За всички момчета Star Janel Parrish казва, че трилогията Rom-Com е „важна стъпка в представянето“ (ексклузивно)

TooFab / Netflix

„Не е сюжет, че някой е разнообразен. Това е само тяхната история и техният глас, а те са различни.

Звездата от „На всички момчета: Винаги и завинаги“ Джанел Париш разкрива колко е важно да участваш в проект, включващ толкова силно представителство от Азия и Америка.

В интервю за TooFab актрисата, която възпроизведе ролята си на Марго Кови, сестра на Лара Джийн (Лана Кондор) в последната част от ром-ком трилогията на Netflix, заяви, че е „красиво“ да видиш азиатка Американското семейство да бъде представено във филмите и по-точно как е изобразено.

Нетфликс

Netflix разкрива всички франчайзи за момчета и целувки на щанда, които ще приключат през 2021 г., обявява 71-филмов шифер

Преглед на историята

„[Това означава] толкова много“, каза Париш, че е част от трилогията. „Израствайки, не видях много хора, които приличаха на мен по телевизията, и това ви кара да мислите като:„ Не съм ли това, което Холивуд търсеше? Мога ли да не играя момичето в съседство, защото не приличам на всички момичета в съседство, които са представени по телевизията? '

„Този ​​път Лана [Кондор] става момичето в съседство. Лара Джийн е това момиче и тя случайно произхожда от азиатско американско семейство, но това не е единственият фокус - продължи тя. „Нормализира се и мисля, че това е красиво. Мисля, че това е толкова важна стъпка в представянето, когато можем да го нормализираме. Не е сюжетно, че някой е разнообразен. Това е само тяхната история и техният глас и те са различни. И мисля, че това е наистина страхотно и да бъдеш част от това е наистина страхотно. Всички сме много горди. Вълнуващо е.'„На всички момчета, които съм обичал преди: Винаги и завинаги“, заключението към популярната романтична комедийна трилогия следва Лара Джийн (Кондор), докато се подготвя за живота си извън гимназията. Въпреки това, след като предприема две променящи живота си пътувания, Лара се преосмисля как изглежда животът й със семейството й - включително сестрите й Марго и Кити (Анна Каткарт) - нейните приятели и Питър (Ноа Центинео) след дипломирането си.

На въпрос какво има най-много общо с Марго, Париш каза, че „колко защитна е тя спрямо семейството си“.

'Без значение какво. Без значение разстоянието. Ако телефонът звънне, тя ще го вдигне. Тя ще бъде там - продължи Париш за характера си. „Много съм такъв със семейството си. Аз имам сестра. Всъщност аз съм бебето в реалния живот и всъщност имам Марго, сестра ми Мелиса. Ние сме много по този начин и като цяло със семейството си. Да, любовта на [Марго] към семейството е невероятна, че и аз се свързвам с нея.Париш каза, че черпи вдъхновение от връзката си с по-голямата си сестра да играе Марго.

„[Мелиса] ми показа какво означава да си голяма сестра, защото винаги съм била бебето. Както казах, тя е моята Марго - каза тя пред TooFab. „Направих пристъп, когато тя замина за колеж. Бях като: „Не мога да повярвам, че ме напускаш.“ Тя е моят доверен човек, най-добрият ми приятел. Викам я за всичко и тя винаги е там. И така, да, определено извличах много от сестра си.

е умопомрачителният лесбийка

В крайна сметка Париш казва, че е „толкова благодарна“, че им беше дадена възможността да заснемат и трите филма, които са базирани на едноименната трилогия на Джени Хан за книгата YA.

„Когато заснехме първия филм, нямахме представа“, обясни Париш. „Да видим какво е станало и да видим колко важно е станало за хората и как е повлияно на толкова много хора. [Те] ни изпращат съобщения от рода на: „Благодаря ви много. Това е толкова важно. Представянето ме накара да се почувствам забелязан и това беше наистина въздействащо за нас. ' Това е огромно и мисля, че всички сме толкова горди, че сме част от тази стъпка, но за мен приятелствата, които създадох с момичетата, са толкова специални и нещо, което ще ценя завинаги. '

Париш също говори повече за филма - включително връзката й с Кондор и Каткарт - както и реакцията й на новината за рестартиране на „Pretty Little Liars“. Вижте в пълното ни интервю по-горе!

„To All the Boys: Always and Forever“ се появява в Netflix петък.

2021 Номета на Златен глобус: Най-големите снопове, шокове и изненади Виж снимките

Интересни Статии