Амбър Роуз приветства сина с Александър Едуардс

Гети

Сега това дете има точно името!

Поздравления за Амбър Роуз и Александър Едуардс за посрещането на първото им дете заедно, Slash Electric Александър Едуардс!

Едуардс обяви пристигането на пачката им радост късно в четвъртък вечерта с очарователна публикация в Instagram, където е изобразен да целува новородения си син.

„Slash Electric Александър Едуардс ... светът вече е на ваше място ❤️ благодаря на @amberrose, че ме обича толкова много, че вие ​​сложите тялото си през него 2, за да донесете слънцето ми в света“, написа изпълнителният директор на музика заедно с изображението. „Никога не бих могъл да бъда толкова силен, колкото ти.“

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.Гети

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс Добре дошли бебе №3

Преглед на историята

Докато това е първият вкус на бащинство на Едуардс, Роуз споделя сина Себастиан Тейлър Томаз с рапъра Уиз Халифа, от когото се раздели през 2014 г. В момента двамата имат съвместно попечителство над Себастиан.

Едуардс и Роуз обявиха, че очакват в Instagram със сърдечни публикации в социалните мрежи. Двамата започнаха да се срещат през септември 2018 г. и направиха нещата официални на четвъртия годишен Slutwalk на Amber Rose.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.Амбър Роуз ни напомня, че е „все още бременна“ с нов бум Звезди и техните неравности Instagram

Интересни Статии