Състезателят на „Американски идол“ Уайът Пайк отпада, след като влезе в топ 12

Състезателят на American Idol Уайът Пайк напусна риалити състезанието на ABC, въпреки че стана топ 12. В епизода в понеделник, първото предаване на живо за сезона, водещият Райън Сикрест обяви, че Пайк е отпаднал.

Преди да стигнем до резултатите, трябва да ви кажа, че финалистът Wyatt Pike няма да се състезава в състезанието, каза Seacrest. Трябваше да напусне - но ние му пожелаваме всичко най -добро.

колко време отнема анализът на 23andme

Не беше посочена причина за внезапното напускане на Пайк, макар и представител на American Idol каза на People че Пайк напусна поради лични причини.

Прочетете също:

Пайк, родом от Юта, намекна в публикация в Instagram преди няколко дни, че вече се е върнал у дома: Нещо, което да усетиш това: у дома, той написа . Благодаря за влакчетата, на които съм днес. Вижте публикацията по -долу:https://www.instagram.com/p/CNYQz6IHEnR/?utm_source=ig_web_copy_link

Люк Брайън не взе участие в American Idol в понеделник вечерта след положителен тест за COVID-19.

В негово отсъствие към съдиите Кейти Пери и Лайънъл Ричи се присъедини една от оригиналните съдии на American Idol, Паула Абдул. Това беше първият път, когато Абдул се завърна на съдийската маса на Idol след първоначалното пускане на шоуто на Fox; тя беше съдия по сезони 1-8 заедно със Саймън Коуел и Ранди Джаксън.Пайк не е първият състезател в риалити шоуто, който отпадна преди феновете да имат възможност да го гласуват по време на този странен телевизионен сезон COVID. Състезателят на Voice Райън Галахър беше дисквалифициран от състезанието на NBC миналия декември, след като наруши протоколите за безопасност на шоуто COVID-19.

Интересни Статии