Пети съдия на AGT: Полуфиналите стартират с две действия на Уайлд кард - Един гръб след Covid Scare

NBC

Един акт, който трябваше да се оттегли от състезанието след положителен тест за COVID-19, получава втори шанс в мечтите си като Wild Card.

Това е 'Америка търси талант' полуфинали, две седмици, които ще определят действията, състезаващи се в големия финал!

Бяха върнати две действия на Wild Card, за да се състезават заедно с десет от дейностите, които преминаха през четвъртфиналите. От тези 11 акта само пет ще продължат напред. Бяхме малко изненадани да видим Dance Town Family обратно, но другият беше като победа за всички нас срещу Covid.

Е!

В крак с кардашианците, приключващи през 2021 г. - Цялото семейство реагира на решението

Преглед на историята

Томас Дей трябваше да се оттегли от състезанието, защото той и майка му бяха положителни, което му костваше удара на четвъртфиналите. След това съдиите се засилиха, за да му предложат втори шанс, когато той отново се тестваше ясно, правейки този вид представяне на четвъртфиналите си.

Докато се придвижваме към финала, става все по-очевидно колко певци има, тъй като това е много по-лесно да се прецени и изглежда, че има най-широката публика, която го оценява. Тази вечер имаше шест певчески действия, което може да означава, че можем да напредваме само певци.

Но не виждаме това да се случва, тъй като вечерта те не бяха светещите светлини. С поет, барабанист, въздушен артист, братя и танцьори Diabolo все още имаше много разнообразие - и някои от тези действия наистина го засилиха, за да Howie Mandel’s наслада.

Тази вечер само пет от единадесет действия ще преминат към следващия кръг. Честно предупреждение, тъй като съм в безопасност у дома, вероятно ще бъда малко по-суров от колегите си Хайди Клум , Хауи Мандел и София вергара . Но може и да съм по-мила. Може би.

И за удоволствие ще ги класирам от най-лошото до първо, за да видя как се справят любимите ми и дали разбирате правилно (т.е. съгласи се с мен).

Лорън Дюкоф

Криси Тейгън припомня „страшния“ расистки инцидент с Джон Легенд, разговори, обучаващи децата й за расата

Преглед на историята

Spyros Bros

(diabolo изпълнители) Е ... това можеше да стане по-добре. Момчетата имаха две големи капки, които не прикриха много добре, и това бяха две от по-сложните им каскади. Акробатиката беше елементарна и някак глупава, а огненият пръстен беше просто загуба. Откъде знаеш поне да хвърлиш диаболо през него? Разбрахме, че те се опитват да увеличат антето с това изпълнение и имаше някои нови и впечатляващи каскади, но две капки бяха твърде много на този етап.

предизвикателство за дробилка на черепа tik tok

Алън Силва

(антена) Огънят всъщност не добави много към опасността, но разбираме, че Алън се е опитвал да обърка визуализациите. Веригите не изглеждаха толкова опасни като коприните, но знаейки, че той може да изследва и двете (досега) в пълен акт е някак вълнуващо. Той направи някои интересни и готини неща с тях, но това не повиши опасността или тръпката за нас.

Двоен дракон

(певци) Все още един от най-приятните актове през сезона, дамите въпреки това имаха няколко ужасни терени, които изпуснаха усмивките ни. Но те са толкова гледани точно като изпълнители и двойка, че ние абсолютно се настройваме на ситком приключение, преследващо американската им мечта. Те са естествено забавни и очарователни. За съжаление вокалите ги подведоха тази седмица.

Instagram

Кайлин Лоури призовава 'Нарцисист' Крис Лопес за подстригване на косата на Son Lux зад гърба й

Преглед на историята

Шакира Макграт

(певец) Не може да се отрече, че Шакира има невероятен глас и ние изцяло разровихме тази подредба на песента, но тя започна да се повтаря малко по средата и се оказахме настроени. Става въпрос за ангажиране и свързване по завладяващ начин и ние не сме сигурни, че Shaquira е предоставил в това отношение. И тъй като толкова много певци участват в състезанието, разликата са тези други фактори.

Томас Дей

(певец) Томас би могъл да създаде по-скоро лирична връзка с това, което пее, но обхватът и контролът му бяха не по-малко невероятни. Това беше командно изпълнение от някой, който наистина имаше какво да докаже, след като загуби възможността си за четвъртфиналите. Били Айлиш е предизвикателство да се превърне в певец, но за Томас изглеждаше абсолютно без усилие.

Арчи Уилямс

(певец) Целият първи стих от това представление беше много, много груб и Арчи никога не се възстанови от него. Не сме сигурни дали това е песента или емоциите му, когато той се качи на сцената, но това отне малко време, за да се плъзне в гласовия му джоб и никога нямаше нито един момент, който наистина да се чувства силен и уверен и достатъчно да духа всеки далеч. Но след това той получи овации от съдиите, така че може би резонира по различен начин на живо.

Гети

Рейчъл Линдзи казва, че това е „ключът“ към оцеляването на карантината със съпруга й Брайън Абасоло

Преглед на историята

ТОП 5

Танц Таун Семейство

(танцьори) салса, суинг, джаз, суинг, линди хоп, b-boy, акробатика - това е акт, който беше абсолютно решен да се възползва максимално от втория си шанс. Това представяне беше много по-силно от последния път, когато ги видяхме, дори не беше в същия мащаб. Това беше невероятна витрина. Дори дивата енергия и формата на полукръг за танци помогнаха да се запази енергията и вълнението. Танцьорите на фона бяха по-стегнати, всичко беше по-добре.

Роберта Баталия

(певец) Роберта очевидно не е усвоила какво да прави с ръцете или тялото си, докато изпълнява, но силата, зрелостта и контролът на гласа й ни карат да не ни интересува. В крайна сметка тя е само на 11 години. Присъствието на сцената ще дойде с времето, но този глас е съвсем сега. Тя пее с такава грация и толкова малко усилия, това е забележително всеки път.

Натрошени корени

(певци) Момчетата показаха различна страна от себе си и в началото не бяхме сигурни, че ще се получи. Веднага след като тези хармонии започнаха и те го изместиха на следващото ниво в припева, знаехме, че работи перфектно. Удивително е, че този акт почти не беше тук - върнат миналата седмица, след като друг акт отстъпи - защото те са опаковани и вече са готови за голямото шоу.

Гети

Дерек Хау се завръща в DWTS като съдия от сезон 29

Преглед на историята

Брандън Лийк

(поет) Това не беше толкова силно, колкото предишните записи, но въпреки това беше много мощно. Брандън не е просто поет, но той е сценичен изпълнител от най-висок калибър и затова това работи. Прескачайки различни етапи от живота си, той щракна, когато въплъти тийнейджърския гняв, който изоставените деца познават твърде добре. Въпреки че не е толкова силен, колкото предишните му изпълнения, той все още ни взривява всеки път и доказва, че тази по-малко известна форма на изкуство може да процъфтява на „най-голямата сцена в света“.

немска дама почернява

Malik DOPE

(барабанист) Това искахме да видим от Malik, разширяване на барабанните комплекти и безплатния асортимент, за да ни покаже какво може да направи с всеки предмет, за да създаде своето изкуство. Да, той пропусна хвърлянето на барабан за боклук, но това беше непрекъснато каране на забавление и заразна енергия и ние бяхме тук за това. Прекалено ли е малко за Америка? Може би, но със сигурност е изкуство.

MTV

Kailyn Lowry Butts Heads с Jo, след като Isaac казва, че не иска да посещава баща си

Преглед на историята

ПРОГНОЗИ

Арчи Уилямс пропусна топ 5, но се чувстваме доста уверени, че Америка все пак ще го прекара. Неговата беше една от най-невероятните истории вече и сега откриваме, че той е имал дъщеря, за която никога не е знаел, докато е бил в затвора.

Подозираме, че Dance Town Family няма да направи американското съкращение, но се чувстваме добре с Брандън Лийк, Роберта Баталия, Malik DOPE и Broken Roots. Може ли четирима от нашите Топ 5 всъщност да напредват? Бихте ли ни дали това?

Честно казано, ние сме напълно сигурни, че това е до нашите Топ 6 действия, така че просто ще бъде въпрос на това, което ще падне малко преди финала след две седмици.

Ще разберем какво сте направили, докато „America's Got Talent“ продължава в сряда вечер в 20:00. ET на NBC.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на Instagram

Интересни Статии

Популярни Публикации

Танцуване със звездите Пети съдия Финал: Кой спечели трофея Mirrorball?

Танцуване със звездите Пети съдия Финал: Кой спечели трофея Mirrorball?

Карънът на търговеца Джо се опитва да защити избухването, твърди, че клиентите я наричат ​​C-Word

Карънът на търговеца Джо се опитва да защити избухването, твърди, че клиентите я наричат ​​C-Word

Снимки на Годишника на знаменитостите: Чанинг Тейтъм, Джена Деван и още!

Снимки на Годишника на знаменитостите: Чанинг Тейтъм, Джена Деван и още!

Въпрос на феновете защо J.Lo може да използва N-Word, докато Джина Родригес не може

Въпрос на феновете защо J.Lo може да използва N-Word, докато Джина Родригес не може

Хилари Дъф споделя снимка на себе си в леглото с приятеля си Джейсън Уолш

Хилари Дъф споделя снимка на себе си в леглото с приятеля си Джейсън Уолш

Ланс Бас смята, че Джакс Тейлър ще бъде уволнен от правилата на Vanderpump, извиква и Анди Коен

Ланс Бас смята, че Джакс Тейлър ще бъде уволнен от правилата на Vanderpump, извиква и Анди Коен

„Островът на изкушението“ от сезон 2 кадри дразни сълзите и някои много горещи връзки (ексклузивно)

„Островът на изкушението“ от сезон 2 кадри дразни сълзите и някои много горещи връзки (ексклузивно)

Джеф Рос ще ви изпече от уюта на вашия собствен дом (ексклузивно)

Джеф Рос ще ви изпече от уюта на вашия собствен дом (ексклузивно)

Брет Майкълс размишлява върху „Rock of Love“ близо 10 години по-късно - „Бях ужасен на традиционните срещи“

Брет Майкълс размишлява върху „Rock of Love“ близо 10 години по-късно - „Бях ужасен на традиционните срещи“

Звездата на „3-ти рок от слънцето“ Кристен Джонстън споделя трогателна история от 11 септември

Звездата на „3-ти рок от слънцето“ Кристен Джонстън споделя трогателна история от 11 септември