Амбър Райли се пропуква, казвайки „Това е моят съпруг“, докато показва годежния пръстен

Instagram

Стипендията на „Glee“ сподели очарователното видео в Instagram, където многократно коментира „финото дупе“ на годеника Дийсън Блек и се кикотеше неконтролируемо.

Почти няма нищо подобно на това радостно чувство, което завладява тялото ви, когато се сгодите, и Амбър Райли явно го чувстваше, докато споделяше големите си новини със света.

Месец след като разкри, че се среща с Desean Black, The „Радост“ стипца направи официалния си ангажимент в Instagram с весел видеоклип, който не само показа новия й вкус, но и „финото дупе“ на годеника й.ABC

Амбър Райли представя зашеметяващ трибют за Naya Rivera

Преглед на историята

Актрисата не можеше да овладее кикотенето си, тъй като за пръв път показа новия си годежен пръст, преди да привлече вниманието на Блек, докато се разхождаха по коридор, само за да каже: „Това е съпругът ми“.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.Докато той й се разсмя, тя добави (многократно): „С това хубаво дупе“. Накрая тя обърна камерата към собственото си смеещо се лице, преди бързо да вдигне отново ръката си, за да покаже символа на ясната си любов и вълнение, за да започне тази следваща глава от живота си.

„Имаше време, когато си мислех, че не искам или заслужавам такъв вид любов. Гледам на човек, който си е променил мнението “, Райли озаглави публикацията си, която започна с много по-сладка снимка на двойката заедно, в много по-искрен тон от придружаващото видео.

„Моето време от само себе си, обичайки себе си, успокоявайки се със себе си, ме подготви за теб и ме подготви за това“, продължи тя. „Толкова съм горд да кажа, че съм бъдещата госпожа Блек.“Блек сподели същото изображение, което показва, че Райли се усмихва, докато тя го гледа в очите, с негово красиво послание.

Гети

Макс Ерих прескача в коментарите на Деми Ловато, за да я удря за „експлоатация“ на сплит на PCA

Преглед на историята

„Момчета, когато една жена ви гледа така, това е ясна индикация, че постъпвате правилно“, надписа той своя пост. „Сега, когато тя доставя безусловна любов, която никога не сте изпитвали, това е още една ясна индикация, че сте я намерили.“

- Само глупак би позволил на някой толкова специален да се изплъзне. Затова направих това, което би направил всеки мъдър човек, и сложих пръстен върху него - продължи той. „Обичам те на парчета @msamberpriley или би трябвало да кажа бъдещата госпожа Блек.“

В публикацията си през октомври Райли разкри, че двамата първо са започнали да говорят, след като го е ударила директно в Instagram. Обичаме, че тя е видяла нещо, което е искала, и е имала нервите просто да го направи.

Въз основа на взаимодействието им само в този кратък видеоклип, двойката вече споделя закачлива химия и знае как да се забавляват заедно. Честито и на двамата!

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на Instagram

Интересни Статии