American Idol 5-ти съдия: Извинете Dawg, но Pat Sajak не е съдия в това шоу


В нощта на невероятен талант и мощни вокали не можем да спрем да мислим за Лу Доуг, който се опитва да разбере кои са тези трима съдии.

Видяхме някои добри таланти през този сезон „Американски идол“ но тази седмица трябва да видим някои невероятен талант.Това не е преувеличение или хипербола, тъй като на тази сцена имаше някои истински сърцераздирателни моменти само от силата и емоционалната уязвимост на някои от тези състезатели.Гети

Кейти Пери казва „Има много търкания“ с Орландо Блум само дни след обявяването на бременността

Преглед на историята

И тогава имаше Лу Доуг, може би един от най-страхотните пичове, които някога са излизали на тази сцена. Прегледите ни показаха, че той няма представа кои са съдиите, което беше достатъчно забавно, но след това той се опита да ги идентифицира.

лари Дейвид Ариана Гранде

Люк беше поласкан да бъде Джъстин Тимбърлейк, но как Лу се спря на водещия на „Колелото на късмета“ Пат Сажак за Лайонел Ричи, е извън нас. Разбираме, че той е страхотен пич сърфист, който прекарва по-голямата част от свободното си време, хващайки вълни, но възможно ли е да бъдем напълно изключен от музиката и поп култура.Особено ако се смятате и за музикант? Това беше лесно един от най-забавните моменти за прослушване, които някога сме виждали.

Това беше и седмицата за дуети, с невероятно сладка и очарователна двойка, която пое „Shallow“, докато друга двойка, която се беше срещнала само преди 48 часа, имаше дръзновението, към което всички ние само бихме искали да се стремим.

Въпреки че нямаше толкова много оригинали, едно момче от Западна Вирджиния донесе цялата кал от камиона си на прослушването си (буквално и гласно), докато няколко други доказаха, че все още можете да покажете кой сте като художник на корица. Всичко е свързано с вашата интерпретация на оригиналното съобщение.Честно предупреждение, тъй като съм в безопасност у дома, вероятно ще бъда малко по-суров от колегите си Лионел Ричи , Кейти Пери и Люк Брайън .

И само за кикотене, ще класирам прослушванията всяка вечер от най-лошото до първо, за да видя кои са ми любимите. Ще продължат ли? Ще спечелят ли цялата работа? Ще разпознаят ли съдиите таланта, когато го видят? Нека разберем!

Гети

Тейлър Хикс описва подробно своя „Опит в живота и смъртта“ по време на торнадотата в Тенеси

Преглед на историята

Тавия (и Тери)

(29, Комптън, Калифорния и 29, Комптън, Калифорния) Докато обичаме това дуо като сдвояване на приятели (които се познават от 48 часа на този етап), Тавия просто не беше там гласовито. Тя беше навсякъде във филма на Глория Гейнър „Ще оцелея“. Отношението беше правилно, но бележките бяха грешни. Вероятно би могла да спори нещо там, но за това шоу не й достига времето. За щастие има и други пътища, ако тя е твърдо решена да участва в риалити състезанието. И хей, тя извади Тери от цялата работа, най-готиното момиче-тарист в света.

Ема Кейт

(22, Сладък дом, ИЛИ) Само с няколко такта Ема показа, че има хубав селски тон в гласа си, но липсваше това специално нещо, което да я отведе над нас.

Лу Доуг

(23, Оаху, HI) Лу е интересно съпоставяне на музикант с приличен глас, способност да свири и абсолютно никаква представа кой е някой от съдиите, нито дори знае как изглежда Джъстин Тимбърлейк. И така, какъв е музикалният му произход? Музикални влияния? Той имаше приятен глас на приятна, ефирна песен, която идеално пасваше на островните му атмосфери. Не бяхме толкова твърди с неговия талант или писане на песни, колкото съдиите, но може би защото сме добре, когато той няма представа кои сме. Уви, съдиите съкратиха пътуването му. Познава ли Пътешествие?

Вяра Бекнел

Интересното е, че получихме малко от треньорския процес с прослушването на Фейт. Взехме го с втората й песен и видяхме, че тя е прекалено хоплива и след това не излива душата си в пеенето, въпреки че гласът й има някои интересни качества, готин характер и тон на диапазона. Тя разполага с инструментите, за да бъде наистина нещо, но не е отделила време да открие какво я движи и какво иска да каже като художник.

Capitol Records

Кейти Пери обяви бременност в ново музикално видео за 'Never Worn White'

Преглед на историята

Марна Микеле

(27, Коста Меса, Калифорния) Това не беше идеалният вокал, но Марна има „Милион причини“, за да се гордее с това, което извежда на сцената, и когато наистина се пояси, има много уникално качество на гласа си. Бихме я класифицирали като един от онези диаманти в необработена форма, които вероятно биха могли да използват някакво обучение, за да разкрият най-добрите качества на нейния талант и глас. И ние казваме всичко това преди признавайки инвалидността си и че е в инвалидна количка, но затова би могла да използва насоките, защото пеенето в седнало положение е различно животно за мнозина от това с напълно разширена гръдна кухина. Харесва ни, че Кейти я тренираше малко и тя си направи бележките, защото това - в нашия ум - всичко, от което се нуждае, за да бъде наистина нещо специално, само някакви насоки.

Джими Леви

(20, Гудрич, Мичиган) Не сме сигурни за „невидимата слушалка“, но ако Джими можеше да се отърси от някои от тези нерви и да загуби патерицата и наистина да притежава таланта си, той може да бъде нещо наистина забележително и специално в това шоу. Смятаме, че той е наистина интересен и би се радвал да проследи пътуването си, за да види дали може да се измъкне от черупката си и наистина да започне да издухва хората.

Чейс Джерико

(24, Покатело, ИД) Имаше много фънки, различно настроение от старата школа, което Чейс преследваше цигулката с песъчинки и ръмжене. Има ли достатъчно обхват, за да се състезава, беше трудно да се каже от тази малка част, но той със сигурност е интересен.

събота вечер на живо сезон 45 епизод 12

Кат и космически каубой

(19, Маями, Флорида и 26, Pembroke Pines, FL) Кат определено изпитваше повече нерви, но имаше повече от тежката работа, докато тази очарователна двойка пое „Shallow“, въпреки че Space Cowboy имаше много готин - и нещо като Брадли Купър - тон на собствените си вокали Кат се успокои с течение на времето и те бяха очарователни в своите хармонии. Накрая се чувствахме толкова добре с тях, колкото и те явно един с друг (макар че той все още е малко по-силният певец ... леко).

NBC

Кели Кларксън почти лети след „неизправност на стола“ по време на нейния гласов дебют

Преглед на историята

Маркус Тинсли

(28, Финикс, Аризона) Какво страхотно, автентично рок ръмжене, макар че не стигнахме достатъчно, за да сме сигурни, че той има стоките по целия си глас. Но от този фрагмент той определено има суров талант.

Зак Доббинс

(18, Клей, WV) Какъв интересен суров талант има Зак. На първо място, той е брилянтно забавен да гледа как свири на китара, дори дори да не е осъзнавал, че не е в тон. Тогава гласът му има такъв писък и ръмжене, сякаш пее толкова кално, колкото са камионът и ботушите му. И все пак, има нещо толкова убедително и реално в него. Сякаш простотата на неговия малък живот си прокарва път през музиката по начин, който докосва сърцето ви и ви привлича в неговия мироглед, толкова различен от почти всички останали. Да, той се нуждае някои тренирате гласно, но почти не бихте искали да го докосвате твърде много.

София Вакерман

(20, Лонг Бийч, Калифорния) Потомството на музикантите, София 'Звезда', може би е само чудо. Тя имаше много готина певческа и текстова атмосфера, докато приемаше 'Water' на Bishop Briggs. В ранната част имаше само един забележителен проблем с височината, но след това тя се настани в прекрасен тон и емоционално представяне, което наистина ни притежаваше. На всичкото отгоре тя притежава ангажираща и възхитително радостна личност, което я прави пазач в очите ни.

сладки прякори за бае

Пеги Сирота за здравето на жените

Кари Ъндърууд се отваря за три спонтанни аборта, как диетата повлиява присрамяването на тялото

Преглед на историята

Макайла Филипс и Девън Александър

(17, Темекула, Калифорния и 22, Сонора, Калифорния) Макайла беше пълна със самочувствие и поемаше увереността в „The Who Lovin 'You“ на The Jackson 5, но тя донесе невероятен терен и контрол. Тя почти се обърна към преизпълнения проблем, но успя да остане точно от тази страна, използвайки ги, за да покаже нейния контрол, вместо да компенсира невъзможността веднага да намери правилната бележка. След това се обърнаха към Девън, който правеше точно същите неща на глас в „Не по този начин“ на Сам Смит. Сякаш те са абсолютно един и същ художник от различни полове, което беше забележително рамо до рамо. Поне можем да класираме тези фенове през целия живот на едно и също място, което помага на нашия списък. И двамата са фантастични.

Моузън Уилсън

(23, Спрингфийлд, Илинойс) Звучи като стар блус музикант, седнал в опушен клуб в Ню Орлиънс, Mosean има лекота на доставката си. Песента донякъде липсваше в динамичен диапазон, но самият му глас беше толкова впечатляващ дори в повтарящ се ритъм. Не може да се отрече, че той е живял живота и изпитва емоциите си чрез музиката си, защото тя се чувстваше толкова сурова и истинска и живееше по начин, който не би трябвало да има нито един 23-годишен глас.

Оливия Ксиминес

(16, Менфи, Калифорния) Не бяхме готови това да приключи. Когато Оливия удари първата си бележка, хвърляхме писалката точно до тази на Кейти, защото понякога просто я имаш. На 16-годишна възраст тя донесе всякакви нагласи, изисквани от песента, а след това изля малко смрад върху нея, само за да може. Това е естествен талант в момента и някой, който има абсолютно владение над нещо, което вероятно й идва лесно. Това беше страхотно първо прослушване, всичко, което трябваше да направи.

Гети

Причината, поради която Кейти Пери казва, че тя и Тейлър Суифт не са „много близки“

Преглед на историята

Рен Патрик

(26, Кипарис, Тексас) „Dancing on My Own“ на Робин е висока поръчка за всеки певец, защото е толкова авторски и изисква такава дълбочина на емоционална връзка и страст, за да го изпеете наистина. Рен нямаше проблеми с нищо от това и тя успя и двете да звучи така нея песен, без да отнеме твърде много от нейната оригиналност. Това беше разпознаваем присвояване за добра кауза и един от най-добрите начини за изпълнение на кавър мелодия. Рен е истинската сделка, с толкова много сърце и душа в гласа си, че може да сломи твоя с почти една нотка.

Дани Ла Рота

(24, Бирмингам, Алабама) Този амбициозен зъболекар донесе невероятна артистичност и визия - дори докато държеше затворени очи - на „Роялс“ на Лорд. Това беше красиво свеж поглед към нейната песен с нови трикове и нюанси на всеки ред и почти всяка друга дума. Накара ни да висим на всяка сричка, развълнувана от това, което ще прави по-нататък, което е онзи музикант, който може да спечели това шоу.

„American Idol“ преминава към неделя и понеделник в 20:00. ET, започвайки следващата седмица на ABC

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети

Популярни Публикации

Вижте снимки на сватбените душове на Алекс Дръмонд: „Толкова благодарен да бъдеш заобиколен от толкова много силни, любящи жени“

Вижте снимки на сватбените душове на Алекс Дръмонд: „Толкова благодарен да бъдеш заобиколен от толкова много силни, любящи жени“

Как да почистите фурната си

Как да почистите фурната си

Къде да ядем и пием в Мемфис точно сега

Къде да ядем и пием в Мемфис точно сега

Гледайте Super Bowl ремаркета за F9, The Falcon и The Winter Soldier & New M. Night Shyamalan

Гледайте Super Bowl ремаркета за F9, The Falcon и The Winter Soldier & New M. Night Shyamalan

Storm Reid дразни отряда за самоубийци, еуфория сезон 2 подробности (ексклузивно)

Storm Reid дразни отряда за самоубийци, еуфория сезон 2 подробности (ексклузивно)

Ариел Уинтър, влачен от Twitter, след като публикува информация за животозастрашаващото заболяване на братовчед

Ариел Уинтър, влачен от Twitter, след като публикува информация за животозастрашаващото заболяване на братовчед

Ева Марсил твърди, че Джанис Дикинсън й каза да „оправи носа си“ с парични награди на ANTM

Ева Марсил твърди, че Джанис Дикинсън й каза да „оправи носа си“ с парични награди на ANTM

Звездите „Аз, себе си и аз“ предсказват кой ще бъде фаворит: Боби Мойнихан, Джон Ларокет или Джак Дилън Грейзър?

Звездите „Аз, себе си и аз“ предсказват кой ще бъде фаворит: Боби Мойнихан, Джон Ларокет или Джак Дилън Грейзър?

Служителите на Джорджия се нуждаят от вас, за да спрат да се обаждат на 911 за цикадите

Служителите на Джорджия се нуждаят от вас, за да спрат да се обаждат на 911 за цикадите

Четенето на отпечатани книги на вашето дете е по-добро от електронните книги, проучвания

Четенето на отпечатани книги на вашето дете е по-добро от електронните книги, проучвания