American Idol увенчава своя победител, дебютира Idol All-Star Edition на „We Are the World“

37 запомнящи се състезатели за „Американски идол“: тогава и сега Виж снимките ABC

Любимият от феновете състезател от прослушването се завръща с невероятна трансформация, за да се представи с Rascal Flatts - плюс, Lauren Daigle, Cynthia Erivo и други!

Беше сезон на 'Американски идол' като никой друг, тъй като продължаващата пандемия на COVID-19 премести производството в 25 домове в цяла Америка, както Райън Сикрест беше развълнуван да посочва отново и отново през последните няколко седмици.

Capitol Records

Бременната Кейти Пери се съблича и оголва всичко за овластяване на нови музикални видеоклипове 'Daisies'

Преглед на историята

Въпреки че мандатите за карантина и престой у дома правят типичния пищен „Idol“ live финал невъзможен, ABC все пак извади всички спирки, за да събере колкото се може повече суперзвезди от домовете си, за да се включи в екшъна.

Райън Сикрест откри гласуване на живо по време на шоуто, така че никой не знаеше резултатите, които тръгваха през нощта. Това също означаваше още един кръг на състезание, който да ни помогне да вземем окончателните си решения дали искаме или не друго красиво момче да вземе короната, или някой с истинска артистичност ... може би и двете?

Честно предупреждение, тъй като съм в безопасност у дома, вероятно ще бъда малко по-суров от колегите си Лионел Ричи , Кейти Пери и Люк Брайън . Може би.Само за кикотене, ще класирам представленията от най-лошите до първите във всеки кръг, за да видя кои са ми любимите. Тогава можем да видим колко близо е Америка, за да се оправи, т.е. да се съгласи с мен, когато гласуват.

Гети

Майкъл Бъбъл получи смъртни заплахи след лактиране на видео с жена си, вирусна

Преглед на историята

ТОП 5

Преди да излязат на сцената (така да се каже), Райън намали останалите седем само до петима, които ще се състезават за този глас на живо от зрителите. Това означава неприятно сбогуване за двама от нашите полуфиналисти.

почивка, докато живеят заедно

Мислехме, че Райън ще ги обяви един по един, оставяйки ни да гадаем кой ще продължи напред, докато не бъдат избрани и петте, но той просто ги остави да се разкъсат. Това означаваше, че имахме няколко минути да се сбогуваме с Луис Найт и Джулия Гаргано, преди да сменим фокуса си.Ето къде ще се потупаме малко по гърба, защото когато класирахме Топ 20 изпълнения, завършихме с четири от останалите петима финалисти в нашите Топ 6, което е доста добре. Нашата финиширала на 5-то място, Кими Габриела, дори не проби Топ 11, докато имахме Франциско обратно на номер 18.

CBS

Победители в Survivor във War Crowns, втори за два пъти победител в мощен, емоционален финал

Преглед на историята

КРЪГ 1

Дилън Джеймс

(„Промяна на света“, Ерик Клептън - 26, Бейкърсфийлд, Калифорния) Въпреки че обичаме историята на Дилън и неговата упоритост и сила, ние не обичахме това изпълнение. Той вкара непоследователно провинциално учудване в това, което дразнеше, тъй като той се плъзна в и извън него толкова рязко. Не сме сигурни какво се опитва да каже с това, но не сме почувствали сърцето и убеждението, които обикновено се срещат, когато той изпълнява.

Артър Гън

(„Не искам да бъда“, Gavin DeGraw - 21, Wichita, KS) Наистина обичахме да гледаме как Артър пуска рок звездата си, разхождайки се из хола си и дори играейки с публиката (под формата на три камери на стативи). Това може да не е било най-динамичното вокално изпълнение, което някога е давал, но той е толкова невероятно солиден подписващ със звук и е дал всичко и повече, отколкото сме виждали от някое домашно изпълнение до момента.

Франсиско Мартин

(„Обожавам те“, Хари Стайлс - 19, Сан Франциско, Калифорния) Кой е този човек? Сериозно, не е имало блясък на представлението, като този, на който Франциско се е радвал по време на пътуването си 'Idol'. Той е скок от това уплашено дете в първоначалното си прослушване. Това беше увереност и радост, които се изливаха от гърлото му и от всички влакна на неговото същество. Изпълнение от световна класа, Франсиско даде силен аргумент за титлата с това.

Джъстин Бийбър признава, че иска да се е 'спасил' за брак

Преглед на историята

Само Сам

(„По-силни (какво не те убива)“, Кели Кларксън - 21 г., Харлем, Ню Йорк) Може би поставихме очакванията си малко прекалено високи, но наистина си мислехме, че Сам ще унищожи това представление и макар да си мислехме, че се е справила чудесно, не на следващото ниво го прави толкова запомнящо се, че мислиш за през следващата седмица. Тя вече има трудна битка срещу тези любими на феновете момчета и не сме сигурни, че това беше достатъчно, за да се открои.

глинени гърне рецепти за работен обяд

Джони Уест

(„Не можеш да задържиш добър човек надолу“, Джеймс и Боби пречистват - 23, Муриета, Калифорния) Джони продължава да прави интересни и запомнящи се изпълнения. Той се появи преди седмици като фаворит, за да спечели това състезание, той проверява всички полета за шампион на „Idol“ като прав, бял, добре изглеждащ човек. Но на всичкото отгоре той е невероятен вокалист с изцяло собствена атмосфера и всъщност може да заслужи титлата само по заслуги. Има ли го в чантата?

VH1

Реджина Картър наднича във връзката си с таткото 'Жокестър' Лил Уейн (ексклузивно)

Преглед на историята

КРЪГ 2

Темата на този кръг очевидно беше песента, която „Idol“ би искал да види, че състезателите пускат, ако спечелят, и въпреки това всички те са не само кавъри, но и песни, които тези изпълнители са пели и преди. От една страна, това е безопасен залог за производителите, а от друга ни позволява да видим доколко това пътуване ги е видяло да растат.

Дилън Джеймс

(„Времената, в които са А-Чангин“, „Боб Дилън-26, Бейкърсфийлд, Калифорния) Много по-подходящ за засегнатия му стил тази вечер, Дилън се завърна с тази автентичност и чар, които го направиха фаворит до този момент. Искате просто да се справя добре, колкото искате да го видите щастлив и здрав. Гласно той го държеше в рулевата рубка през по-голямата част, но спести малко бензин за заключителните моменти, за да го направи по-запомнящ се за избирателите.

Джони Уест

(„Makin 'Love“, Джони Уест - 23, Murietta, Калифорния) През този сезон Джони спечели сърцата с оригиналите си, затова реши да завърши пътуването си отново в тази рулева рубка. На всичкото отгоре, като пусна този конкретен сингъл, той ни напомни за своята артистична гъвкавост като автор на песни и дори рапър, изпълнявайки свой собствен стих. Неговият поток не беше толкова силен, колкото за първи път, но това е нещо, за което избирателите могат да се хванат. Невероятно интелигентен ход като последното представяне на нощта, но беше ли твърде рисковано да отидете с нещо, което не е толкова признато?

Гети

София Хътчинс казва, че Кейтлин Дженър се е нахвърлила върху нея с човек: „О, тя знаеше, че е там“

Преглед на историята

Артър Гън

(„Виждали ли сте някога дъжда“, Creedence Clearwater Revival - 21, Wichita, KS) Това е третият път, когато Артър изпълнява тази песен в шоуто и звучи свежо всеки път. Това е по-близо до неговата аранжировка на Холивудската седмица и е толкова свежо и ободряващо, че е такъв вид интерпретация, който се придържа към вас. Той също така отвежда южен рок химн в света на акустичния певец и композитор, което е свидетелство както за песента, така и за самия Артър. Но дали беше достатъчно динамично или вълнуващо за победа?

Само Сам

('Rise Up,' Andra Day - 21, Харлем, Ню Йорк) Това е историята на живота на Сам под формата на песен и можете да видите как тя се свързва с лириката по начин, който още не бяхме виждали тази вечер. Сам е в най-доброто, когато сърцето й е свързано с вокала и изпълнението ѝ. Тогава тя докосва душите ни и това е правилната песен за това. Бих искал малко усмивка на пистата, за да получа малко гласове, но не може да се отрече, че беше сърдечен и красив.

Франсиско Мартин

(„Аляска“, Маги Роджърс - 19, Сан Франциско, Калифорния) За пореден път това е Франциско, за което той се бори цял живот и беше невероятно да го виждаме да открива артистичността и увереността си заедно в това шоу. Превърнал се е от тъмен конски претендент към сантиментален фаворит до истинска заплаха да поеме цялото нещо. И той го направи за рекордно време чрез този процес. 'Idol' беше много, много добър за Франсиско.

NBC

Гласът 5-ти съдия: Тези полуфинални резултати изглеждат изключително проблематични - или това е просто съвпадение?

Преглед на историята

ПЪЛНИТЕЛ

Люк Брайън

(„Една Маргарита“, Люк Брайън) Люк изцяло донесе партито с комбинация от кадри у дома и снимки, направени ясно преди светът да влезе в карантина. Концертните кадри с тълпи добавиха оттенък на меланхолия към иначе веселия боп, но самата песен определено е приятна парти песен, която може да достави само истински кънтри изпълнител. И винаги е добре състезателите да видят съдиите си, които дават гласа си там, където е съветът им.

Дъг Кикер с Rascal Flatts

(„Благослови разбития път“, „Раскални апартаменти“) Бяхме толкова развълнувани да видим завръщането на един от сантименталните фаворити през този сезон. Може да не е преживял седмицата на Холивуд, но Дъг е невероятен баща и мечтател, който наистина има забележителен подарък, с който просто нямаше представа какво да прави. С това изпълнение Дъг не само изглежда фантастично, но звучеше по-уверено и контролираше инструмента си от всякога. Това беше още един момент за най-добра певица, за да не попадна в Топ 20 на този сезон!

какви сексуални позиции има
Гети

Брайън Адамс се извинява след 'Расистки' Рант за 'Яденето на прилепи, вирусът прави алчни гадове'

Преглед на историята

Просто Сам с Лорън Дейгъл

(„Ти казваш“, Лорън Дейгъл) Всичко, което ще кажем, е, че момчетата са дяволски щастливи, че Just Sam не е изпял това преди гласуването да е приключило или би било приключило. Това беше просто невероятно!

Кейти Пери

(„Маргаритки“, Кейти Пери) Не сме сигурни дали има проблем с правата или не, но „Idol“ не предостави видео за този a / v клуб около 2001 шедьовър. Беше толкова кичозно, а Кейти беше толкова глупава във взаимодействието с дигиталния си свят, че беше хипнотизиращо за гледане през цялото време. Самата песен също е много закачлива в класическия начин на Кейти Пери, което помага да задържите вниманието си.

Синтия Ериво и Топ 11

Кой по-добре да отдаде почит на Арета Франклин от Синтия Ериво, която звучеше абсолютно зашеметяващо, докато без усилие пълзеше по целия невероятен обхват и мощ на Арета чрез смесица от най-големите й хитове. Беше чудесно да видя как останалите от Топ 11 се използват стратегически, за да подчертаят най-добре и своите силни страни. Това беше красив почит и чудесен начин да се сбогуваме с десет от тези 11 лица. Но кой спечели?

YouTube / Instagram

Джейми Лин Спиърс сълзи, припомняйки почти фаталния инцидент с ATV на дъщеря

Преглед на историята

РЕЗУЛТАТИ

Топ 2

Преди да разкрие победителя, Райън реши, че трябва да разкрие Топ 2. Въз основа на миналото миналогодишно гласуване, бихме казали, че Джони Уест и Артър Гън са най-вероятните кандидати за това, но този сезон е много по-строг дори от миналия година.

Франсиско Мартин стреля като ракета в спор и прекара невероятна нощ, така че не може да бъде отхвърлен. И тогава има невероятно вдъхновяващи истории както на Дилън Джеймс, така и на Сам Сам. На всичкото отгоре, може ли Сам като единствената останала жена да даде знак в нейна полза, когато става въпрос за тези окончателни гласове?

Въз основа само на представленията тази вечер и собствената ни класация, ние технически завършихме с равен резултат, тъй като имахме Сам на второ място и за двата кръга, докато Франциско беше трети и първи - като средно втори. Но завършването на трето място не получава гласове, нали?

И така, Сам се ориентира към нейната последователност през нощта? Джони (който смятаме, че е спечелил първия кръг) го направи ли? Бихме сложили парите си на Джони, тъй като той е бил по-дълго обичан, но сърцето ни е с Артър като един от истинските артисти на шоуто този сезон.

Веднага бяхме в грешка и щастливи едновременно с Алехандро Аранда през този сезон, Артър Гън , беше първи в Топ 2! Другата половина от нашето предсказание се сбъдна обаче, както беше Само Сам който завърши Топ 2 и каква страхотна двойка художници!

Warner Bros.

Андерсън Купър си пожелава да излезе по-рано: „Това прави разлика“

Преглед на историята

Победител

В този момент, въпреки че очаквахме да бъдат напълно изключени жените, сега сме готови да обърнем изцяло и да го дадем на Сам, тъй като бяхме толкова грешни. Разбрала е сантименталната история и Артър твърде много прилича на онзи слот за Алехандро от миналия сезон.

Макар че това са невероятни и завладяващи артисти, рядко те са тези, които печелят този тип шоу. Изглежда, че второто място е по-скоро тяхното конфитюр и след това те използват тази платформа, за да продължат и да направят своите невероятни неща.

Американски идол победители в сезон 3

Въпреки че никога няма да разберем защо Америка гласува по начина, по който гласува - можем да предложим само диви и напълно неоснователни спекулации - бяхме прави!

Само Сам беше лесно най-смаяният и скромен победител, който някога сме виждали в шоуто. Не сме сигурни чия реакция беше по-добре да се гледа, пълното недоверие на Сам или тържеството на баба й чрез таблета, който държеше.

Но беше красиво за гледане и с нейния талант и изящество, красота и история, може да няма по-добър посланик на марката за това шоу през този сезон от Сам.

И ние наистина, наистина се надяваме, че тя може да превърне това в кариера, а не просто в реалити шоу. Всичко започва с нейното приемане на „Rise Up“ като сингъл на нейния победител и нямаме търпение да видим какво прави от тук и къде отива по-нататък.

Lionel Richie & American Idol All-Stars

(„Ние сме светът“, САЩ за Африка) Като победител Сам получи позицията на прожекторите до Лионел Ричи сред бивши и настоящи състезатели на „Идол“, включително участия на победителите Рубен Студърд, Фантазия и няколко други. Разбира се, би било чудесно да получим още повече алуми на „Idol“ за такава монументална песен, но ще вземем каквото можем.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на .

Интересни Статии