Аманда Байнс отново арестувана - Хронология на странното поведение

Аманда Байнс беше арестуван за притежание на марихуана в четвъртък вечерта в Ню Йорк - но това е само последният от поредица от все по-странни инциденти от бившата детска звезда.

Само през изминалата година 27-годишният младеж - който не е действал оттогава 'Лесно' през 2010 г. - многократно е била арестувана, виждана е да се държи странно на публично място и да е заглавие със странните си съобщения в Twitter и външен вид.

Вижте хронологията на нейното тревожно поведение по-долу:

7 март 2012 г. : Аманда е спряна за разговор по мобилния си телефон, докато шофира, но избяга от местопроизшествието, преди да получи билет. По-късно тя го подписа в полицейското управление.

6 април 2012 г. : Байнс е арестуван след преместване на странична полицейска кола. Тя е обвинена в шофиране под въздействие.отворени токчета бизнес ежедневна

Това е нейната чаша за чаши:

Септември 2012 г. : Аманда е обвинена в 'удари и бяга' във връзка с две пътни катастрофи. По-късно обвиненията бяха отхвърлени.

Свидетелството й също беше спряно, но това не й попречи да шофира. След това тя е конфискувана на колата си и е обвинена в шофиране с отнемане на свидетелство. Тя получи три години изпитателен срок за престъплението.Януари 2013 г. : Аманда започва физическата си трансформация, като я демонстрира нов пиърсинг по бузите .

Март 2013 г. : Аманда прави заглавия с вулгарен туит за певеца Дрейк.

5 април 2013 г. : Байнс туитва, че има хранително разстройство, без да навлиза в подробности. Тя също каза, че ще съди никого която казва, че има психично заболяване.

16 април 2013 г. : Bynes публикува видеоклип, на който тя прави някои много странни лица за камерата:

25 април 2013 г. : Аманда шокира всички и бръсне половината си глава .

Май 2013 : Bynes започва да споделя много рисковани снимки в Twitter, дори позирайки топлес .

По-късно през месеца тя беше отказан от качване на частен самолет в Ню Джърси, след като тя се появи без лична карта. След като поиска от TSA да я потърси в Google като доказателство, й беше казано да рита бордюра.

23 май 2013 г. : Аманда е арестувана за криминално притежание на марихуана, безразсъдно застрашаване и престъпление, подправяне на доказателства, след като хвърли бонг от прозореца на апартамента си.

Тя е откарана в болница запсихиатрична оценка и след това се отвежда до станцията за резервация. Докато я отвеждаха от полицейския участък в нощния съд, тя беше снимана с руса перука и белезници:

Интересни Статии