Пети съдия на AGT: София и Хауи се губят напълно - поредният акт почти запалва лицето им

NBC

Беше нощ с твърде много добри таланти, тъй като само пет от единадесет действия могат да продължат напред - и ние искаме поне девет от тях във финала за следващата седмица!

Това е финалът на полуфиналите на 'America's Got Talent' за финализиране на последните пет действия, които ще се състезават в големия финал през следващата седмица. Схванах го?

След два часа невероятни състезания вече сме луди. Лесно най-силната цялостна вечер на представленията, ние сме готови за напред до девет от тези действия. Можем ли да изгоним някои от миналата седмица (не, няма да кажем за кого мислим)?NBC

Пети съдия на AGT: Полуфиналите стартират с две действия на Уайлд кард - Един гръб след Covid Scare

Преглед на историята

От една страна, имаше твърде много силни вокални актове през нощта, което може да ги накара да разделят гласовете помежду си. Имахме опасност, акробатика и две подобни действия от типа на менталистите, като едното добави елемент на бруто, който наистина изключи двама от съдиите.

Въпреки това, същите тези двама съдии бяха оставени абсолютно объркани от другия психик на нощта, така че не сме сигурни какво са гледали - или не. Нямахме проблем да се справим с цялото нещо, което по-скоро ни хареса.

bc дънков годежен пръстен

Дори най-ниско класираният ни акт през нощта не беше акт, който според нас го е взривил. Това всъщност беше доста солидна перфоранс - и Америка може да ги напредне, независимо какво мислим. Тази нощ беше просто толкова силна като цяло, че някой трябваше да се навие там.

Тази вечер само пет от единадесет действия ще преминат към следващия кръг. Честно предупреждение, тъй като съм в безопасност у дома, вероятно ще бъда малко по-суров от колегите Хайди Клум, Хауи Мандел и София Вергара. Но може и да съм по-мила. Може би.

И за удоволствие ще ги класирам от най-лошото до първо, за да видя как се справят любимите ми и дали разбирате правилно (т.е. съгласи се с мен).

fantasia отслабване 2016
Колекция Гети / Еверет

Неудобната история на Марая Кери на Джонатан Бенет: Бях „омърсен от себе си“ (ексклузивно)

Преглед на историята

Кенади Додс

(певец) Каква странна идея да се построи интимна градина, разположена на празна улица за Кенади, и след това да се отпусне, за да можем да видим, че там тя се представя. Той създаде поразително необичаен образ, но подчерта акцента на посланието на нейната песен. За последно подценихме Кенади и за пореден път почувствахме, че това е почти страхотно изпълнение, но липсва последователно в полски и гласови сили в целия й диапазон. Горният й регистър е силен и получава аплодисменти, но тя е малко разклатена отдолу, така че не сме толкова влюбени в него, колкото нашите съдии.

Брет Лоудърмилк

(акт на опасност) Постъпката на Брет всъщност не завърши толкова, колкото той прогони Хауи. Забележителната част за това беше как той накара Хайди и София да изберат снимката, която представляваше обекта, който вече седеше в стомаха му, и след това той успя да го извади от устата си. Може би илюзия, но ние знаем, че той може да преглъща нещата. Така или иначе, това беше по-малко хаотично и някак по-малко забавно в резултат. Брет е интересен акт, но това не беше най-силната му глава.

Сестри Бело

(акробати) Понякога е бавен и методичен, но всяка стъпка и движение са толкова важни за това, което правят, че остава изключително очарователно за гледане. Бихме искали те да покажат малко повече разнообразие, тъй като между всичките им изпълнения, ние чувстваме, че сме виждали почти всички тези формации или някакви незначителни отклонения в тях. Независимо от това, те са невероятни в това, което правят, което е невероятно предизвикателство. Тепърва започваме да се чудим колко от това имат и колко по-нататък могат да го натиснат.

ABC

Dancing with the Stars Premiere 5th Judge: Какво общо имат Тайра Банкс и Карол Баскин?

Преглед на историята

Макс Майор

(менталист) Единственото нещо, което Макс пропусна, беше да получи числата в правилния ред, включително червения Powerball в края, но независимо това беше някаква забележителна работа от произволните предположения от съдиите и двама членове на публиката до завъртането на рулетката до билборд, изваден преди неговия акт. Не знаем как го е направил, но с неговия лесен чар и умопомрачителната точност, която предлага, въпреки това е хипнотизиращо да наблюдавате момент за момент. И никога не сме се изгубили като София и Хауи - внимаваха ли те?

Гласове на нашия градски хор

(певци) Ами ние вече баулихме, преди да започнат да пеят. Когато това се случи обаче, ние оценихме, че те го опростиха и поддържаха хор. Акомпаниментът беше силен и хармониите на водещите бяха точно там. Песента може би беше малко повтаряща се и със сигурност не предлагаше уау моменти, но всичко за тази група е уау. И именно с това парче най-накрая зазвучаха като професионален хор на всичко отгоре, което представляват.

Данелия Тулешова

(певец) Тази песен имаше толкова много различни нива и Данелия беше просто безупречна в представянето си на всяко от тях. Тя имаше малко ръмжене, много сърце и освен леко пренареждане, за да пусне бележка, нейният обхват също беше точно там. Дори това пренареждане показва колко добре тя познава собствения си глас и как най-добре да го демонстрира. Тя направи това тук и беше невероятно. Тя просто е изправена пред невероятно тежка конкуренция, така че не сме сигурни, че това е достатъчно.

cecily силна работа на носа
Гети

Първата LGBTQ + празнична филмова звезда Двойка от реалния живот

Преглед на историята

ТОП 5

W.A.F.F.L.E. Екипаж

(танцьори) Това беше само един прожекционен момент един след друг в непрекъснато изследване на това, което тези момчета могат да правят индивидуално и когато се съберат. Covid ги тласка в уникални настройки наистина им позволи да покажат колко креативност и разнообразие от движения имат. Настройката на гаража тази седмица беше свикнала до крайната си цел, доказвайки, че тези момчета наистина биха могли да направят иновативно сценично шоу ... или очевидно хореография страхотна рутина навсякъде!

Селина

(певец) Това беше командно изпълнение с контрол на всяка стъпка от пътя. На моменти страстната й връзка с лириката ни накара да предизвикаме онова вълшебно качество, което Адел притежава, за да накараме всички да почувстваме болката си с нея. Това беше толкова излъскано, че Селина можеше да бъде гост, изпълнявайки собствена песен на тази сцена. Това беше лесно най-доброто й представяне досега.

Джонатан Гудуин

(акт на опасност) Много по-силен и завладяващ акт от миналия път, уреден до съвършенство, с опасност от изгаряне на въже не само улеснява 60-футово падане (даване или вземане), но и потенциално изпускане на огън по лицето му. Джонатан изпълни това много добре, той се справя чудесно с телеграфирането на опасността и интензивността и направи този забавен за гледане. Освен това пичът е луд луд!

капитанска шапка khloe kardashian
Гети

Брад Пит и Дженифър Анистън се събират в първия поглед към бързите времена на четене на висока маса в Риджмънт

Преглед на историята

Кристина Рае

(певец) Кристина е певица от световна класа, която се крие като самотна майка от няколко години, но вече не се крие. Това е гласът, който може да се конкурира с някои от най-големите вокалисти на всички времена. И тя го прави да изглежда толкова без усилие, което е още по-забележително. В сезон на силни вокалисти не сме сигурни, че можем да кажем, че Кристина е най-добрата, но е толкова добра в това, което прави, всеки акт трябва да бъде малко притеснен.

ЛОША салса

(танцьори) Изглеждаше, че няколко каскади не са се ударили съвсем по предназначение, но определено имаше някои асансьори и ходове, които никога не сме виждали досега. Включването на някои от техния роден индийски стил в това, което правят, беше добре дошло и беше красива почит към тяхното наследство. Изводът е, че това е по-малко чисто танцово действие и по-скоро диво опасно действие и в тази категория това, което правят, е толкова невероятно бързо и невероятно и опасно, че това е лесно едно от най-уникалните и невероятни неща, които някога са се ударили този етап. Понякога изглеждаше, че ускоряват филма, който се движат толкова бързо. Просто невероятен акт с толкова голям обхват.

Гети

Кристен Бел казва, че е 'влязла' за дъщерите, които пият O'Douls по време на училище Zoom Class

Преглед на историята

ПРОГНОЗИ

Дори не сме постигнали резултатите тази седмица и вече сме с разбито сърце. Това лесно е най-опустошителният кръг, тъй като имаше толкова много невероятни изпълнители, които заслужават изстрел на финала.

И ние чувствахме, че това ще бъде мрачен сезон в началото.

Влошавайки нещата, изглежда, че повечето от най-добрите певци приключват една нощ, така че или ще доминират, или ще се канибализират помежду си с избирателите, което може да е добра новина за действия като Макс Майор или Данелия Тулешова, в зависимост по кой път върви.

Всъщност обаче не сме толкова сигурни, че целият ни Топ 5 ще напредне. Ако Кристина премине, има всички шансове да раздели гласовете на Селина, тъй като и двамата са сходни типове вокалисти и възрастни за зареждане.

е добър бургер истинско място

И макар да се чувстваме уверени, ЛОШАТА салса направи достатъчно, за да отплава, дали един танцов акт ще напредне, натиснете W.A.F.F.L.E. надолу? Освен това не сме толкова сигурни, че Америка ще възнагради Джонатан, тъй като те са склонни да бъдат твърди по отношение на опасните действия толкова късно през сезона.

Те обаче обичат менталисти и фокусници, което може да е добре за Макс, макар че този път Брет не беше достатъчно динамичен или забавен. Смятаме, че сестрите Bello не са направили достатъчно в сравнение с този състав, докато хорът „Гласовете на нашия град“ може да напредне благодарение на невероятната си история и солиден - ако не забележителен - излет тази вечер.

Така че сега, когато казахме всичко за всички, ние сме готови да дадем нашата сигурна грешка в прогнозата как можете да гласувате. Мислим си за LAD Salsa, Cristina Rae, Choices of Our City Choir, Celina и W.A.F.F.L.E. Екипаж.

Ще разберем какво сте направили, докато „America's Got Talent“ продължава в сряда вечер в 20:00. ET на NBC.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на Instagram

Интересни Статии

Популярни Публикации

Бранди Гланвил казва, че гримьори „Чирак“ са казали на момичетата й „Спи своя път към победата“ (ексклузивно)

Бранди Гланвил казва, че гримьори „Чирак“ са казали на момичетата й „Спи своя път към победата“ (ексклузивно)

Пола Джоунс се разпадна, припомняйки предполагаемия сексуален тормоз на Бил Клинтън по „Аферата Клинтън“

Пола Джоунс се разпадна, припомняйки предполагаемия сексуален тормоз на Бил Клинтън по „Аферата Клинтън“

Карлашианс засенчва Бела Торн на Скот Дисик: „Те изглеждаха толкова отчаяни“

Карлашианс засенчва Бела Торн на Скот Дисик: „Те изглеждаха толкова отчаяни“

14 #NewMusicFriday Songs You Gotta Hear: J.Lo, Cardi B, Christina Aguilera, Demi Lovato

14 #NewMusicFriday Songs You Gotta Hear: J.Lo, Cardi B, Christina Aguilera, Demi Lovato

Ja Rule мисли, че поредният фестивал на Fyre ще бъде пожар - Плюс това, той се опитва да смаже 50 Cent вражда с множество обиди

Ja Rule мисли, че поредният фестивал на Fyre ще бъде пожар - Плюс това, той се опитва да смаже 50 Cent вражда с множество обиди

Jeannie Mai планира да се „подчини“ на съпруга си, след като тя и Jeezy се оженят

Jeannie Mai планира да се „подчини“ на съпруга си, след като тя и Jeezy се оженят

Luann de Lesseps се прости за грешки, задвижвани с алкохол, надявам се и феновете (ексклузивно)

Luann de Lesseps се прости за грешки, задвижвани с алкохол, надявам се и феновете (ексклузивно)

Гледайте сълзливата реакция на Саша Кале за ролята на Първа латиноактриса

Гледайте сълзливата реакция на Саша Кале за ролята на Първа латиноактриса

'Saturday Night Live': Путин без риза слиза от комина на Тръмп, 'Всъщност Хилари' и последния коледен рап на Барак Обама

'Saturday Night Live': Путин без риза слиза от комина на Тръмп, 'Всъщност Хилари' и последния коледен рап на Барак Обама

Проверка на фактите „Убийството на Джани Версаче“: S&M, ХИВ и „Най-търсеното в Америка“

Проверка на фактите „Убийството на Джани Версаче“: S&M, ХИВ и „Най-търсеното в Америка“