Amber Rose показва малко кожа, като става без сутиен в напълно мрежест връх


Вижте още от най-сексите визии на Амбър Роуз Стартиране на галерия Instagram

Няма сутиен, няма проблем!

Амбър Роуз излезе в социалните мрежи в четвъртък вечерта, за да парадира с известните си извивки Instagram .The 'Танцувам със звездите' претендентката публикува снимка на себе си в чиста водолазка в мрежеста мрежа и къса вталена жълта пола, която се сви в завидната й талия.

Снимката не остави много на въображението, тъй като запази скромността си с две стратегически разположени сърдечни емотикони.

32-годишната мама наскоро призна, че е отслабнала сериозно, откакто се присъедини към риалити състезанието ABC - и явно е доволна от резултатите!'Чувствам, че ставам супер тонизирана', каза тя „Loveline With Amber Rose“. „Чувствам, че съм свалил вероятно 10 килограма, може би 8 килограма вече. Това е сериозно!

Докато тя определено се чувства в наши дни, някой друг не изпитваше чувство за една от последните си танцови рутинни предавания в „DWTS“. В края на септември Роуз обвини Джулиана Хани, че тя я позорява по време на критиките си.

„Те направиха коментара и аз, това беше момент в танца, когато трябваше да вдигна крака си нагоре и Макс ме потопи и [Джулиана] каза:„ О, неудобно ми е “и веднага почувствах, че го направих чувствайте тялото си засрамено - каза Роуз за съдията. „Аз и тялото ми, бедрата, дупето, гърдите ми я караха да се чувства неудобно.“По-късно Хау се обърна към коментарите за епизода от миналата седмица, когато двамата заровиха брадвичката.

„Нещото, което толкова много обичам в танците, е, че танцът е универсална платформа за изразяване на хората“, каза Джулиана. „Независимо дали това е възраст или ръст, форма на тялото, етническа принадлежност, сексуална ориентация. Това е нещо, за което хората могат да изразят себе си. И за мен аз съм голям поддръжник само на това и това. Като съдия в това шоу, аз съм тук, за да съдя единствено вас и всички останали в това състезание само за танците. Така че искам да знаете това.

По-късно претендентката за „DWTS“ се включи в Twitter, за да се увери, че последователите й знаят, че Хау се е извинил.

Пъпки от рози! @juliannehough ми се извини за начина, по който излезе нейният коментар. По това време тълпата пляскаше силно #Женска сила ❤️

@DaRealAmberRose

Какво мислите за неотдавнашното й селфи? Звукът е изключен отдолу!

Интересни Статии