„Американски истории на ужасите“: Парис Джаксън в „Жестокия“ обрат на „AHS“ Spinoff Premiere

(Предупреждение: Тази публикация, публикувана за първи път на 16 юли, съдържа спойлери за премиерата на сериала FX на американските истории на ужасите на Hulu.)

На Парис Джаксън беше казано, че ще играе побойник, когато получи ролята си на Мая за премиерата на сериала на „Райън Мърфи“ и „Американската история на ужасите“ на Американските истории на ужасите. Но актрисата казва пред TheWrap, че не е знаела колко голям насилник ще бъде нейната тийнейджърска кралица, докато не прочете огромния обрат в сценария за Rubber (Wo) man, който вижда нейния герой на живо с нейния предполагаем приятел и любовен интерес Скарлет (играна от Сиера Маккормик), разказвайки й за нейните насилствени сексуални фантазии.

Не знаех нищо за това какъв ще бъде този сезон, те са много строго секретни за това, когато се явявате на прослушване, каза 23-годишният пред TheWrap Friday, един ден след дебюта на American Horror Stories в две части стартира на FX на Hulu. И те ми дадоха страни за прослушване за Скарлет. И когато ми казаха, че ще участвам в шоуто, те всъщност не ми дадоха много информация за героя. Те просто ми казаха името на героя и след това щях да играя подло момиче - но определено не ми казаха колко подъл ще трябва да бъда. Така че, когато прочетох сценария за първи път, бях честно доста ужасен от това колко жесток и просто зъл и отмъстителен е героят. Но като цяло това беше невероятно изживяване.признаци, че сте във връзка

След като научи коя всъщност е Мая, Джаксън казва, че фокусът й с режисьора Лони Перистър е измислял как да я запази същата Мая през цялото време, но се фокусирал върху различни измерения към нея: Маята, която флиртува и се свързва със Скарлет по текста и Маята който я издава за света, за да види, за да впечатли приятелите си при преспиване.

Хобс и Шоу след кредитна сцена
Американски истории на ужасите Гумена жена Прочетете също:
Звездата от „Американски ужасни истории“ Сиера Маккормик разкрива значението на това бягство от къщата на убийството

Говорих с режисьора защо прави това и защо води Скарлет и как наистина се чувства вътре, каза Джаксън. И той и аз говорихме за това и имаше по -смисъл да бъдем като, да, Мая всъщност има чувства към Скарлет и тя поставя под въпрос нейната сексуалност. И тя не знае как да се чувства към това и не знае как да се държи по този въпрос. И очевидно приятелите й мразят тази идея. Така че тя трябва да бъде най-доброто куче на тази богата кучка, подло момиче.Джаксън казва, че когато трябваше да се разиграе тази изкривена сцена с Маккормик, когато Скарлет осъзнава унизителното предателство, което се случва, имаше много съжаление, когато камерите не се въртяха. И това отношение се върна по-късно, когато Маккормик трябваше да се облече с костюма на „Rubber Woman“ и да играе ролята на убийство на Jackson и нейните колежки актриси като възмездие за злото им действие.

Със Сиера просто ние постоянно се извиняваме един на друг. Те биха се обадили на рязане и аз щях да кажа: „Много съжалявам. Обещах, че не те мразя на Сиера. И тя е като „Добре е, добре е“, каза Джаксън. И когато дойде време тя да ни убие, тя продължаваше да казва: „Съжалявам, обещавам, че не те мразя.“ Беше наистина сладко постоянно взаимодействие, в което се извиняваме един на друг, особено защото тя много правдоподобно. Тя е много убедителна. Мисля, че тя се чувстваше по същия начин към мен.

здравословни предварително приготвени обяди за работа
American Horror Stories ahs Rubber Woman Murder House Прочетете също:
Защо „AHS“ ни върна в Къщата на убийствата - без нито един от старите герои

Голям фен на американската история на ужасите от гимназията, Джаксън казва, че е развълнувана не просто да бъде част от спинофа, но и да разбере, че нейният герой ще бъде убит и заловен като призрак в емблематичната къща на убийствата от сезон 1. Разбира се , тя очаква, че Мая прекарва това време по продуктивен начин.Надявам се тя да прекара цяла вечност, за да се примири със своята сексуалност и да приеме това и да се оправи със себе си, каза Джаксън. И да се научите как да бъдете мили (смее се) .

Новите епизоди на American Horror Stories ще бъдат представени в четвъртък по FX на Hulu.

Интересни Статии