American Idol Recap: Миналите състезатели се връщат да подкрепят любимите - Може ли осветлението да удари два пъти?

ABC

Финалистът от миналия сезон Франсиско Мартин се завръща в подкрепа на брат си Кико, докато любимата на феновете Кейти Търнър се появява с новото си гадже, поредната състезателка, която се завръща от нейния сезон - и те са изненадваща и очарователно странна двойка!

Това беше последната спирка преди седмицата на Холивуд нататък „Американски идол“, и състезателите донесоха няколко познати лица.

Франсиско Мартин порази съдиите миналия сезон по пътя си към финала в Топ 5, така че се появи като чар за късмет за брат си Кико. Но той не беше единственият чар за късмет, нито беше бившият състезател в дует.Гети

Награди Грами за 2021 г .: Всеки миг, който е преминал вирусно

Преглед на историята

Странният стил и очарователна личност на любимата на феновете Кейти Търнър спечели своите легиони от феновете още през сезон 16, когато „Idol“ за пръв път премина към ABC, а тя спечели и сърцето на някой друг.

Зак Д’Онофрио също се явява на прослушване през този сезон, като стига чак до Холивудската седмица. Там очевидно са прекъснали любовна връзка - с двегодишно закъснение. Сега обаче те са толкова очарователни заедно, колкото и тя сама. И Зак се завръща, за да направи още един изстрел.

Най-големият му проблем - тъй като странността може да работи добре - е липсата на увереност в това кой е като човек и певец. Това изглеждаше тема през цялата нощ, като някои наистина надарени певци нямаха представа колко добри биха могли да бъдат с малко вярване.

От живота с аутизъм до муковисцидозата до бездомността и самотното майчинство, тези състезатели са преживели истински предизвикателства и са се издигнали като вдъхновение за околните. Всеки от тях донесе нещо забележително уникално на своите прослушвания.

И един човек донесе марионетка чорап.

Честно предупреждение, тъй като съм в безопасност у дома, вероятно ще бъда малко по-суров от колегите си Лионел Ричи , Кейти Пери и Люк Брайън . Но може и да съм по-мила. Може би.

За удоволствие ще класирам представленията от най-лошите до първите, за да видя кои са ми любимите.

Гети

Megan Thee Stallion става първа рапърка от 22 години насам, за да спечели най-добрия нов артист Грами

Преглед на историята

Джейк Кларк

[[няма видео]]

(„Секси и аз го знам“, LMFAO - 20, Thousand Oaks, CA) Не получихме много от това прослушване, но това, което получихме, беше поразително. По-важното е, че беше неубедително. И ако ще пеете песен като тази, трябва да имате толкова много увереност в това, което пеете. Джейк прозвуча малко колебливо, сякаш се страхуваше наистина да го колан там, и това ни остави да се чувстваме просто meh.

Резултат: Прибирам се вкъщи

Луана

[[няма видео]]

(„[Нещо оперно]“ - 28, Саарбург, Германия) Тя остана в този извисяващ се оперен стил през цялото време, но не по начин, който се чувстваше особено вълнуващо или трогателно. Не получихме много, но това, което получихме, не направи много за нас, така или иначе, така че сме добре с него.

Резултат: Прибирам се вкъщи

Дани Фалко

[[няма видео]]

Джеймс Корден и Нийл Патрик Харис

(„Намери ме“, The Fray - 28, Тонтън, Масачузетс) Дани определено има интересен шум в гласа си, но целият външен вид и вокалното представяне се усещаха прекалено много просто, изпълнение. Той има наистина интересно качество на гласа си, но целият шум просто се чувства прекалено много като шоу, а не като той е истинският му автентичен Аз. Ако е такъв, тогава той трябва наистина да се облегне на него и да го изживее и да бъде в своите изпълнения, така че да вярваме, че тази песен му говори, за да можем и ние да го почувстваме.

Резултат: Прибирам се вкъщи

Стивън Пол

[[няма видео]]

(„Играйте нещо държава“, Brooks & Dunn - 28, Лос Анджелис, Калифорния) Прослушването на Стивън се превърна в рокабилен дует с Люк, но Стивън така и не успя да се открои сам. Това беше просто добра корица на пистата без никакво сърце или правдоподобност. Приветстваме смелия избор да носите прозрачна риза в кънтри музиката. Жанрът може да ни разтърси понякога!

Резултат: Прибирам се вкъщи

Лисица

Премиерата на маскираната певица с променяща играта демаскиране - харесват ли, могат ли дори това ?!

Преглед на историята

■ площ

(„Break My Heart“, Дуа Липа - 22 г., ранчо Лейкууд, Флорида) Алана можеше да си проправи път чрез бързото изстрелване на Дуа Липа, но го направи без истинско сърце или удоволствие. По-скоро приличаше на компетентно караоке изпълнение, отколкото на уверена художествена интерпретация. Тя има достатъчно солиден глас, но липсваха всички онези неща, които биха я направили запомняща се или ще ви накарат да спрете това, което правите, за да слушате.

Резултат: Отиване в Холивуд

Кико Мартин

(„Японски деним“, Даниел Цезар и „10 години“, Scarypoolparty - 25, Лас Вегас, НВ) Кико имаше истинска нежност към гласа си, сладост, която не беше особено вълнуваща, но все пак успя да бъде ангажираща. Той също дойде с известна връзка, брат му Франциско, който се справи много добре в това шоу през миналия сезон. След това изпълниха дует на „10 години“ на Алехандро Аранда, който демонстрира добре техните хармонии, но също така показа, че Франсиско остава по-силната певица. Кико има хубаво качество на гласа си, но му липсва тласъкът, от който се нуждае, за да продаде тези песни. Но той определено беше силен с брат си, така че инструментите са налице.

Резултат: Прибирам се вкъщи

Хелън Блондел и чорап

[[няма видео]]

(„Искам да танцувам с някого“, Уитни Хюстън - 28 г., Кисими, Флорида) Това всъщност не е шоу за вентрилокизъм, но Хелън всъщност показа някои солидни котлети, когато всъщност пееше. Но изглежда тя беше засенчена от поразителните изпълнения на Сок, тъй като съдиите не й позволиха да продължи да участва в състезанието.

Резултат: Прибирам се вкъщи

NBC

Гласът Най-добрият / най-лошият от щори: Невероятното „плитко“ представяне оставя съдиите да се бият

Преглед на историята

Андреа Валес изображение на резервоар

(„Landslide“, Fleetwood Mac и „Dance Monkey“, Tones & I - 23, Хюстън, Тексас) Имаше истинска близост към представянето на Андреа, уязвима и с осезаема болка. Тя има тази способност да ви привлече към това, което прави. Не смятахме, че моментът на фалцето е изцяло необходим за конкретното настроение, което създава, но не беше прекалено разсейващ и подозираме, че става дума за опит да покаже тази способност на съдиите. С малко повече последователност в артистичния си подход към песен, тя наистина може да ги направи свои и да изрази артистичността си красиво.

Резултат: Отиване в Холивуд

обитавана от духове къща ви плащат, за да завършите

Ава Август

(„[Без заглавие],“ Ава Август - 15, Лагуна Нигел, Калифорния) Изглежда, че Ава е изнесла оригинална песен за младата любов и го е направила с истинска вокална увереност. Беше малко обитаван от духове, което напълно съответстваше на изоставения характер на песента и нейното послание. В нейната доставка имаше нещо много класическо и достъпно.

Резултат: Отиване в Холивуд

Zach D’Onofrio

(„Golden Slumbers“, „Бийтълс“ и „Falling“, Хари Стайлс - 19, Wesley Chapel, FL) Обожаваме колко невзрачен е, влизайки като Кларк Кент в „най-добрия си пуловер“, очила и смирение. Той имаше толкова повече сила в певческия си глас, отколкото дори той в говорещия си глас. Той се явява на прослушване със стар стандарт през 2018 г., който беше приятен, но недостатъчно актуален, за да се почувства уместен. „Бийтълс“ все още е доста стара музика, но Зак все пак успя да има звук, който можем да чуем в текущата музика. След това изведе приятелката си Кейти Търнър, след като се срещна на пода. Възхитително е! И тогава те бяха страхотни заедно в „Falling“, така че знаем, че той може да се засили и извън комфорта си.

Резултат: Отиване в Холивуд

Никелодеон

Награди за избор на деца Nickelodeon: Всички вирусни моменти, големи победители - и Slime!

Преглед на историята

Уаят Пайк

(„Най-доброто за вас“, Уайът Пайк - 19, Парк Сити, Юта) Уайът със сигурност даде сериозна представа за песен, която той написа за сестра си за психично-здравна криза, но тя не беше толкова очарована от самата песен, колкото с качеството на гласа му. Той има много приятен тон с намек за певец и композитор, малко дрезгавост и много сърце. Той определено има атмосфера, която е правдоподобна с неговата собствена енергия. Той има силно артистично ядро, от което да гради.

Резултат: Отиване в Холивуд

Алтея Грейс

(„Събота сутрин“, Алтея Грейс - 21, Чикаго, Илинойс) Алтея почти загуби дъщеря си на 11 месеца, преди да бъде организирана трансплантация на черен дроб, и това мъчително преживяване информира нейната оригинална песен и цялостните емоции от нейното прослушване. Това беше сърдечно и истинско изпълнение, макар и не най-силният вокал, който сме виждали през нощта. И все пак тя има качество в себе си, което ви довежда по начина, по който може добър певец и композитор. Ако остане в тази лента, тя би могла да изкара почтен шанс ... или може би ще ни изненада всички.

Резултат: Отиване в Холивуд

Колин Джеймисън

('Шест фута под', Били Айлиш - 22, Боксфорд, Масачузетс) Колин всъщност беше в момчешка група (Kik-It) с Дани Фалко, но те не биха могли да подхождат към всичко от стила си до артистизма си по-различно. Там, където Дани беше цял, Колин се почувства автентичен от момента, в който седна на пианото. Гласът му се издигаше през възходите и паденията на тази писта, буташе, когато се наложи, и дори намираше задух, който беше завладяващ (съдиите го откриха малко). Оттук той има страхотна основа, която да изгради.

Резултат: Отиване в Холивуд

Гети

13 Изненадващи артисти, които не са спечелили Грами

Преглед на историята

Бриана Количио

(„Белези до вашата красива“, Алесия Кара - 15, Спенсърпорт, Ню Йорк) Бриана имаше страхотна история за това да каже на сестра си, че ако видеоклип с нейното пеене стане вирусен, тя ще се яви на прослушване. Бриана живее с муковисцидоза и въпреки това е способна да пее напълно без дрезгав глас. Трябваше да се оперира в навечерието на прослушването си, но то беше разсрочено. И така, тя донесе своите „белези“ в стаята и въпреки че можехте да чуете, че може би белите й дробове нямат достатъчно сила да доставят, както би могла, все още има толкова страст и любов към музиката зад това, което тя може да достави . Тя има много плавен тон и много автентичност в доставката си. Нейният по-мек, нежен глас е абсолютно ангажиращ.

Резултат: Отиване в Холивуд

Медисън Уоткинс

(„Вашето малко момиченце“, Мадисън Уоткинс - 25 г., Файетвил, АР) Оригинална песен, това беше много сладък почит към това, което трябва да бъде страхотен баща. По-рядко се чува песен за прекрасен баща, който е правил всички правилни неща, но не по-малко въздействащ. Тя го изпя прекрасно, показвайки някакъв истински нюанс в гласа си, както и в сърцето. Тя има истинска връзка с това песен, която можем да почувстваме, така че ако тя може да продължи това с песни, които не е написала, тя определено може да се свърже с публиката.

Резултат: Отиване в Холивуд

Камерън Алън

[[вижте прослушването на Алана за видео]]

(„Видях всичко преди“, Амос Лий - 20, Мур, ОК) Току-що получихме няколко реда от Камерън, но момче достави ли ги в тези два реда. Имаше уверени бягания, нежен песъчинки и раздразнение в гласа му и много готина атмосфера, която се чувстваше като соул певец. Не се сърдете на нас, но той ни напомни малко за Тейлър Хикс (по най-добрия възможен начин) по време на някои от най-силните му изпълнения „Idol“ вокално.

Резултат: Отиване в Холивуд

Soleil Moon Frye

Soleil Moon Frye напомня за тийнейджъри за срамуване и сексуализация на тялото (ексклузивно)

Преглед на историята

Vahhley

(„Един момент във времето“, Уитни Хюстън - 23 г., Бруклин, Ню Йорк) Vahhley живее като самотна майка в приют за бездомни от осем месеца и тази болка беше толкова сурова, че едва можеше да говори за това, без да се счупи. Вижте, Vahhley не разполага с обхвата на Уитни, но имаше сърцето си. Още от първата нота почувствахме нейната борба и останахме с нея през няколко бръмчалки, съкрушени емоции и пропуснати възможности. На места е груба, но вие вярвате в нея, когато пее, и това е рядък подарък. Ако тя не имаше тежестта на света на раменете си, тя можеше да успее да се издигне още по-високо.

Резултат: Отиване в Холивуд

Джаксън Снелинг

(„Моля, чуйте“, Джаксън Снелинг - 18, Остин, Индиана) В поведенческия аутистичен спектър, с епилепсия като дете и събуждане след смъртта на баща си, когато е бил на седем, Уайът е преживял толкова много вече в живота си. Музиката и писането на песни му помогнаха да се ориентира в тези бурни води и въз основа на една песен, която чухме тук, той наистина има талант за това. Това беше прекрасно сърцераздирателно и толкова вярно на неговата уникална история и ситуация. На всичкото отгоре той го достави с мощно гладък и великолепен тон на гласа си, сякаш прави това от години.

Резултат: Прибирам се вкъщи

Tryzdin Grubbs

(„Преди да тръгнеш“, Луис Капалди и „Никой“, Джеймс Артър - 15 г., Колумб, Охайо) Триздин преживя много тежко тормоза, след като излезе като певец в спортна общност, което разтърси доверието му до основи. Люк му даде втори шанс, след като се представи по-слабо от Луис Капалди и той намери пътя си да се издигне върху Джеймс Артър. Това беше толкова истинско и сериозно представяне, но с красив уязвим чакъл вътре. Това е крехък вик, който в момента е толкова актуален при вокалисти като Луис и Джеймс, а Триздин е точно в тази лента, но с куршум! Той наистина би могъл да прерасне в нещо забележително с повишаване на доверието.

Резултат: Отиване в Холивуд

Гети

Kid Cudi не харесва какво правят потребителите на TikTok с „Day“ N „Nite“: „Не съм поласкан“

Преглед на историята

Лив Грейс

[[вижте прослушването на Ава Август за видео]]

(„Целунах момиче“, Кейти Пери - 17 г., Студио Сити, Калифорния) KatyCat от първа поръчка, ние наистина се притеснявахме, че това просто ще бъде мрачно, но Лив наистина постави свой собствен печат и настроение на автор на песни на класическата поп песен на Katy. Забавяйки го, тя наистина погали текста и намери още повече емоция в историята, че начинът, по който сингълът е представен първоначално. Плюс това, тя има наистина страхотен вокален стил, с богат тембър в гласа си, предполагащ дори повече сила, отколкото видяхме. Още по-добре, обичаме, че майка й дойде да танцува и да крещи, като убие тийнейджъра по толкова типичен начин. Ние сме тук за това!

Резултат: Отиване в Холивуд

DeShawn Goncalves

(„Всичко трябва да се промени“, Нина Симон - 19 г., Кливланд, Охайо) С намеци за фолк, соул и джаз във вокалите си, DeShawn е истинска музикална заплаха вече на толкова крехка възраст. Той свири на туба в колежа си в колежа и гъделичка слоновата кост като професионалист за прослушването си. Още по-добре обаче беше гладкостта на неговото изнасяне, цялостното му майсторство като вокалист и контролът му в целия му диапазон, включително във фалцет. Дипломирайки се на върха на класа, взимайки стипендии и го прави, след като е бил отгледан от невероятно млади родители и е взел лоши решения рано, DeShawn е свидетелство за себе си, семейството си и способността във всички нас да променим живота си към по-добро. Той наистина е вдъхновяваща (и може би амбициозна) фигура.

Резултат: Отиване в Холивуд

“American Idol” се отправя към Холивудската седмица следващата неделя от 20:00. ET на ABC.

Всеки поглед, който трябва да се види от наградите „Грами“ през 2021 г. Red Carpet Виж снимките Гети

Интересни Статии

Популярни Публикации

Зъбни бебета хапят лицето на жената в оживен вирусен TikTok Vid

Зъбни бебета хапят лицето на жената в оживен вирусен TikTok Vid

Всичко, което знаем за Кайли Дженър-Травис Скот Сплит - плюс, най-смелите и най-цинични реакции на феновете

Всичко, което знаем за Кайли Дженър-Травис Скот Сплит - плюс, най-смелите и най-цинични реакции на феновете

Джим Кери хвали „Отвореността“ на Ариана Гранде за депресията

Джим Кери хвали „Отвореността“ на Ариана Гранде за депресията

Мъжът от Тексас е принуден да татуира името на приятелката си на врата, преди да бъде застрелян

Мъжът от Тексас е принуден да татуира името на приятелката си на врата, преди да бъде застрелян

Прогнози за Златен глобус: Кой ще спечели и кой трябва да спечели през 2019 г.

Прогнози за Златен глобус: Кой ще спечели и кой трябва да спечели през 2019 г.

Fox Head разкрива окончателното решение за завръщането на Jussie Smollett за Empire Series Finale

Fox Head разкрива окончателното решение за завръщането на Jussie Smollett за Empire Series Finale

Тила Текила се отваря за майчинството, дразни новото риалити шоу

Тила Текила се отваря за майчинството, дразни новото риалити шоу

Как Ед Скрейн се свърза с бившата звезда от „Игра на тронове“ Натали Дормър за нов трилър

Как Ед Скрейн се свърза с бившата звезда от „Игра на тронове“ Натали Дормър за нов трилър

София Вергара страда от голяма неизправност на гардероба на Emmys!

София Вергара страда от голяма неизправност на гардероба на Emmys!

Собственикът на конфедеративното знаме се обучава от съседско дете за расизъм

Собственикът на конфедеративното знаме се обучава от съседско дете за расизъм