Аманда Байнс се завръща в Instagram с шокиращ нов поглед

Гети

Актрисата обаче не сподели надпис и деактивира коментарите.

Аманда Байнс се завърна в Instagram и изглежда, че е направила няколко бележки, докато е била в модното училище.След като завършва Калифорнийския моден институт по дизайн и мърчандайзинг, ветеринарният лекар „Всичко това“ ребрандира профила си в социалните медии като „Матов черен онлайн магазин“ през юли и не публикува нищо, тъй като го изтри. Почти три месеца по-късно тя се завръща онлайн със свеж нов стил.В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

кехлибарена роза и бионсе

В петък Аманда изненада феновете, като сподели снимка в цял ръст, на която се люлее с черна коса с бретон, скъсани дънки и жълто-черен фланел Тя постави острия поглед с полупрозрачни очила и пръстена си с подпис, който вече е подписан.Актрисата обаче не сподели надпис и деактивира коментарите.

Но в началото на септември, годеникът на Аманда, Пол Майкъл, публикувано рядка снимка на двойката с надпис „Baby luv luv u.“

Двойката върви силно от Аманда първо го представи на света по време на видеоклип в Instagram, публикуван през февруари. В същия клип тя се извини за нестабилното си поведение в миналото, включително да направи противоречиви коментари за Хитлер, да пише в чуруликане, че Крис Браун е победил Риана „защото не е била достатъчно красива“, и казва, че е следвала само „красиви хора“ в социалните медии .В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

„Просто исках да публикувам видео, за да кажа, че съжалявам за всички, които наричах грозни в Twitter“, каза тя, заставайки до Пол във видеото. 'По онова време се чувствах толкова грозно и ми беше наистина трудно да се изразя по това време, защото бях толкова дрогиран.'

„Сега останах трезвен повече от година - същото с Пол - и просто искам да ви уведомя, че ви обичам и сега съм толкова щастлив“, споделя Байнс. „Чувствам, че имам това, което е мое, а това е Пол.“

Трезвостта й също беше обсъдена по време на интервю с Хартия списание през ноември 2018 г., където тя разкри за личните си борби с наркоманията.

'Просто нямах никаква цел в живота', каза тя за времето, след като филмът й 'Easy A' беше завършен. „Работих през целия си живот и [тогава] не правех нищо. Имах много време в ръцете си и щях да се „събудя и да се пека“ и буквално да ме убиват с камъни по цял ден ... Влязох наистина в употребата на наркотици и стана наистина тъмен, тъжен свят за мен.

„Не го пропускам, защото наистина се срамувам от това как тези вещества ме накараха да действам“, каза тя. „Когато излязох от тях, бях напълно нормален и веднага осъзнах какво съм направил - все едно извънземно буквално е нахлуло в тялото ми. Това е толкова странно чувство.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на Гети

Интересни Статии