Всички членове на The View Cast Ever

Гети

Не липсва драма, що се отнася до водещите на „Гледката“

„The View“ току-що започна сезон 24, отбелязвайки почти четвърт век в ефир. През последните две десетилетия на ABC дневното токшоу и неговите водещи имаха своя доста спор, като 22 различни водещи украсяваха сцената и още повече гост-домакини се изявяват.

Когато изпълнителният продуцент Барбара Уолтърс създаде шоуто в края на 90-те, тя се стреми програмата да включва панел с много поколения от жени от всички сфери на живота - концепция, която се запазва и до днес.

рубин роза терен перфектен 3

„Винаги съм искал да направя шоу с жени от различни поколения, произход и възгледи: работеща майка, професионалист на 30-те години, млада жена, която тепърва започва и след това някой, който е направил почти всичко и ще каже почти всичко. И в един перфектен свят щях да се присъединя към групата, когато пожелая “, каза Барбара при първоначалното откриване на шоуто.

Оригиналната основна четворка, която се присъедини към Барбара, включваше Мередит Виейра, Стар Джоунс, Деби Матенопулос и Джой Бехар. Тъй като новият сезон започва да се излъчва тази седмица, остава само един оригинален домакин.Разберете кой още е участвал във „Гледката“ и какво е довело до напускането им.

ABC / Лоренцо Бевилаква

Изгледът потвърждава завръщането на Сара Хейнс, плановете за отпуск по майчинство на Меган Маккейн

Преглед на историята

1. Барбара Уолтърс

Като създател и изпълнителен продуцент на „The View“, Барбара Уолтърс служи като съ-домакин в продължение на 17 сезона - от 1997 до 2014 г. Въпреки че реши да се оттегли от позицията си на дискусионер, Baraba според съобщенията все още служи като изпълнителен продуцент на шоуто, въпреки че не работи в очите на обществеността от 2016 г.2. Мередит Виейра

Като част от първоначалния екипаж на домакините на „The View“, Мередит Виейра седеше на масата в продължение на девет сезона, от 1997 до 2006 г. През това време Мередит стана първата жена водеща на „Кой иска да бъде милионер“. След като напусна „The View“, тя продължи да наследи Кейти Курик като съосновател на „Днес“.

3. Стар Джоунс

Star Jones също служи като един от оригиналните съ-водещи на „The View“, оставайки в шоуто за същия период от време като Meredith Vieira - сезони от един до девет. Договорът на Star не беше подновен за десетия сезон на шоуто и решението доведе до дългогодишен разрив между Star и Barbara Walters. Звезда твърдеше тя беше „уволнена“ от шоуто и й беше казано, че „рейтингите й паднаха“. Тя вярва, че шоуто просто е искало да 'върви в друга посока' и е използвало рейтингите като извинение.

Въпреки че напускането на Стар беше драматично, звучи сякаш всичко е в миналото, тъй като оттогава тя се завърна в шоуто като гост.

4. Деби Матенопулос

Деби Матенопулос беше най-младият член на оригиналния панел на „The View“, тъй като създателят Барбара Уолтърс искаше телевизионен новобранец да бъде част от състава. Докато работи като продуцент на MTV, Деби имаше случайна среща с Барбара Уолтърс, която я покани на прослушване и впоследствие я хвърли в шоуто. За съжаление ролята й продължи само два сезона, тъй като мрежата я видя като твърде неопитна.

- Спомням си, че седях там и цялата кръв изтичаше от главата ми. Забърках това толкова зле. Всичко, което исках да направя, беше да бъда добър за тях. Разбира се, плаках. Бях толкова тъжен. Тези хора бяха мои приятели. Ето възможността за цял живот и аз я издухнах “, каза Деби в„ Дами, които пробиват: Взривната вътрешна история на гледката “.

За щастие Деби успя да продължи телевизионната си кариера и оттогава е водеща на няколко предавания като „Good Day Live“ и „The Daily 10.“

Гети

Меган Маккейн реагира, за да докладва, че Тръмп е нарекъл покойния си баща и падналите войници 'губещи'

Преглед на историята

5. Джой Бехар

Джой Бехар завърши първоначалните водещи на „The View“ и все още остава в шоуто и до днес. Джой напусна шоуто само за 17 и 18 сезон, за да търси други възможности за кариера, но продължи да служи като гост-домакин. Тя се завърна като редовна съ-водеща преди сезон 19.

Кристина Муса фалшива

„Точно когато си помислих, че съм излязъл, ме вкараха обратно .... Но аз съм щастлив да се върна у дома. И с нетърпение очаквам да вложа двата си цента в горещите теми, особено сега, когато Хилари и Доналд са в центъра на вниманието ', Джой казах по това време.

6. Лиза Линг

Лиза Линг се намеси, за да замени Деби Матенопулос, след като договорът й не беше подновен. Тя остана в шоуто от три до пет сезона, като напусна програмата, за да може да се върне към международните репортажи, които е правила преди.

7. Елизабет Хаселбек

Елизабет Хаселбек се присъедини към актьорския състав на „Изгледът“ след напускането на Лиза Линг, като донесе по-консервативен подход към панела и остана като съ-водеща за огромен 10 сезона.

През сезон 16 имаше слухове, че договорът на Елизабет няма да бъде подновен, което Барбара Уолтърс свали в ефир. Всъщност договорът не е подновен и според книгата й „Точка на гледка“ на Хаселбек е казано, че шоуто „върви в по-малко политическа посока“, когато е пусната.

По-късно тя стана водеща на „Fox & Friends“.

8. Роузи О'Донъл

Роузи О'Донъл се присъедини към актьорския състав на 'The View' след напускането на Мередит Виейра, носейки своята откровеност и спонтанност. Тя влезе в разгорещени дебати със своите съ-домакини, довеждайки големи рейтинги към шоуто. След ефирна конфронтация с Елизабет Хаселбек, Роузи започна да вярва, че е влязла в спора от изпълнителен продуцент, който е направила. не гел 'с. Тя напусна шоуто само след един сезон.

Роузи се завърна в шоуто през 2014 г., но за пореден път остана само един сезон, позовавайки се на лични причини за напускането си.

„[Здравето ми] се влоши малко преди празниците - [моят лекар] беше някак загрижен. Наистина не мога да поправя [личния си живот] веднага, но мога да поправя [работата си] “, каза Роузи THR .

9. Упи Голдбърг

Упи Голдбърг се присъедини към „The View“ през сезон 11, след като Роузи О’Донъл се оттегли и се придържа към програмата и до днес. В момента тя е модератор на шоуто.

Гети

Роузи О'Донъл мисли, че видеоклиповете за карантина на Мадона са „малко странни“

Преглед на историята

10. Шери Шепърд

Шери Шепърд също се присъедини към 'The View' след напускането на Роузи О'Донъл и остана на масата от сезони 11 до 17. Шери, Джени Маккарти, съ-създателят на шоуто Бил Геди и редица други служители бяха пуснати по същия начин ден.

50 кал рикошет видео

Според „Ladies Who Punch“ Шепърд иска „значителна повишение“ като част от преговорите си по договора и е „смаяна“, че е отпаднала преди разговори с мрежата. Шепърд каза, че всъщност „утешава“ Маккарти, когато получи новината за собствения си договор.

11. Джени Маккарти

Джени Маккарти направи многобройни гостувания в „The View“, но остана като официален съ-домакин само за сезон 17. Когато договорът й не беше подновен, тя започна своя сериал SiriusXM „Шоуто на Джени Маккарти“.

Маккарти твърди, че й е казано да не приема други възможности за работа, защото шоуто ще поднови договора ѝ. Но това не се случи.

„Дори им казах, че съм самотна майка с дете със специални нужди - не че това е причина да задържам никого - а за да ме държа далеч от друга работа, когато имам други телевизионни предложения и ги отказвам , наистина е скапан - каза тя. Синът на Маккарти Евън има аутизъм.

12. Никол Уолъс

Никол Уолъс влезе в 'The View' след напускането на Джени Маккарти и Шери Шепърд, но остана само за един сезон. Договорът й беше според съобщенията не е подновена, защото тя не предлага „достатъчно несъгласие по политически въпроси“ и „непрекъснато изразява липсата си на познания за известни личности“. След това тя се присъедини към NBC News и MSNBC като политически анализатор.

13. Роузи Перес

Роузи Перес също се присъедини към „The View“ след напускането на Джени Маккарти и Шери Шепърд. Тя напусна шоуто, след като участва само в сезон 18, за да го направи преследвайте актьорско майсторство пълен работен ден. Скоро тя получава главна роля в „Риба в тъмното“, пиеса, написана от Лари Дейвид, която се озовава на Бродуей.

14. Гарван-Симоне

Паула Абдул и Джон Стамос

Рейвън-Симоне участва в сезони от 18 до 20 на 'The View', замествайки Роузи О'Донъл. През 2016 г. тя реши да напусне програмата, за да се съсредоточи върху отделянето на „That So So Raven“ „Raven's Home“, в което участва и е изпълнителен продуцент.

15. Мишел Колинс

След няколко гостуващи гостувания, Мишел се присъедини към „The View“ като официален съ-домакин през 2015 г., но беше уволнена само след един сезон. По време на участието си в шоуто Мишел се сблъска с критики за шега относно медицинските сестри, както и с коментари, подиграващи се с появата на кандидат за президент на републиканците. Шоуто също според съобщенията искаше да върви в по-политическа посока, а Мишел се занимаваше с поп култура.

16. Кендис Камерън Буре

Кендис Камерън Буре се присъедини към 'The View' за сезони 19 и 20, но напусна поради ангажименти към проектите 'Fuller House' и Hallmark Channel, както и желанието да бъде близо до семейството си.

„Не беше лесно решение ... Поради успеха на [проектите„ Fuller House “и Hallmark], ангажиментите ми станаха още по-големи ... и пътуването до западния бряг до източното крайбрежие всяка седмица беше строг към мен и тежък за семейството ми ... Опитах се да бъда Суперженка, но повече няма да опитвам - каза Камерън казах в ефир.

ABC

Защо Candace Cameron Bure казва, че гледката е била „най-трудната работа, която съм имал досега“

Преглед на историята

17. Пола Фарис

Паула Фарис беше част от „The View“ в продължение на три сезона, от 2015 до 2018 г., но напусна шоуто, както и ролята си в „Добро утро Америка“, за да се възползва от нова възможност с ABC News. Тя също така стартира базиран на вярата подкаст за мрежата.

„Вълнувам се да си върна живота. Имам три деца и работя в GMA Weekend и The View беше страхотно, но съм толкова развълнувана, че не си лягам в 8:30 или 21:00. в петък или събота вечер, защото алармата ми щеше да работи в 3:30 сутринта всяка събота и неделя сутрин ... Разбрах, че децата ми се нуждаят от мен на трибуните и в кулоарите, аз и съпругът ми имаме нужда от това време свържете се отново - каза Пола Хора .

18. Джедедия Била

Джедедия Била се присъедини към „The View“ след напускането на Мишел Колинс и остана в програмата от 2016 до 2017 г. Тя казва, че не е планирала да напуска шоуто, но е била помолена да напусне, без да знае напълно защо.

как да закачите бутониера

„Не напуснах доброволно. Трябва да бъда много внимателен как е казано всичко това. Бях подписал за нов сезон ... преди около седмица и половина. Всъщност те пуснаха цялата тази наистина страхотна стока с всичките ни лица ... Не знам какво се случи. Всъщност току-що получих телефонно обаждане и ми казаха някак, но не ... Не мога да говоря за това, за да бъда честен. Единственото нещо, което мога да кажа е, че не знам ', каза Джедедия Шоуто на Джим и Сам . '

19. Сара Хейнс

Сара Хейнс също се присъедини към „The View“, след като Мишел Колинс напусна шоуто. Тя остана около 20 и 21 сезон, но замина, за да се присъедини към „GMA3: Страхан, Сара и Кеке“. След като сериалът беше отменен, Сара обяви, че ще се завърне в „The View“ за 24-ия си сезон.

20. Слънчев Хостин

Съни Хостин се присъедини към дамите от „The View“ в 20-ия сезон на шоуто. Тя все още е съ-водеща на шоуто, което току-що направи премиера на сезон 24.

21. Меган Маккейн

Меган Маккейн се присъедини към „The View“ през 2017 г. за сезон 21 и все още е съ-водеща на шоуто, влизайки в 24-ия си сезон.

22. Аби Хънтсман

Аби Хънтсман беше помолена да стане съ-водеща на „The View“ за сезон 22, след първото заминаване на Сара Хейнс. По-късно тя напусна шоуто, за да стане старши съветник на губернаторската кампания на баща си през 2020 г. в Юта.

Актьорски състав „The View“ - Тогава и сега Виж снимките Гети

Интересни Статии