Алисън Бри се отваря за телесната дисморфия и как е помогнала на съпруга Дейв Франко да повярва в нея

Как знаменитостите се самоизолират по време на заключване на коронавирус Виж снимките Гети

„Връщам се към снимките на червения килим, където мислех, че изглеждам толкова ужасно, а има и такива, на които сега си мисля, Боже, изглеждах красива“, казва Бри.

Толкова е лесно да се отхвърлят психичните състояния, просто защото ако не страдате от това, може да е трудно да разберете как работи. Като такива много хора просто не вярват, че са истински.

Това е положението Алисън бри се озова, когато се отвори пред съпруга си Дейв Франко за борбата й с телесната дисморфия. Не че той умишлено я затваряше и отказваше да й повярва, просто това беше нещо, което той трудно увиваше мозъка си просто защото не страда от това.

Емили Шур за здравето на мъжете

Кумаил Нанджиани се превръща в икони на Холивуд, разкрива, че е имал 'някаква телесна дисморфия'

Преглед на историята

„С него беше забавно да говоря за това, каза тя Женско здраве . Той каза: „Преди да те познавам, не съм сигурен, че вярвах, че телесната дисморфия е нещо истинско. За мен е толкова интересно какво виждате и какво виждам, когато ви гледам, и откровените дискусии, които водим за това.

сладки неща за носене с клинове

И това винаги е било ключът към всеки проблем с психичното здраве. Важно е да можете да говорите за това и може би е още по-важно да слушате с отворен ум, когато някой прави тази огромна стъпка и се отваря.Една от причините Бри да е на толкова силно място в момента е, защото е открила тази откритост с Франко. 'Имам късмет, че съм омъжена за наистина прекрасен, отворен човек', каза тя. „Имаме страхотни линии за комуникация и мога да говоря често за чувствата си.“

Снимки на напрежението

Парис Джаксън изобразява Исус срещу Бела Торн в предстоящия независим филм

Преглед на историята

Що се отнася до Бри, тя казва, че смята, че телесната дисморфия и депресията са неща, с които вероятно ще работи през целия си живот. Но тя е в състояние да гледа с по-голяма яснота отзад, което е поредното прозрение за това как състоянието може да се прояви при някои хора.

как да носите шал с яке

„Връщам се към снимките на червения килим, където мислех, че изглеждам толкова ужасно, а има и такива, на които сега си мисля, Боже, изглеждах красива“, каза тя. 'И ще си спомня, че час преди това бях в сълзи, мислех, че съм толкова отвратителен.'Подобно на Франко, по-голямата част от света не се нуждаеше от убеждаване за красотата на Бри. Откакто се раздели в голяма степен с двойните си главни роли в „Луди мъже“ и „Общност“, звездата „GLOW“ се превърна в рок звезда за силни, зашеметяващи жени, като същевременно не се страхува да прегърне шантавата си комедийна страна.

Instagram

Защо Ейми Шумер вече законно е променила името на сина си

Преглед на историята

Но подобно на мнозина, които търгуват със смях, Бри също страда от депресия. Тя каза, че е намерила утеха и разбиране за собствената си ситуация чрез история на психични заболявания в семейството си.

'Останалата част от моето семейство се справяше с просмукващите се ефекти на травмата', каза тя, включително една баба, която се бори с шизофренията на фона на приюти без дом. 'Това означаваше депресия повече от всичко.'

Подобно на това, че телесната й дисморфия може за миг да осакати, Бри казва, че понякога депресията „излиза от нищото и наистина ме заслепява“. Намерила е упражнението като добър инструмент за борба с него, казвайки, че понякога ще се влачи на йога, дори ако не искам да съм сред хората, сълзи текат по лицето ми.

действат лимфодренажните масажи

За Бри казва тя: „В крайна сметка това помага.“

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram