорния) Бихме харесали малко повече сърце в реалните редове на песента, но тя определено се изказа в звуците и да, и ох и ах. Знаете ли, помага, ако доставяте еднакво и последователно с текстовете. Тя знае как да изпълнява, но ние не бяхме напълно продадени, тя отговаря на наследството на тази песен или че емблематичен вокалист.

Резултат: Топ 24

■ площ

[[вижте списъка на Anilee по-горе за видео]]

истинска дума ли сте

(„Bust Your Windows“, Jazmine Sullivan - 22, Ranwood Lakewood, FL) Алана не донесе толкова много удари и хит в химна за гняв и сила, но беше почти там. Проблемът беше, че докато езикът на тялото й продаде историята, гласът й не успя да я издърпа. Изглежда, че разполага с инструментите, за да стигне чак дотам, но задържа нещо. Това е песен за безразсъдното изоставяне, така че тя е трябвало да изведе на сцената. Тя е завладяваща и определено забавна за гледане, просто се нуждаем от нея наистина да се освободи и да повярва в това.

Резултат: Топ 24

Ава Август

(„Ghost of You“, Ава Август - 15, Лагуна Нигел, Калифорния) Текстовете на това може да използват леко докосване, за да ги засилят, но посланието беше ясно и имаше хубави реплики и моменти. Най-важното е, че Ава перфектно прекъсна съобщението с вокалните си избори, прелитайки във висока нота, преследващ и нежен ридание след думата „призрак“ (виждаме какво направи там). Това беше вокал на фолк / певец и композитор, който винаги ни учудва, че идва от 15-годишен. И служи като допълнително доказателство, че тя е разказвачка, която си струва да бъде следвана.

Резултат: Топ 24

CBS

Шарън Озбърн излиза от разговора след вътрешното разследване на CBS

Преглед на историята

Колин Джеймисън

(„Захар, слизаме надолу“, Fall Out Boy - 22, Boxford, MA) Бившият член на момчешката група Колин преведе Fall Out Boy през неговата оголена версия и в по-традиционната версия и доказа, че има гъвкавостта да извади и двамата. От задъхаността на отварящите се линии до бързото изстрелване на този хор, Колин беше почти безупречен във всеки от тях. Той пострада малко с времето в споменатия хор (защото е трудно да ускориш дишането си по тази писта) и не беше толкова силен на глас, колкото моментът, за който се изискваше, но едва се приближаваше. Като цяло беше много вълнуващо и различно представяне и на този етап от всяко състезание различното може да бъде много добро, тъй като означава, че ще бъдете запомнени.

Резултат: Топ 24

Мери Джо Йънг

(„Ние“, Джеймс Бей - 19, Кливланд, Охайо) Мери Джо се завърна много силна с тази независима поп атмосфера след изключително нестабилен дует. Това беше изкуплението, от което се нуждаеше, и тази интересна пукнатина в гласа й е просто нещото, с което тя да се откроява. Това е малка почивка за разбиване на сърцето, което се чувства автентично. Тя е опасно близо до това да превъзмогне начина, по който възбужда думи като „ние“, но успява да го задържи точно от тази страна на това, което е станало приемливо. Тя има такъв убедителен тон, че искате да отидете на пътешествие с нея, което е огромно нещо за провеждане на състезание като това.

Резултат: Топ 24

Сесил Рей

(„Отвъд“, Леон Бриджис - 20, Камерън, Тексас) Като се има предвид страховитото двойно финално място с Дрейк Маккейн, знаехме, че ще влезем, че само един ще напредне. Той определено пое риск да се справи с Леон Бриджис с вокал, изпълнен с кънтри, но много от тях работи по-добре, отколкото очаквахме. Той има толкова чист тон и ритмите и нотите бяха без усилие за него. Вероятно единственото истинско нещо беше, че не беше напълно правдоподобно той да разбере тази история. Но имаше невинен чар, който все още беше убедителен. Не сме сигурни, че той все още знае кой е като художник, но очевидно съдиите искат да разберат с него.

Резултат: Топ 24

Колекция Everett

Актьорският състав на Оби-Уан Кеноби бе разкрит: Вижте кой се присъединява към Юън Макгрегър и Хейдън Кристенсен

Преглед на историята

Lizzy O’Very

[[няма видео]]

(„Знак на времето“, Хари Стайлс - 20, Ефрем ЮТ) Лизи имаше много знойна, уверена вокална песен в тази песен. Доста добре подхождаше на естествения й тон и тя имаше много непринуден звук на пистата, който работи добре. В гласа й имаше почти ефирно качество, още преди да видим босите крака. Мислехме, че тя има нещо много завладяващо и интересно в предаването си, но може би съдиите смятаха, че тя и Касандра Колман (която премина през неделя) бяха твърде много в една и съща лента.

Резултат: Прибирам се вкъщи

Хънтър Метс

(„Юли“, Ной Сайръс - 22 г., Франклин, Тенеси) Хънтър изнесе най-красивия вокал от цялото си пътешествие „American Idol“. През цялото време беше почти във фалцет, прокарвайки горните граници на неговия регистър, но направено по такъв хипнотизиращ начин, не можахме да откъснем поглед от него. Може би по-важното е, че чувствахме, че той вярва на всяка дума от това, което пее. Сега, знаейки историята му, подозираме, че го е направил. Но това доказва, че той може да проектира тази връзка и да ни накара да се разкъса - и това е вълнуващ художник за гледане.

Резултат: Топ 24

Ния Рени

[[няма видео]]

(„Промяната ще дойде“, Сам Кук - 17, Little Rock, AR) Ния направи всичко, което трябваше да направи в шоустопперпърпърп. Тя избра предизвикателна песен с послание и го предаде с цялото си сърце и страст, които можеше да събере. Гласовете й бяха възвишени, тя имаше силата да постигне това и имаше правдоподобност. Не успяхме да видим цялото представление, но не видяхме достатъчно сбъркано, за да оправдаем изпращането й у дома по някакъв начин. Всъщност не сме сигурни, че сме видели нещо да се обърка.

Резултат: Прибирам се вкъщи

Instagram

Ето какво трябваше да кажат приятелите на Celeb на Сет Роген за новата му компания Weed

Преглед на историята

Лиахона Олаян

(„Аз също“, Меган Трейнър - 16 г., Уахиава, HI) Тя дори не се нуждаеше от разделянията в края, но това беше сладък удивителен знак на вълнуващо и неочаквано изпълнение. Това беше Лиахона, в която се влюбихме и я видяхме на пръв поглед. Трудно е да блестиш като вокалист на песен като тази, но Лиахона успя да докаже, че е имала котлети и да докаже нещо друго. Тя е истински артист, изпълнена с достатъчно шум, за да извади Меган Трейнър! Това я прави различна от никой друг в това състезание.

Резултат: Топ 24

Дрейк Маккейн

[[вижте Cecil Ray по-горе за видео]]

(„(Shake It for Me) Country Girl,“ Luke Bryan - 19, Spring City, TN) Като се има предвид страховитото сдвоено финално място със Сесил Рей, знаехме, че влизаме, че само един ще напредне. Правейки го още по-стресиращ за Дрейк, той е бил на това пътешествие и преди (на 17 години), само за да бъде съкратен преди предаванията на живо. След това той отиде и изпя песента на Лука пред Лука. Той не искаше да направи това лесно за себе си!

Той беше добросъвестна кънтри музикална звезда там горе, пееше тази песен с увереност, перфектен контрол на дъха - не е лесен за тези стихове - и солидна доставка през повечето от тях. Бихме искали малко повече удар на първия хор, но той го донесе у дома на втория. Отношението беше там, всичко беше точно това, което трябваше да бъде. Ето как правите изявление, в което се казва, този път се осмелявам да ме изпратите у дома!

И тогава го направиха.

trevor noah алтернативни факти

Резултат: Прибирам се вкъщи

Дешаун Гонкалвес

(„Над дъгата“, Джуди Гарланд - 19, Кливланд, Охайо) Дешаун изведе тази добре позната класика на нови висоти - образно и буквално - с много интересна и завладяваща подредба. Той успя да инжектира част от вокалната си личност и да тласне песента към силните си страни, без да загуби това, което я направи такава класика на първо място. Може би най-важното е, че изпълнението му изобщо не се чувстваше остаряло, което винаги е целта при справянето с толкова стара песен като тази.

Резултат: Топ 24

Facebook Watch

Неси Неш разказва на Джада как децата й реагираха на излизането й в червената таблица

Преглед на историята

Медисън Уоткинс

(„Това е мъжки, мъжки, мъжки свят“, Джеймс Браун - 25 г., Файетвил, AR) Това е една от най-големите песни, които някога бихте могли да се надявате да поемете, но Мадисън стигна до нея с точното количество атака и ясен план как ще се ориентира в големите моменти и нежните й линии. Всяка част от това беше изпълнена без усилие и красиво и най-важното - мощно. Тя се сдоби с огромен звяр в света на музиката и го уби.

Резултат: Топ 24

Уили Спенс

(„Бях тук“, Бионсе - 21 г., Дъглас, Джорджия) Просто зашеметяващо великолепно изпълнение. Уили привидно не може да направи нищо лошо. Чрез нежните отварящи линии той галеше нежно всяка нота и това беше магия. Когато дойде време да скочим, той ни взе със себе си и това беше магия. Когато ни върна на земята с меланхоличен крон, това беше - да, магия. Уили е чиста магия, така свързана с всяка песен, със собствения си глас, с всеки избор, който прави с нея. Това е просто майсторство и всички ние сме щастливци, че можем да го споделим с него. Това не беше най-динамичното или вълнуващото му изпълнение, но беше едно от най-трогателните му, което понякога е също толкова важно.

Резултат: Топ 24

Грейс Кинстлер

('Баща', Деми Ловато - 20, Чикаго, Илинойс) Какво невероятно мощно, сърцераздирателно представление. Грейс ни отведе на пътешествие през живота си и ние усетихме всяка част от него. Деми има рядък дар да говори такава истина на болката си в музиката си и Грейс изпълни тази песен със същата сила и грация, която Деми би имала, свързвайки се с посланието, сякаш сама го е написала. Гласът й е уязвим, понякога се движи и понякога масивен, а по всяко време е нещо с рядка красота. Тя е лесно един от най-вълнуващите артисти за сезона. Разбираме се изцяло с Кейти, че всеки път трябва да пее голяма песен. Това беше идеално за нея.

Резултат: Топ 24

“American Idol” продължава в неделя и понеделник в 20:00. ET на ABC.

37 запомнящи се състезатели „American Idol“: тогава и сега Виж снимките Гети

Интересни Статии