AGT Пети съдия: Победител в сезон 15, коронован в финал със звезди с участието на Меган Маркъл Камео

NBC

Usher, OneRepublic, Ава Макс, Джулия Майкълс, Бишоп Бригс и други се присъединяват към алумите на „America's Got Talent“ за някои мощни дуети с финалистите преди голямото разкриване, чийто акт отнася милионната награда!

Това беше звездна афера, която видя завръщането на някои 'Америка търси талант' фаворити, заедно с някои добросъвестни суперзвезди, преди най-накрая да разберем кой е нашият победител в сезон 15.

NBC

AGT Пети съдийски финал: Кой от тези действия е достатъчен, за да спечели цялото нещо?

Преглед на историята

По пътя състезателите трябваше да се представят с някои от любимите си действия, което доведе до сълзещ момент, когато Арчи Уилямс се изправи лице в лице с артиста, чиято музика му помогна да вдъхнови да продължи да се бие през всичките тези години, в които беше погрешно затворен .И тогава те изпълниха песента, която най-много помогна на Арчи по време на изпитанията му и ние ви обещаваме, че в къщата нямаше сухо око - тяхно или наше.

Ашър ритна шоуто с невероятна смесица от хитове, докато други действа като Една република , Блейк Шелтън , Bishop Briggs, Ava Max, JP Saxe и Джулия Майкълс излезе на сцената с всички певци от този сезон.

Братът на Алън Силва, половината от алумите на 'AGT' Deadly Games, се присъедини към него на сцената, за да добави опасност към въздушните му трикове, докато BAD Salsa изведе собствените си опасни танци на следващото ниво, като си партнира с пеещи победители 'AGT: Champions' V. Непобедим . Тери Крюс Сезон 14 Golden Buzzer, подгласник на младежкия хор в Детройт ни помогна да получим шум с високоенергийните си резултати.

И ние също се нуждаехме от него, тъй като изминаха цели 90 минути, преди да стигнем до някой от резултатите. Не че не се радвахме на много от представленията, които видяхме по пътя, тъй като те показаха нови страни на някои от състезателите сега, когато беше твърде късно, но повечето от нас просто дойдоха за резултатите и това отнема, какво? Пет минути?

Кой мисля, че съм? ти питаш. Е, прекарах близо десетилетие от живота си, потящ се и кървящ под музиката като танцьор. От младо момче, което се научава да се разменя с разбъркване, до представления в балетната компания „Сейнт Луис“, аз преживях възходите и паденията на един от най-трудните физически взискателни спортове на планетата. През това време бях и член на Симфоничния младежки оркестър на Сейнт Луис, както и гимнастичка, писател и карикатурист. Имах много повече енергия в по-младите си години. И прекарах последните осемнадесет години в анализиране и критикуване на риалити шоута за различни медийни публикации. Разбрах това

ABC

Танцуване със звездите Пети съдия: Може ли Карол Баскин да оцелее при първата елиминация?

Преглед на историята

ПЪЛНИТЕЛ

Ашър

Състезателите се забавляваха с партитата на Universal Studios по време на тези предавания на живо. Но Ъшър го изведе на следващото ниво с много готин начален номер, който ни отведе на обиколка на някои от най-големите му хитове, по улиците на „Ню Йорк“ и чак до сцената „America's Got Talent“ благодарение на нашия любим DeLoreon. „Така започваш финал!“ каза Тери Крюс и не сбърка. Беше високо енергийно и много забавно да започнем двучасово пътуване, за да намерим шампиона от сезон 15!

Райън Тедър (с Кристина Рае)

Кристина грееше през целия този дует на „Lose Somebody“, предлагайки копринен вокал, който се сдвои по-добре с Райън Тедър, отколкото бихме очаквали. Нежната му хрипа и нейната плавност се допълваха доста добре. Освен това се радвахме, че тя се въздържа в големия си глас в по-голямата си част просто да изнесе песента, създавайки интимен момент, който показва още една страна на нейния талант.

Финалисти на “AGT”

В знак на почит към Бил Уидърс, финалистите се събраха в музикална почит към неговия „Lean on Me“. Обичаме, че дори и четирите непеещи акта се забавляваха, като Алън Силва, БАД Салса и сестрите Бело просто се подпяха, доколкото можеха, докато Брандън Лийкс пишеше и изпълняваше стихотворна разбивка в средата на песента, за да говори с настоящия ни пъти. Беше красив и трогателен момент.

Гети / Instagram

Джейсън Пристли дава актуална информация за Шанен Дохърти на фона на нейната битка с рака

Преглед на историята

Бишоп Бригс (със смъртоносни игри, Алън Силва и сестри Бело)

Понякога малко тромави със сестрите Bello очевидно само по средата на рязането им с рози, когато се спряха на Deadly Games и Alan Silva, но обичахме да виждаме как братята комбинират своите действия. Това само допълнително доказва възможните елементи на опасност в това, което прави Алън, и колко забавна е комбинацията от тези две действия на голяма сцена. Въпреки че бихме искали Бишоп да пее повече от нейния припев, тя очевидно беше твърде ампирирана, че за кратко беше част от опасността - и когато тя пееше, звучеше фантастично, така че не сме много ядосани за това.

Марвин Уинанс (с Арчи Уилямс)

Зад този дует имаше невероятна история, тъй като именно тази песен на Марвин помогна на Арчи през дългите години затворничество. Виждате колко много значи тази среща и момент за Арчи и това усещане е проникнато през тяхното съвместно представяне. Беше сърдечно и болезнено красиво. Как можеш да не се вкореняваш за Арчи и да му желаеш само най-доброто сега и винаги?

Един човек, който се вкоренява за него: Меган Маркъл, която изпрати видео съобщение, когато разкри, че тя и принц Хари са гледали шоуто. Арчи, разбира се, е и името на сина им.

„Просто исках да ви уведомя, че сме толкова развълнувани от вашата история и ви приветстваме всяка седмица и не само защото сме привърженици на името“, каза тя. „И така, много специално послание към вас, което вероятно ще казвам през целия си живот, но тази вечер е специално за вас: Арчи, гордеем се с теб и се вкореняваме за теб и нямаме търпение да вижте какво правите. Ние сме във вашия ъгъл, лека нощ.

Ава Макс (с Данелия Тулешова)

Ава и Данелия всъщност имат много сходни стилове, като Ава се представя точно като по-стара, по-излъскана и по-уверена версия на младите финалисти. Това вещае добре за Данелия. Тя вече има онази невероятна зрялост в гласа си, която е толкова рядка при някой на нейната възраст, но това вече е пазарен звук. Данелия е невероятен талант и смятаме, че каквото и да се случи тук, някой ще иска да работи с нея.

Браво

Теди Меленкамп-Арояве потвърждава, че е била осеяна от истински домакини от Бевърли Хилс

Преглед на историята

Младежки хор в Детройт

Миналогодишните подгласници имаха невероятна година, откакто не успяха да постигнат „AGT“ и изглежда, че небето е ограничението за тях и децата от този хор. Те донесоха цялата тази младежка енергия, която носеха в рязко хореографирано представяне на „Believer“ на Imagine Dragon, което имаше много страхотни хармонии и дори по-силна солистка работа. Толкова е вълнуващо, че градът им отпусна програмата с 1 милион долара, за да могат да продължат да бъдат посланици на добра воля за Детройт и да продължат да помагат на младежите в целия град.

Блейк Шелтън (с / Broken Roots)

Перфектно партньорство, вокалният стил на Блейк се съчета перфектно с момчетата при реприза на по-ранния им опит за неговата „Божия страна“. Това беше толкова естествена комбинация, наистина се чувстваше като дуета (три-ет?), Който може да видите на сцената на Грами. Broken Roots наистина е на път да направи опит за истинска кариера в Нешвил - и кой знае, тъй като Блейк вече е наясно с тях и е участвал с тях, това може да бъде мощен съюзник.

V. Непобедим (без лоша салса)

Техните стилове всъщност са работили доста добре заедно. И въпреки че тази вечер наистина не видяхме много ново от нито една от групите, видяхме доколко тези високо летящи опасни каскади проникнаха ясно поне в този сегмент от индийската култура и развлечения. BAD Salsa всъщност направи много забавен централен елемент на подписващата танцова линия на V.Unbeatable, обхващаща акробатика. Освен това обичаме как по-голямата група е включила дуета в каскада, защото защо не ?!

Instagram

Лия Месър на тийнейджърката майка казва, че за първи път е правила секс на 13

Преглед на историята

Мат Франко (с Тери Крюс)

Това беше само оправдание за Тери Крюс да се забавлява и да се забавлява, но той е толкова талантлив комик, всички бяхме за опитите му да намери магическата му персона и да извади всеки един трик, с ръководството на стипендията „AGT“ Мат Франко . Този тип Тери е доста добър, а? Някой трябва да го постави на сериал или нещо подобно.

JP Saxe и Джулия Майкълс (с Роберта Баталия и Кенади Додс)

Това сдвояване има почти по-малко смисъл от крайното изпълнение. Тази песен е такъв дует между двама влюбени, така че всъщност нямаше смисъл да се прави квартет с две деца. Може да е, че това е песен, която и Роберта, и Кенади обичат, но има някакво усещане, че те са извадили късата слама в това, че трябва да се задоволят с гостите, които „AGT“ получи и това получихме ние. Честно казано, те заслужаваха нещо, което е по-подходящо за техните индивидуални стилове (които са много различни).

едно дърво хълм showrunner

Брандън Лийк

Определено не е най-силното му парче, но интересен начин да подготви окончателното разкриване на Топ 5 и евентуален победител в шоуто. Бихме се радвали да разгледаме по-задълбочено какво означава това преживяване през обектива му, но може би това може да дойде по-късно в кариерата му. Ще се настройваме, където и да се приземи.

Twitter

Gabrielle Union е домакин на таблица с приятели, прочетена с изцяло черен актьорски състав - и беше епично

Преглед на историята

РЕЗУЛТАТИ

Топ 5

И това ни доведе до момента, в който изграждахме час и половина. Кой влезе в Топ 5 и кой излиза като победител в Сезон 15. Също така си струва винаги да помните, както видяхме тази вечер и през годините, че не е нужно печеля това шоу, за да продължите и да правите невероятни неща.

Но със сигурност не боли.

Някак си изкопахме обстановката за това, преместени навън под портата на Universal Studios с жива публика, разделена в колички за голф. Беше толкова Холивуд, но вероятно начин да се приберат близките на състезателите тук. Освен това тази жива енергия, която наистина помага на тези моменти.

Нашите прогнозирани Топ 5 (в ред, защото можем да го направим) включваха Арчи Уилямс, Алън Силва, Broken Roots, Кристина Рей и Брандън Лийк. Как се справихме? И какво направи?

Първо, Тери Крюс раздели наполовина десетте финалисти, разкривайки Топ 5. за този сезон. И първите, които разбраха съдбата им, бяха актовете на опасност, Алън Силва и сестрите Бело. Беше Алън Силва който вкара първото място.

След това Данелия Тулешова изглеждаше особено притеснена, че ще бъде сдвоена заедно с Кристина Рае, която през целия сезон е фаворитка. И тя имаше основателна причина да бъде, тъй като пътуването й приключи и Кристина Рае отнесен.

Марша Кларк пластична хирургия
Гети

Хана Бърнър за това как се е запознала с гаджето Дес Бишоп по време на карантина, разговори за психично здраве (ексклузивно)

Преглед на историята

LAD Salsa трябваше да се изправи срещу музиката заедно с Broken Roots. Може ли дуото на страната да се върне обратно в състезанието и в Топ 5 (което ни прави трима за трима по пътя)? Обзалагате се, че биха могли, както Натрошени корени взе този трети слот.

Kenadi Dodds и Roberta Battaglia бяха следващите двойки, които бяха извикани, което веднага опровергава нашите прогнози, тъй като не видяхме нито едно от тях да напредва. Наистина сме сами виновни, тъй като не сме авансирали деца певци. Въпреки това ние стоим с мисълта, че Данелия е била най-силната от трите. Но Америка смята, че е така Роберта Баталия , който наистина има голям глас.

Най-големият проблем с това обаче е, че сега ни остава това, което считахме за Топ 2 акта на нощта, които се надпреварват за един слот. Знаем, че Арчи Уилямс е трябвало да се бие през Dunkin ’Save, за да стигне дотук, но наистина сметнахме, че мощното му представяне е достатъчно.

Това предполагахме, че Арчи Уилямс се е прибрал у дома заради Брандън Лийк, защото алтернативата е твърде непоносима, за да се разгледа. И така, случи ли се? Разбира се, че е. Брандън Лийк е сила на природата този сезон и с право!

Браво

Сега знаем защо Денис Ричардс НАИСТИНА извика „Браво, Браво, F - крал Браво“ в Kyle Fight

Преглед на историята

5-то място

Имахме този слот за Арчи Уилямс, така че Роберта Баталия щеше ли да го замени тук, както го направи във Вашите Топ 5? Не, беше въздушен специалист Алън Силва , който се обяви за победител, защото просто стигна дотук. Той не греши, тъй като вече е вдъхновил толкова много.

4-то място

Е, имахме Алън Силва в този слот, така е това къде в крайна сметка се е поместила Роберта Баталия, или е искала да наруши еднолично цялата ни прогноза? Щеше ли да спечели цялата работа? Не, защото тук нещата са увити Роберта Баталия , който се справи неимоверно добре на 11 години!

Това означава, че нашата прогноза за Топ 3 беше действителната Топ 3, което ни накара да се почувстваме доста загрижени още преди да научим дали ги имаме в правилния ред.

3-то място

3-то място

Тук поставяме Broken Roots, но очевидно Америка има истинско меко място за това дуо. Биха ли могли да изместят един от сезонните предни състезатели? Те абсолютно направиха, както вместо това отиде това място Кристина Рае . Почувствахме емоционална несвързаност в последното й представяне и може би това я нарани.

Това оставя завръщащите се деца с лауреата на поета на „America’s Got Talent“, за да се бори за короната. И двете биха направили невероятна история. Broken Roots ще премине от елиминиран на милион долара, докато Brandon Leake ще отбележи първия в историята състезател по поет и победител.

MTV

Briana DeJesus на Teen Mom 2 тества положително за хламидия след незащитен секс с бивш

Преглед на историята

2-ро място

Нашата прогноза беше, че Кристина Рей ще трябва да се задоволи с второто място, но след като зае трето, това оставя Broken Roots да запълни този слот по подразбиране. Могат ли да завършат мечтата си за завръщане и да разстроят Брандън Лийк? Или да бъдете развълнувани от невероятно бягане, дори и да свърши тук? Край тук го направи и Натрошени корени има толкова светло бъдеще пред тях.

Победител

Вече седмици предсказваме, че това е сезонът на Брандън Лийк и просто не може да се отрече силата на думите му, емоционалният резонанс на предаването му и навременността на изречената форма на изкуството да говори с Америка в момент, когато има нужда да слушате повече от всякога. В този момент, Брандън Лийкс е чут и той е с милион долара по-богат за думите си.

Не бихме могли да бъдем по-развълнувани за него. Какъв страхотен посланик на марката и художник да представлява „America’s Got Talent“.

„America’s Got Talent“ се завръща следващото лято със своя 16-ти сезон.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на tips@toofab.com.

Промъкнете се в Първата фотосесия на Ники и Синовете на Бри Бела Виж снимките Instagram

Интересни Статии

Популярни Публикации

Бранди Гланвил казва, че гримьори „Чирак“ са казали на момичетата й „Спи своя път към победата“ (ексклузивно)

Бранди Гланвил казва, че гримьори „Чирак“ са казали на момичетата й „Спи своя път към победата“ (ексклузивно)

Пола Джоунс се разпадна, припомняйки предполагаемия сексуален тормоз на Бил Клинтън по „Аферата Клинтън“

Пола Джоунс се разпадна, припомняйки предполагаемия сексуален тормоз на Бил Клинтън по „Аферата Клинтън“

Карлашианс засенчва Бела Торн на Скот Дисик: „Те изглеждаха толкова отчаяни“

Карлашианс засенчва Бела Торн на Скот Дисик: „Те изглеждаха толкова отчаяни“

14 #NewMusicFriday Songs You Gotta Hear: J.Lo, Cardi B, Christina Aguilera, Demi Lovato

14 #NewMusicFriday Songs You Gotta Hear: J.Lo, Cardi B, Christina Aguilera, Demi Lovato

Ja Rule мисли, че поредният фестивал на Fyre ще бъде пожар - Плюс това, той се опитва да смаже 50 Cent вражда с множество обиди

Ja Rule мисли, че поредният фестивал на Fyre ще бъде пожар - Плюс това, той се опитва да смаже 50 Cent вражда с множество обиди

Jeannie Mai планира да се „подчини“ на съпруга си, след като тя и Jeezy се оженят

Jeannie Mai планира да се „подчини“ на съпруга си, след като тя и Jeezy се оженят

Luann de Lesseps се прости за грешки, задвижвани с алкохол, надявам се и феновете (ексклузивно)

Luann de Lesseps се прости за грешки, задвижвани с алкохол, надявам се и феновете (ексклузивно)

Гледайте сълзливата реакция на Саша Кале за ролята на Първа латиноактриса

Гледайте сълзливата реакция на Саша Кале за ролята на Първа латиноактриса

'Saturday Night Live': Путин без риза слиза от комина на Тръмп, 'Всъщност Хилари' и последния коледен рап на Барак Обама

'Saturday Night Live': Путин без риза слиза от комина на Тръмп, 'Всъщност Хилари' и последния коледен рап на Барак Обама

Проверка на фактите „Убийството на Джани Версаче“: S&M, ХИВ и „Най-търсеното в Америка“

Проверка на фактите „Убийството на Джани Версаче“: S&M, ХИВ и „Най-търсеното в Америка“