Алиша Силвърстоун казва, че Батман и Робин са я спрели да „обича да действа“, Talks Body-Shaming

Еверет

„Те щяха да се подиграват с тялото ми, когато бях по-млада“, спомня си тя. „Беше нараняващо, но знаех, че грешат.“

Алисия сребърен камък си спомня, че е била засрамена от тялото, когато е играла като Batgirl в „Батман и Робин“.В скорошно интервю с Пазителят , 43-годишната актриса призна, че не е прекарала много време, заснемайки екшън филма от 1997 г. напротив Джордж Клуни и Крис О'Донъл дължи се отчасти на „болезнените“ коментари, които тя получи за теглото си.Гети / Еверет

Сякаш! Рийз Уидърспун и Кери Уошингтън Почти в ролите в Clueless

Преглед на историята

Още преди да участва в „Батман и Робин“, Силвърстоун се сблъсква със срам след ролята си в „Clueless“ през 1995 г., когато е само на 18 години.

десетте най-известни знаменитости

„Наистина беше просто екстремно как се разговаряше и говори за мен“, каза тя пред изданието. „Мисля, че току-що наистина ме изключи.“След това Силвърстоун продължи да играе ролята на Батгърл в „Батман и Робин“, което тя призна „определено не ми беше любимото филмово преживяване“.

„Те щяха да се подиграват с тялото ми, когато бях по-млада“, спомня си тя. „Беше болно, но знаех, че грешат. Не бях объркан. Знаех, че не е редно да се подиграваме с нечия форма на тялото, което не изглежда като правилното нещо да се прави с човек.

тийнейджърка мама 2 kailyn бебе
Колекция Everett

7 рестартирания / ремакети / съживления, които определено са, вероятно идват през 2020 г.

Преглед на историята

„Имало е работни условия, които са били по-малко благоприятни от гледна точка на това как се развиват нещата“, продължи тя. „И не, не казах„ f - k you “и излязох като войн, но просто щях да се отдалеча и да си отида,„ добре, знам какво е това и приключих, няма да се приближа това отново.''В допълнение към жестоките забележки за тялото й - включително да бъде етикетирана като „Fatgirl“ от папараци и попитан от интервюиращ за размера на сутиена й - филмът беше унищожен от критиците и спечели наградата „Силвърстоун“ за най-лошата поддържаща актриса на „Razzies“ през 1998 г.

В резултат на това Силвърстоун каза, че „спря да обича да играе за много дълго време“ - и не се почувства „съживена“, докато не беше хвърлена в ролята на Дейвид Мамет.

'Тялото ми беше точно като това, което трябва да направя', обясни тя. „Толкова ми харесва, трябва да намеря начин да направя и двете, за да мога да бъда актриса и да бъда активист едновременно, така че направих това.“

Сега, след десетилетия в бизнеса, Силвърстоун каза: „Мисля, че наистина обичам да действам все още. Искам да кажа ... знам, че го правя!

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram