Amber Rose става откровена за Kanye срещу Trump, Rape Culture, SlutWalk и 21 Savage

История на най-големите говеждо месо на Ким Кардашиян Виж снимките YouTube / Гети

Амбър Роуз имал толкова много да каже на Джеси Лий Питърсън на премиерата на сезона на „Падналата държава“.

списък на най-известните знаменитости

Въпреки че първоначално не искаше да разговаря с Питърсън, който Амбър вярва, че е „женоненавистен, егоистичен човек“, тя в крайна сметка отваряше редица интензивни теми, вариращи от бивше гадже На Кание Уест подкрепата на президента Доналд Тръмп , за предполагаемата история на Тръмп за сексуални престъпления, за връзката й с бившето гадже на рапъра 21 Дивак , за това как #Аз също и #Времето изтече движения се връзват в нейната годишна Amber Rose SlutWalk .

ABC

Всичко, което Ким Кардашиян и Крис Дженър казаха за Кайли, Клои и Кание на „На живо с Кели и Райън“

Преглед на историята

'Бяхме толкова дребни един към друг през цялото това интервю', Амбър надписа фрагмент от интервюто, в което сподели Instagram . „Но това трябва да е едно от любимите ми интервюта за всички времена. Много рядко седя с мъж женом, егоистичен мъж [който] оспорва възгледите ми за жените и като феминистка, но ако знаете нещо за мен, трябва да знаете, че от време на време обичам добра, дребна битка на котки - - И ОБИЧАМ предизвикателство. 'Събрахме едночасовото интервю на Амбър с Питърсън в седем късчета по-долу.

ABC

Гледайте разказващата реакция на Ким Кардашиян, когато я питат дали се вкоренява за Хлое Кардашиян и Тристан Томпсън

Преглед на историята

Относно подкрепата на Кание за Тръмп

Питърсън попита Амбър какво мисли за подкрепата на Кание за Тръмп, когото Питърсън нарича „Великият бял Хълк“. Тя пое дълбоко въздух, прочисти гърлото си и каза: „Уау, това стана много дълбоко.“

'Това ще отнеме добри 5 минути, защото имам разговор с теб', каза тя. „Когато за пръв път видях Тръмп на подиума да се кандидатира за президент, бях като:„ О, Боже, това е Кание в тялото на бял човек! “ Наистина се чувствах така, сякаш имат една и съща личност, напълно същата личност.

„Бих искал да помисля - и това е хипотетично казано - бих искал да мисля, че Кание се е срещнал с Тръмп и Тръмп каза:„ Вижте, видях тези хора, знаех, че ще гласуват за мен и използвах те да бъдат избрани и не мога да кажа на никого, че искам да получа втори мандат, но сега, когато съм на поста, наистина искам да направя промяна “, каза Амбър. „Сега Кание не може да го изкопае, той не може да изкопае себе си, така че може би мисли за по-голямото добро от това, което Тръмп може да направи за страната? Това предполагам.

„Kanye е човекът, който обича изкуството и обича изкуството в нещата, така че мисля, че той оценява политиката, която Тръмп използва, за да влезе в длъжност “, каза тя. „Тъй като Тръмп беше демократ от около 30 години, което чух, така че мога само да се надявам, че Тръмп е използвал белите хора - привидно расистки бели хора - за да влезе в длъжност, може би за по-доброто. Не знам.'

Защо Тръмп е „сексуален хищник“

„Мисля, че той е сексуален хищник“, каза Амбър, без да мигне. „Чувствам се зле за Мелания. Искам тя да се разведе и да стане активист.

Питърсън попита Амбър защо смята, че Тръмп е сексуален хищник.

„Първо, аз съм феминистка“, каза тя. „Постоянно вярвам на жените. Давам на жените ползата от съмнението.

- Дори когато лъжат? - попита Питърсън.

„Когато хората казват това, аз съм като:„ Вижте, понякога просто няма добри хора по света и те лъжат по грешни причини - за пари или каквото и да било - но когато има повече от една жена с една и съща история и тези жени не се познават, не искат пари, искат справедливост, тогава се чувствам добре, добре, това вероятно е реално.

Питърсън притисна Амбър, питайки защо вярва на обвинителите на Тръмп, а не на Тръмп.

'Е, фактът, че той каза, че отива и просто случайно хваща жени за путката им', отговори тя. „Това беше много обидно за мен, защото съм бил в тези ситуации с много могъщи мъже, които се чувстват сякаш могат да дойдат и да ме докоснат неподходящо без съгласие. И това се случва много с могъщи мъже, богати мъже, мъже като цяло, защото родителите им не са ги научили на съгласието.

Гети

Холивуд реагира на виновната присъда на Бил Козби: Джесика Частейн, Роуз Макгоуан, Амбър Таблин

Преглед на историята

Амбър определя днешната култура на изнасилване

„Причината, поради която жените не искат да говорят, и същата причина, поради която жените, изнасилени от Бил Козби, не са излезли в продължение на 20 години, е, че никой не би им повярвал“, каза Амбър по време на дълъг разговор с Питърсън за днешната култура на изнасилване. „През 1990 г. Бил Козби е еквивалентно на Барак Обама . Сега, ако Барак Обама ме изнасили днес, на кого да се обадя? Кой ще ме слуша? Никой, защото той е фигурата на бащата на всички. Той е най-класическият, най-невероятният човек в света. Ако той ме е изнасилил, обаждам ли се на 9-1-1? Обаждам ли се на ФБР? Те биха ми се присмивали и вероятно щях да изчакам 20 години, докато друга жена излезе и ще каже, знаете ли какво? Той ме изнасили. И казвам, не мога да я оставя да прави това сама. Сега трябва да говоря.

Амбър определя днешната „уличница“

„Ако погледнете в речника, определението за уличница, то започва и се казва:„ Жена, която е развратна, има много сексуални партньори “, обясни Амбър. „Но никога не се казва„ човек “. Така че това, което се случва, е, че мъжете могат да излязат и да бъдат сексуално освободени и да имат куп жени, но ако една жена го направи, има всички тези унизителни етикети, които идват с това, което е екстремна форма на тормоз за нас, точно като гей общността трябваше да се справя с всякакви хомосексуални хули, които от своя страна караха хората да се самоубиват. Същото нещо, с което се занимаваме с жените, когато имаме работа с курва, мръсница, хо.

„Това, което правя, е да прегърна унизителните етикети и да дам увереност на жените“, каза тя. „Преживях развод и след това започнах да се срещам след това. Така е, ако излизането на среща с момче ме направи мръсница, тогава точно това ще бъда.

„Не мисля, че излизането на среща ви прави уличница, но сексът с различни мъже ви прави уличница“, каза Питърсън.

„Какво ви прави, ако правите секс с различни жени?“ - попита Амбър.

„Производител на уличници“, отговори той.

който е в актьорския състав на гледката
Майкъл Розман / Warner Bros.

Всичко, което Крис каза на Елън за Кание Уест, Тристан Томпсън Изневерява на Хлое Кардашиян

Преглед на историята

Амбър обича 21 Savage

Питърсън каза, че „сърцето му се е счупило“, когато видя тогавашното гадже на Амбър 21 Savage да държи табела на SlutWalk през 2017 г., която гласеше: „И аз съм момче“.

„Той е най-сигурният мъж, когото съм срещал през живота си, за да го кажа, и ще ти кажа защо“, отговори Амбър. „Ако може да излезе навън и може да спи с изобилие от жени, той не е етикетиран, а е мъж. За мен мога да спя с трима момчета и ме наричат ​​хо. Така че той основно казва: „Ако тя е хоу, и аз съм хо“. Това е. Обичам 21 Savage заради това. Мислех, че е невероятно. Той не даде две глупости. Не, не му пукаше.

Какво беше като запознанство с Кание Уест?

Амбър каза, че двамата с Кание вече не са приятели, но са били известно време, след като са прекъснали 2-годишната си връзка.

Питърсън, съвсем очевидно, не е знаел за връзката с Амбър На Ким Кардашиян сега-съпруг. Той попита Амбър какво е да излизаш с Кание.

'Беше забавно време', каза тя. 'Бях млад. Искам да кажа, все още съм млад, но бях по-млад. Имахме много невероятни времена заедно.

Kanye's Epic 2009 Taylor Swift Snide

Питърсън попита Амбър дали е изненадана, когато Кание скочи на сцената на наградите MTV VMA 2009, докато Тейлър Суифт приемаше наградата за най-добър видеоклип на годината.

„Бях изненадана, защото той не ми каза, че излиза на сцената, а аз погледнах нагоре и казах:„ Уау, това се случва “, каза тя. - Бях ли изненадан? Не, не бях изненадан, защото той е много артистичен, страстен човек. Казвал съм това преди и ще го кажа отново 8 години по-късно, 7 години по-късно: Не ставаше дума за Тейлър Суифт. Той не изпитваше неприязън към нея. Той просто се чувстваше като „Единични дами“ видеото трябваше да спечели. Така че не беше срещу Тейлър Суифт. Мисля, че хората са го тормозили след това, сякаш той е бил лош с нея, когато всъщност не ставаше дума за нея.

„Ще бъда честен, случи се толкова бързо и след това просто трябваше да се грижа за него след това“, добави Амбър.

Амбър Роуз публикува първа снимка в Instagram от нейното намаляване на гърдите ново 'направи, ново ти! Instagram

Интересни Статии

Популярни Публикации

Амал Клуни 'Участва трудно' и всичко останало, което научихме от нейната история на корицата на Vogue

Амал Клуни 'Участва трудно' и всичко останало, което научихме от нейната история на корицата на Vogue

Mama June се обръща към наддаване на тегло и хирургично преобразяване на дъщеря Джесика (ексклузивно)

Mama June се обръща към наддаване на тегло и хирургично преобразяване на дъщеря Джесика (ексклузивно)

Йоланда Хадид казва, че Бог е дал лаймска болест на Джъстин Бийбър с по-висока цел (ексклузивно)

Йоланда Хадид казва, че Бог е дал лаймска болест на Джъстин Бийбър с по-висока цел (ексклузивно)

Злоупотребената майка е намерила жива в средата на океана 8 часа след като се е хвърлила

Злоупотребената майка е намерила жива в средата на океана 8 часа след като се е хвърлила

„Jersey Shore“ звезда Рони Магро Запознанства с BFF на Khloe Kardashian Malika Haqq

„Jersey Shore“ звезда Рони Магро Запознанства с BFF на Khloe Kardashian Malika Haqq

Дъщерята на Рейн на Брет Майкълс се разлива по дебюта на спортни илюстрирани бански костюми - и какво мисли татко!

Дъщерята на Рейн на Брет Майкълс се разлива по дебюта на спортни илюстрирани бански костюми - и какво мисли татко!

Лиза Вандерпумп казва, че е имала „емоционална връзка“ с Глеб Савченко

Лиза Вандерпумп казва, че е имала „емоционална връзка“ с Глеб Савченко

Истинският свят: Тришел Каналела от Лас Вегас иска среща в стил „Завръщане у дома“ (ексклузивно)

Истинският свят: Тришел Каналела от Лас Вегас иска среща в стил „Завръщане у дома“ (ексклузивно)

Коко Остин и дъщеря Шанел спортуват най-сладките съвпадащи бикини

Коко Остин и дъщеря Шанел спортуват най-сладките съвпадащи бикини

Скечовете на Джейсън Момоа 'SNL' класирани най-лошо на първо място: Де Ниро, Тръмп Бойс и завръщането на Хал Дрого

Скечовете на Джейсън Момоа 'SNL' класирани най-лошо на първо място: Де Ниро, Тръмп Бойс и завръщането на Хал Дрого