Алабама разтърсва барабаниста Стив Джонсън, арестуван по обвинения в насилие над деца

Шериф от варовик

Музикантът е обвинен в умишлено изтезание, умишлено малтретиране и жесток побой или по друг начин умишлено малтретиране на дете на възраст под 18 години.Членът на групата в Алабама Шейкс Стив Джонсън е арестуван по обвинение в насилие над деца.

Според новинарски обекти , Джонсън - 35-годишният барабанист на печелената с награди 'Грами' рок група - беше арестуван в сряда в окръг Лаймстоун, Алабама и откаран в затвора на окръг Лаймстоун. Гаранцията му е определена на 21 500 долара.

GoFundMe / Затвор на окръг Тарант

Мъжът от Тексас е принуден да татуира името на приятелката си на врата, преди да бъде застрелян

Преглед на историята

Музикантът е обвинен в умишлено изтезание, умишлено малтретиране и жесток побой или по друг начин умишлено малтретиране на дете на възраст под 18 години.

Датата на ареста на Джонсън е определена за 7 април.TooFab се обърна към представителите на Alabama Shakes за коментар.

През септември 2019 г. Джонсън беше арестуван за нарушение на заповед за защита от домашно насилие, която беше подадена от бившата му съпруга. Както съобщава НЕ по това време бившата съпруга на Джонсън го обвини, че я заплашва и тормози, както и че е нахлул в дома й, давил я и да я дебне.

Джонсън се призна за виновен през март 2020 г. Той получи една година условна присъда и 24 месеца условно.Alabama Shakes, рок банда в Атина, базирана в Алабама, създадена през 2009 г., е неактивна от 2018 г. Групата прекъсва, след като водещата певица Британи Хауърд решава да продължи солова кариера. В допълнение към Джонсън и Хауърд, Алабама Шейкс включваше още китариста Хийт Фог и басиста Зак Кокрел.

Групата е номинирана за девет Грами и спечели четири, като взе наградите за най-добро рок изпълнение, най-добра рок песен и най-добър алтернативен музикален албум през 2016 г., както и за най-добро изпълнение на американски корени през 2018 г.

Трябва да се видят знаменитост Instagram публикации на седмицата Виж снимките Instagram

Интересни Статии