AGT Пети съдия: Първоизговореният изпълнител на думите отбелязва окончателен Златен зумер с мощна презентация

Трябва да се видят знаменитост Instagram публикации на седмицата Виж снимките NBC

Тъй като „AGT“ най-накрая се завръща в продукцията, продуцентите дразнят това, което феновете могат да очакват, тъй като останалата част от този прекъснат от пандемията сезон се разиграва по съвсем нов начин през лятото.

„Имах кошмар, щях да бъда на около 90 години, правейки това шоу и никой нямаше да го гледа“, каза Саймън пред празна къща. 'Тук сме.'

COVID-19 официално удари 'Америка търси талант' тъй като ударихме последния епизод, произведен преди производството да бъде спряно. Това беше за прослушванията и тази последна партида трябваше да изпита „AGT“ както никога преди.Гети

Тери Крюс се сблъсква с обратна реакция ... Отново ... за Black Lives Matter Tweets

Преглед на историята

Те трябваше да се представят без публика ... и двама от тях бяха комикси на стендъп! Това беше голямо изпитание за тяхната воля и постоянство. Освен това се оказа невероятна витрина за талант, тъй като имаше толкова много мощни и невероятни моменти през цялата нощ.

Имаше и няколко действия, които ни накараха да си почешем главите, но докато ги класираме най-зле на първо място ... е, ще прочетете за тези действия достатъчно скоро.

На противоположния край на спектъра, „AGT“ приветства първия си изговарян художник с думи и той беше абсолютно трансцендентен. Подозираме, че дори ако театърът беше пълен, щеше да бъде също толкова мълчалив, когато завърши красива презентация за сестра си.

И накрая, с Хайди Клум все още под времето, Софийска вергара 'Модерно семейство' съ-звезда Ерик Стоунстрийт все още се разхождаше през повечето от тези изпълнения, макар че в един момент му се наложи да се сблъска (или може би това беше просто творческо редактиране, за да изглежда така, сякаш си беше тръгнал преди да свършат).

какво е меден бу бу
NBC

Пети съдия на AGT: Един зловещ акт изпраща София Вергара буквално да скочи в публиката

Преглед на историята

Накрая, когато „AGT“ се подготвя за почивка през следващата седмица, ще ви разкажем какво се очаква от продукцията от останалото лято, тъй като те тъкмо се връщат на работа сега. Все още няма да е за разлика от всеки сезон.

За целите на това резюме, ако виждате само три „Резултати“, това означава, че това са действия, които се появяват на сцената, след като Ерик трябваше да напусне панела (или беше преди да се присъедини?). Както винаги, те са в същия ред, от който седят съдиите Хауи Мандел отляво до Саймън Коуъл отдясно (от сцената).

Честно предупреждение, тъй като съм в безопасност у дома, вероятно ще бъда малко по-суров от колегите си Хауи Мандел, Ерик Стоунстрийт, София Вергара и Саймън Коуел. Но може и да съм по-мила. Може би.

И просто за забавление ще ги класирам от най-лошото до първо, за да видя как се справят фаворитите ми и дали съдиите се справят правилно (т.е. съгласяват се с мен).

Comedy Central

Gabrielle Union се отваря за разследването на NBC, расизма, Саймън Коуел

Преглед на историята

Химн и Ария

(пеещи магьосници) Е, пеенето не беше толкова голямо и магията всъщност не беше магия. По-скоро приличаше на изкуства и занаяти. Това беше някакво бедствие, но те са сладка, щастлива двойка.

Мария Кери сваля дрехите си на trl

Резултат: X, N, X, X

[Rainbow Shorts Duo]

(акробати) Докато аплодираме нововъведението да излезем като част от екипа на сцената, самият акт беше просто така (те дори не можеха да извадят балансиране на метла на главата си за повече от секунда или две). Момчетата имаха някои креативни и забавни идеи, но нито един от двамата не беше достатъчно силен като акробати или шоумени, за да извлече наистина нещо от него.

Резултат: N, N, X, X

Майкъл I

(стендъп комик) Майкъл има достатъчно забавен стил на доставка, но материалът му беше почти твърде общ. В него нямаше нищо свежо или оригинално, което да не сме чували досега и неговите шеги за „остаряване“ всъщност не ни казваха много кой е той и каква е неговата гледна точка. Свързваме се с комици за техните личности и тяхната история. Повторяемостта е важна, но индивидуалността също. Просто ни беше добре.

Резултат: Y, Y, N, Y

Уесли Уилямс

(едноциклист) Честно казано, това се чувства малко ограничено. Скачането на въже и триковете за жонглиране са забавни, докато сте на едноколесен велосипед, но нищо, което не е виждано преди. Същото е с по-високите и по-високите едноколесни мотоциклети. Но в крайна сметка след това малко ви свършват материалите. Забавно е и впечатляващо за това, което прави, но ни трябваше още малко, за да ни изведе на следващото ниво с него. Той трябва да компенсира опасността.

Резултат: Y, Y, Y

CA Wildcats

(мажоретки) Когато вдигнете състезателно настроение на сцена като тази, изглежда толкова много акробатични танцови екипажи, които сме виждали преди, като „AGT: Champions“ победители V. Непобедим. Има, разбира се, някои подписващи приветствия, но това е акробатика и артистизъм и изглежда толкова невероятно трудно. Бихме искали малко повече синхронизация в движенията им и с тези обръщания (да, знаем, че е много трудно), но това определено беше удоволствие от тълпата ... ако имаше такъв.

Резултат: И, И, И, И

Братя Гейдж

(музиканти) Не бяхме съвсем сигурни какво да очакваме от дуото на хармоника, но тази оригинална песен имаше много жизненост и енергия и макар да се държеше вярно на фирмения звук на инструмента (как не можеше?), Все пак успя да звучи свежо и вълнуващо. Техният ентусиазъм и страст към инструмента наистина създадоха нещо всъщност някак готино ... от хармоници.

tanya малки жени la

Резултат: И, И, И, И

Шевон Нието

(певец) Каква красиво написана песен, Шевон със сигурност има истински талант в тази област. На всичкото отгоре тя го достави с такава искреност и страст, виждаше се, че наистина идва от място за намиране на сила в любовта. Нейната история може да е трогателна, овластяваща и сърцераздирателна, но като оставим всичко това настрана, тя е талантлив автор на песни, който доставя неполиран скъпоценен камък. И определено заслужава да продължи пътуването си.

Резултат: Y, Y, Y Y

Илия

(виолончелист) Виолончелото не е лесен инструмент за свирене (и ние бихме знаели!), Но Илия наистина се впусна да донесе на инструмента „7 пръстена“ на Ариана Гранде. Със своята семплировка на „Моите любими неща“ на Джули Андрюс, песента е идеалният брак на по-класическия звук, който инструментът вдъхновява, и съвременната поп чувствителност. Понякога той масажираше задната половина на ритъма (умишлено, може би?) И нервите му проникнаха в играта му рано, но за млад играч той наистина се настройва като невероятен, тъй като продължава да тренира.

brielle biermann roach видео

Резултат: И, И, И, И

Кенади Додс

(певец) Кенади се нуждае от малко лак върху вокалите си (и произнасяне), но това беше солиден оригинал и мощно прослушване. Обичаме, че песента е нейната проява на мечтите на кънтри музиката си за „Еднопосочен билет до Тенеси“, и ни хареса, че по-малката й сестра беше там, за да я види, докато я ослепява поради генетично заболяване на очите. Кенади има много интересни и готини качества на гласа си, които й служат добре, и беше умна в начина, по който ги поставяше през цялата песен. Това беше страхотно въведение.

Резултат: И, И, И, И

Кристал Пауъл

(стендъп комик) Първо, Кристал беше очарователен куп нерви там. Тя има заразен чар и личността й блестеше още преди да донесе смешното. И тя го донесе, с много забавен и личен набор за това да има бяла приятелка (Беки) и черна приятелка (Кейша) и разликите между тях. Комплектът й беше личен и подходящ за нас и ни помогна да опознаем малко нейния свят, за това трябва да става дума в комедията.

Резултат: И, И, И, И

Якоб Веласкес

(музикант) Вече бяхме издухани от това колко елегантна и красива беше оригиналната му песен за пиано и след това той добави изненадващия елемент на някакво твърдо барабаниране върху него. Беше като две прослушвания в едно, което намекваше за неговото разнообразие и артистичност. На 12 години Джейкъб е невероятно уравновесен, уверен и най-важното за това шоу - талантлив. Нямаме търпение да видим какво още може да направи.

Резултат: И, И, И, И

Брандън Лийк

(поет) Брандън, първият по рода си художник с изречени думи, излязъл на сцената „AGT“, доказа, че това е художествена форма повече от думите на страницата. Това е история, презентация и усещане, точно както бихте получили от музика или танци или друга форма на себеизразяване. Но сърцето е в думите и именно там Брандън наистина се доказа. Стихотворението беше красиво и сърцераздирателно. Представянето на това стихотворение предизвика сълзи. Той взе болката си, написа я и я сподели и ние я почувствахме. Това е изкуство и е толкова невероятно и прекрасно, че той успява да го доведе до такава огромна платформа.

kristin bauer истинска кръв

Резултат: Златният зумер на Хауи

ПРЕДСТОЯЩО ...

Производството е възобновено миналата седмица на открито, за Краен срок , със съдиите, които седят социално отдалечени един от друг. За да се оптимизира процесът, доколкото е възможно, кръгът на съдиите е намален от четири епизода до само един. Това се излъчва на 28 юли.

За да освободи място за допълнително време за продуциране, шоуто включва и два специални епизода по пътя, включително епизод 'Най-доброто от прослушванията' на 21 юли и специален 15-ти юбилей на 4 август.

След това е на живо предаванията, разширен този сезон до четири седмици с общо 44 действия. Къде и как ще бъдат заснети, тепърва ще се определя, както и дали публиката на живо дори ще бъде опция.

Те не казаха какво предстои за завръщането му на 14 юли (след едноседмично прекъсване), но имаше кадри от допълнителни прослушвания (или може би Wild Card кръг), които бяха представени както на живо, така и дистанционно чрез дигитални медии за съдиите, така че феновете могат да се насладят на най-дивото изживяване „AGT“ досега.

„Америка има талант“ продължава след две седмици във вторник от 20:00. ET на NBC.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на Instagram

Интересни Статии

Популярни Публикации

Разбиването на сърцето на Коко и Айс-Т След „Първо бебе“, Булдог Спартак, умира

Разбиването на сърцето на Коко и Айс-Т След „Първо бебе“, Булдог Спартак, умира

Lexy Panterra удвоява видео критиката на Cardi B 'Twerk': 'Стоя зад думите си'

Lexy Panterra удвоява видео критиката на Cardi B 'Twerk': 'Стоя зад думите си'

Райън Кабрера получава истинско време за времето си на „Хълмовете“ с тогавашната приятелка Одрина Патридж (ексклузивно)

Райън Кабрера получава истинско време за времето си на „Хълмовете“ с тогавашната приятелка Одрина Патридж (ексклузивно)

Разбивка на 'World of Dance': Underdogs Rise Up to Slay Legends

Разбивка на 'World of Dance': Underdogs Rise Up to Slay Legends

Робърт Енглунд за това къде трябва да продължи Фреди Крюгер, дори и да не го играе (ексклузивно)

Робърт Енглунд за това къде трябва да продължи Фреди Крюгер, дори и да не го играе (ексклузивно)

Защо Идрис Елба казва, че расистките филми и телевизионни предавания не трябва да бъдат цензурирани

Защо Идрис Елба казва, че расистките филми и телевизионни предавания не трябва да бъдат цензурирани

Мелани Грифит празнува развода от Антонио Бандерас в Instagram

Мелани Грифит празнува развода от Антонио Бандерас в Instagram

„Bachelorette“ Хана Браун разкрива последните си две пред финала - плюс още подробности за вятърната мелница

„Bachelorette“ Хана Браун разкрива последните си две пред финала - плюс още подробности за вятърната мелница

Татяна Али изчиства слуховете за Дрейк за една нощ!

Татяна Али изчиства слуховете за Дрейк за една нощ!

Eiza Gonzalez Talks Snake Strip Tease, нейното нарастващо плячко и таблоиди!

Eiza Gonzalez Talks Snake Strip Tease, нейното нарастващо плячко и таблоиди!