Алисън Бри се отваря за телесната дисморфия и как е помогнала на съпруга Дейв Франко да повярва в нея


Как знаменитостите се самоизолират по време на заключване на коронавирус Виж снимките Гети

„Връщам се към снимките на червения килим, където мислех, че изглеждам толкова ужасно, а има и такива, на които сега си мисля, Боже, изглеждах красива“, казва Бри.

Толкова е лесно да се отхвърлят психичните състояния, просто защото ако не страдате от това, може да е трудно да разберете как работи. Като такива много хора просто не вярват, че са истински.Това е положението Алисън бри се озова, когато се отвори пред съпруга си Дейв Франко за борбата й с телесната дисморфия. Не че той умишлено я затваряше и отказваше да й повярва, просто това беше нещо, което той трудно увиваше мозъка си просто защото не страда от това.Емили Шур за здравето на мъжете

Кумаил Нанджиани се превръща в икони на Холивуд, разкрива, че е имал 'някаква телесна дисморфия'

Преглед на историята

„С него беше забавно да говоря за това, каза тя Женско здраве . Той каза: „Преди да те познавам, не съм сигурен, че вярвах, че телесната дисморфия е нещо истинско. За мен е толкова интересно какво виждате и какво виждам, когато ви гледам, и откровените дискусии, които водим за това.

Кейти Пери фен подвижен

И това винаги е било ключът към всеки проблем с психичното здраве. Важно е да можете да говорите за това и може би е още по-важно да слушате с отворен ум, когато някой прави тази огромна стъпка и се отваря.Една от причините Бри да е на толкова силно място в момента е, защото е открила тази откритост с Франко. 'Имам късмет, че съм омъжена за наистина прекрасен, отворен човек', каза тя. „Имаме страхотни линии за комуникация и мога да говоря често за чувствата си.“

Снимки на напрежението

Парис Джаксън изобразява Исус срещу Бела Торн в предстоящия независим филм

Преглед на историята

Що се отнася до Бри, тя казва, че смята, че телесната дисморфия и депресията са неща, с които вероятно ще работи през целия си живот. Но тя е в състояние да гледа с по-голяма яснота отзад, което е поредното прозрение за това как състоянието може да се прояви при някои хора.

загуба на домашен любимец цитати

„Връщам се към снимките на червения килим, където мислех, че изглеждам толкова ужасно, а има и такива, на които сега си мисля, Боже, изглеждах красива“, каза тя. 'И ще си спомня, че час преди това бях в сълзи, мислех, че съм толкова отвратителен.'Подобно на Франко, по-голямата част от света не се нуждаеше от убеждаване за красотата на Бри. Откакто се раздели в голяма степен с двойните си главни роли в „Луди мъже“ и „Общност“, звездата „GLOW“ се превърна в рок звезда за силни, зашеметяващи жени, като същевременно не се страхува да прегърне шантавата си комедийна страна.

Instagram

Защо Ейми Шумер вече законно е променила името на сина си

Преглед на историята

Но подобно на мнозина, които търгуват със смях, Бри също страда от депресия. Тя каза, че е намерила утеха и разбиране за собствената си ситуация чрез история на психични заболявания в семейството си.

'Останалата част от моето семейство се справяше с просмукващите се ефекти на травмата', каза тя, включително една баба, която се бори с шизофренията на фона на приюти без дом. 'Това означаваше депресия повече от всичко.'

Подобно на това, че телесната й дисморфия може за миг да осакати, Бри казва, че понякога депресията „излиза от нищото и наистина ме заслепява“. Намерила е упражнението като добър инструмент за борба с него, казвайки, че понякога ще се влачи на йога, дори ако не искам да съм сред хората, сълзи текат по лицето ми.

реалния свят на Дани и Пол

За Бри казва тя: „В крайна сметка това помага.“

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram