Всички 24 филма на Pixar, класирани, от най -лошите до най -добрите (снимки)

pixar

Филмовият критик на TheWrap Алонсо Дюралде оценява всички функции на Pixar.

Прочетете също:

Автомобили 2 пиксарPixar

24. „Колите 2“ (2011)

„Те трябва да позволят на хората да гледат филма безплатно“, смята един експерт, „тъй като Disney ще върне всичките им пари обратно на чаршафите“. Някои от най-добрите филми на Pixar са продължения, но това продължение на вече по-ниско студийно влизане не изглеждаше нищо друго освен жадна оферта за повече пари за търговия. Резултатите бяха добри за акционерите, но средни за киноманите.

автомобили пиксарPixar

23. „Автомобили“ (2006)лак за нокти за тен на кожата

Никога не подценявайте малките момчета и любовта им към автомобилите. Тази ярко оцветена, но драматично плоска приказка се радва най -много на а) киноманите, които б) са я видели преди да навършат 10 години и в) нямат представа, че тя разказва практически същата история като комедията на Майкъл Джей Фокс „Док Холивуд“.

Автомобили 3Pixar

22. „Колите 3“ (2017)

Това е филм за средната възраст и страха от остаряването - знаете ли, за деца! Докато Мълния (Оуен Уилсън) се опитва да се изправи, за да се справи с младия, по -бърз съперник Джаксън Сторм (Арми Хамър), ветеранът състезател наставник Крус (Кристела Алонзо), треньор, който се отказа от състезателните си мечти. Той е визуално разкошен и има няколко добри идеи, но поредицата „Колите“ остава най -скучната от Pixar.бъгове живот pixarPixar

21. „Животът на бъг“ (1998)

През 1998 г. втората функция на Pixar се състезаваше на големия екран срещу тематично сходния „Antz“. Нито един от тях не е постигнал емблематичен статут, независимо от детската зона на Дисниленд с темата „Bug's“. Филмът предоставя запомнящи се гласови роли за съиграчите на „The Ref“ Денис Лири (като мъжествена калинка) и Кевин Спейси (плашещи малките като скакалец, експлоатиращ мравки).

monsters inc pixarPixar

20. „Monsters, Inc.“ (2001)

може ли киста да спре менструацията

Нещата, които се разбиват през нощта, просто си вършат работата, събират писъците на момчета и момичета, за да захранват чудовищното им алтернативно измерение. Оставете на Pixar да превърне детския терор в нещо размито и прегърнато, като същевременно се промъкне в метафора за прекалената зависимост от изкопаеми горива.

НапредPixar

19. „Напред“ (2020)

Pixar залепва приземяването с друг незабравим завършек, който ще плачеш, но по-голямата част от филма, който води до тази развръзка, всъщност не заслужава това ниво на инвестиции. Двама елфически братя имат 24 часа, за да намерят камък, който да върне за момент мъртвия им баща, и макар че гаговете и действието са забавни, изграждането на персонажи и изграждането на свят са малко схематични.

чудовища univeristy pixarPixar

18. „Университет на чудовищата“ (2013)

Тази цветна предистория, с участието на Майк (озвучен от Били Кристал) и Съли (Джон Гудман) като първокурсници от колежа, играе като „Отмъщението на глупаците“ с рейтинг G и това е предимно добро нещо. Това ли е първият детски филм, който предполага, че висшето образование не е задължително за всички?

нагоре пиксарPixar

17. „Нагоре“ (2009)

Подобно на „WALL-E“, този филм започва с парче филмово съвършенство, докато опознаваме живота и загубите на нашия възрастен герой. Но макар да няма къде другаде да се издигне къщата му с балони, освен нагоре, няма къде да отиде филмът освен след толкова благоприятно начало.

рататуй пиксарPixar

16. „Рататуй“ (2007)

Следвайте своето блаженство, казва този запис, дори ако сте канализационен плъх, който иска да бъде готвач за гурме. Прекрасен е и краят му ще бъде цитиран завинаги от критиците на всяка среда, но някои сценарийски измислици го правят добър, но не страхотен Pixar.

Pixar

15. „Добрият динозавър“ (2015)

Уплашен, неудобен Дино Арло (Реймънд Очоа) пътува у дома през див пейзаж с услужливия съпровод на диво момче на име Спот (Джак Брайт), което обикновено се държи като куче, във филм, където залозите са по -малки, но връзките на характера са все пак богат.

wall-e pixarPixar

14. „WALL-E“ (2008)

Първата половина на тази екологична басня - мълчалива комедия за титулярния робот, който подрежда изоставена земя и копнее за любов - е най -голямото постижение на Pixar. За съжаление, той се влачи от много силно преследване през второто полувреме.

смел пиксарPixar

13. „Смели“ (2012)

Въпреки грубата продукция, тази сага ни предлага Мерида, един от най-уверените герои в американската анимация, която отказва да се омъжи за баща си, сякаш е вашата обикновена принцеса. Умението на Мерида с лък и стрела направи стрелбата с лък да изглежда още по -привлекателна от Дженифър Лорънс във филмите „Игрите на глада“.

намиране на dory cinemacon pixarPixar

12. „Намиране на Дори“ (2016)

герои от играта на тронове

Това, което липсва в The Feels, се компенсира повече от The Laughs и The Thrills. Елън Дедженерес се завръща като прочутата забравена риба, която тръгва да намери семейството, което е забравила, че има. Остроумен, ярък и вълнуващ, дори ако тази тъкан в джоба ви се окаже неизползвана.

отвътре навън pixarPixar

11. „Отвътре навън“ (2015)

Мозъкът на 11-годишно момиче се превръща в фон за поредното приключение, в което косата й се вдига, докато емоциите й се борят, за да намерят баланс по време на груб момент в живота си. Няма недостиг на шеги и вълнения, а ранните прожекции видяха груби филмови критици открито да плачат по местата си.

Душата Джейми ФоксPixar

10. „Душа“ (2020)

Първият филм на Pixar с черен актьор представя някои от най-добрите анимации на компанията (особено еволюцията на есента в Ню Йорк) и запомняща се музика от Джон Батист, Трент Резнър и Атикус Рос, дори ако сценарият не заковава необходимите три нахален край.

Кокосов орехPixar

9. „Коко“ (2017)

как да се измъкнем от творчески спад

Празникът на Деня на мъртвите в Мексико среща едно момче лице в лице с предците си, като го учи на важността на семейството и му позволява да уреди неразбирателството на поколения. Цветно, трогателно и заредено със страхотни песни и културна специфика.

Невероятни неща 2Pixar

8. „Incredibles 2“ (2018)

Вземайки точно там, където отличният оригинал приключва, това бурно продължение вижда супермощните Parrs, които все още се занимават със статута на извън закона на костюмирани герои, докато г-н Incredible (Craig T. Nelson) се превръща в баща, който остава вкъщи като Elastigirl (Holly Хънтър) рамене по-голямата част от извличането. А злодеят Screenslaver е перфектен коментар както за естетиката на филма през 60 -те години, така и за ерата на интернет.

Toy Story 4 Woody Duke Kaboom Киану РийвсPixar

7. „История на играчките 4“ (2019)

Светът не се нуждаеше непременно от продължение на възвишената „История на играчките 3“, но това продължение е толкова смешно, трогателно и поразително, колкото и предшествениците му. И с представянето на ръчно изработения Forky се ражда звезда от „Историята на играчките“.

ГАЛЕРИЯ САМО НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ: ЛукаPixar

6. „Лука“ (2021 г.)

За децата тази приказка за две морски чудовища, приемащи човешка форма, е сладка приказка за приятелство и вяра в себе си. За възрастни има много други метафори и четения под повърхността, които правят тази прекрасна лятна приказка още по -смислена и сърцераздирателна.

История на играчките 1995Pixar

5. „История на играчките“ (1995)

Този, който започна всичко и стартира изцяло нов начин за правене на карикатури. Героите му се превърнаха в незабавни икони, докато блестящите му повърхности промениха анимацията повече от всеки друг филм след „Снежанка и седемте джуджета“.

намиране на nemo анимиран пиксарPixar

4. „В търсене на Немо“ (2003)

Алберт Брукс и Елън Дедженерес имат прецизните срокове на водещ комедиен дует като две малки рибки, които се храбрят в големия, широк океан, за да спасят изчезнал младеж. Тази притча за натиска и привличането на зависимостта родител-дете предлага някои от най-доброто съчетание на приключение и комедия на Pixar.

история на играчките 2 пиксар изгнили доматиPixar

3. „История на играчките 2“ (1999)

От това научаваме, че играчките трябва да бъдат извадени от опаковката си от мента и да бъдат обичани, за да бъдат истински щастливи. И че песента на Сара Маклахлан за кукла, която пропуска да се грижи за нея от собственика си, може да намали порасналите мъже до ридания.

невероятно 2Pixar

2. „Невероятните“ (2004)

Вероятно най-великият филм за супергерои, създаван някога, който не се основава на предварително съществуващи герои от друга среда и по-добър от почти всеки друг филм за супергерои, период. Вниманието на Брад Бърд към детайлите на характера и свободата с гравитацията ще му послужи по -късно като режисьор на филма на живо „Мисия: Невъзможно - протокол за призрак“.

Pixar

1. „История на играчките 3“ (2010)

Анди отива в колеж и трябва да напусне детството и играчките си. Една вълнуваща и забавна медитация за смъртта и порастването и сега ще ми трябва кърпичка.

начини да направите веждите си у дома

Интересни Статии

Популярни Публикации

Дженифър Лорънс класира Кардашианс, разговори Брад Пит слухове и получи една епична изненада за 'WWHL'

Дженифър Лорънс класира Кардашианс, разговори Брад Пит слухове и получи една епична изненада за 'WWHL'

Не можете да избягате от Уесли Снайпс в новата кратка виртуална реалност „The Recall VR Abduction“

Не можете да избягате от Уесли Снайпс в новата кратка виртуална реалност „The Recall VR Abduction“

Резюме на „RHOBH“: Кайл, Дорит, Ерика Принудени да водят дела, Rinna Talks Анорексия на Амелия и собствени проблеми с храната

Резюме на „RHOBH“: Кайл, Дорит, Ерика Принудени да водят дела, Rinna Talks Анорексия на Амелия и собствени проблеми с храната

Основател / главен изпълнителен директор на MegMade, Inc. Мег Пиърси

Основател / главен изпълнителен директор на MegMade, Inc. Мег Пиърси

Уилоу Смит се отваря за скорошно разбиване на сърцето в редки коментари за любовния живот

Уилоу Смит се отваря за скорошно разбиване на сърцето в редки коментари за любовния живот

12 Viral Met Gala Moments: „Shove“ на Кендъл, лента на Kylie, рокля на ScarJo и Kanye Kanye

12 Viral Met Gala Moments: „Shove“ на Кендъл, лента на Kylie, рокля на ScarJo и Kanye Kanye

Шемар Мур отрича, че речта „Карма“ е била насочена към Томас Гибсън (видео)

Шемар Мур отрича, че речта „Карма“ е била насочена към Томас Гибсън (видео)

18 най-забавни акаунта в Instagram, които трябва да следите

18 най-забавни акаунта в Instagram, които трябва да следите

Филип ДеФранко продава своите мрежи в YouTube за преработка 3

Филип ДеФранко продава своите мрежи в YouTube за преработка 3

Как Катрин Улрих Роуз за CPO на Shutterstock

Как Катрин Улрих Роуз за CPO на Shutterstock