AGT Пети съдийски финал: Кой от тези действия е достатъчен, за да спечели цялото нещо?

NBC

Десет финалисти поставиха всичко на линия, така че ще бъде ли това едно от шестте певчески действия (включително трима деца певци), трио акробати, въздушен специалист, поет или смел танцов дует, които поемат всичко това?

След едно от най-лудите лета в съвременната история, 'Америка търси талант' най-накрая се появи с Топ 10 на своите действия, готови да поставят всичко на линия за този изстрел на милион долара и заглавното шоу в Лас Вегас.

През този сезон COVID-19 предизвика хаос с производствения график на шоуто и доведе до виртуални прослушвания и представления. Дори тази вечер един от финалистите все още трябваше да се състезава от родната си страна.

Браво

Теди Меленкамп-Арояве потвърждава, че е била осеяна от истински домакини от Бевърли Хилс

Преглед на историята

Друг, който го прави от началото на шоутата на живо, всъщност направи похода, за да покаже своите умения на живо пред съдиите - а преходът всъщност изобщо не им послужи или действа добре. Всъщност можеше да им струва един милион долара.

Този сезон Америка има много певци, от които да избирате в този финал, както и няколко различни вида действия като антена, акробати, танцьори и поет. Шест певчески действащи и четири непеещи.обобщението на гласовите битки

Ще бъде интересно да видим как това се разклаща в крайните резултати, тъй като певците могат да започнат да звучат еднакво и може да се окажете жадни и подкрепящи нещо различно с напредването на нощта.

Или Америка просто ще продължи да обича певците. И половината от тези, които са се класирали на тези финали, са детски певци, което доказва, че Америка все още е абсолютно влюбена в млади хора, които могат да пеят. Но дали някой от трите е достатъчно добър, за да спечели? Или дори да направите нашите Топ 5?

Честно предупреждение, тъй като съм в безопасност у дома, вероятно ще бъда малко по-суров от колегите си Хайди Клум , Хауи Мандел , и София вергара . Но може и да съм по-мила. Може би.И за удоволствие ще ги класирам от най-лошото до първо, за да видя как се справят любимите ми и дали разбирате правилно (т.е. съгласи се с мен). И тогава ще се опитам да предскажа как ВИЕ ще гласувате преди финала в сряда вечер, за да мога отново да се смущавам с това колко грешно го разбирам.

ресторант на пейтън за настаняване в Ноксвил
MTV

Briana DeJesus на Teen Mom 2 тества положително за хламидия след незащитен секс с бивш

Преглед на историята

Роберта Баталия

(певец) Робъртта имаше солиден глас през цялото това, но липсваше онази емоционална връзка с мощна песен, която би трябвало да резонира дори с нейните 11 години на тази Земя. Най-големият проблем е, че всичко изглеждаше прекалено репетирано, от всяко движение, което тя правеше с тялото си, до това, когато вървеше напред, дори когато се заемаше с голяма нота. Песента искаше истинско сърце в основата си и това изглеждаше по-пластично. Уважително, но тя се почувства извън дълбочината си с тази конкретна песен.

Кенади Додс

(певец) Не приемате Кари Ъндърууд, освен ако не сте готови да го направите убий Кари Ъндърууд. Не бяхме продадени на Кенади, стигайки до този кръг след нейното представяне на полуфиналите и тя не направи достатъчно, за да се откупи тази седмица, особено след мек старт на този. Но там има ядро ​​от нещо, където тя може да прерасне в някой доста специален. Това парче стана по-силно с течение на времето и тя споделя емоционална връзка с него, но не е по-силно от всеки друг вокалист тук.

ЛОША салса

(танцьори) Толкова много танци с тези видове трикове крият настройките, така че да изглеждат безпроблемно и дори по-умопомрачителни. В миналото BAD се движеше толкова бързо от едно към друго, че едва виждахме някой от техните преходи, но тази седмица твърде много от тях бяха не само телеграфирани, но и на пълен дисплей. Видяхме възвишения, хотове и подемници и всички онези неща, които трябва да изглеждат без усилие. За първи път това изглеждаше като усилие и труд. Самите каскади продължават да учудват и продължават да ни показват неща, които никога не сме виждали досега, но не беше толкова чисто или непрекъснато вълнуващо, както в миналото.

CBS

CBS разкрива защо Ноа Първис е изтеглен от остров на любовта

Преглед на историята

Натрошени корени

(певци) „In the Air Tonight“ на Фил Колинс преживява малко момент тази година и момчетата определено готвят хладнокръвно. Не всеки момент работеше перфектно, като всеки от тях имаше неудобен солов момент, който не беше толкова силен като целия. Но заедно те остават впечатляваща сила. Те също така знаеха как да затворят пистата по правилния път, като стават големи, преди (вероятно) да се приберат у дома. И все пак това е генезисът на акт, който има истински шанс да направи отпечатък в кънтри музиката, ако продължават да влагат произведението и своя уникален печат върху музиката.

Кристина Муса фалшива

Сестри Бело

(акробати) Те намериха нови начини да го завъртят малко и да добавят нови слоеве на опасност, с намек колко още може да стигне с добавения елемент на опасност. Това е, което трябва да направите на този етап от състезанието, тъй като търсим не само победител, но акт, който може да бъде водещ за шоу във Вегас. Сестрите Бело може просто да имат разнообразието, за да го направят, или способността да се разширят в него. И въпреки че те остават напълно хипнотизиращи всеки момент, в който го правят, понякога е малко бавно за ограниченото време, което имат на тази платформа.

Гети / Instagram

Тамар Бракстън казва, че е благодарна за „втори шанс“ два месеца след опит за самоубийство

Преглед на историята

ТОП 5

Кристина Рае

(певец) Голям глас на голяма песен с няколко силни ноти, с които състезателите на “American Idol” биха се гордели, но това ни остави да се чувстваме по-плоски, отколкото по всяко друго време, когато тя е достигнала тази сцена. Или е било прекъсване на връзката с песента, или че тя се е чувствала някак по-малко автентична, сякаш се е опитвала да се покаже (разбираме, че това е част от това, което трябва да прави), отколкото наистина да носи частица от душата си чрез нейната артистичност. Америка реагира на връзка и се почувства липса тук, което не е чук за нейния невероятен глас.

Алън Силва

(антена) Кой знаеше, че Алън има още толкова трикове в ръкава си за въздушен акт? В него имаше цял куп нови каскади и вертикалното му завъртане към края беше невероятно готино за гледане. Люлките и флиповете бяха ужасяващи и малко елементарни в сравнение с някои от това, което сме виждали, но през сезона той показа не само лудостта, необходима за това, но и креативността да намери нови начини да вложи сърцата ни в нашия сандък и така изграждате пълен акт.

Данелия Тулешова

(певец) Всеки сезон виждаме млади певци с гласове извън годините си, а Данелия определено е тази за тази година. Тя допринесе всичко за мощна интерпретация на „Жива“ на Сиа. Не е лесна песен за пеене в добър ден, Данелия не е имала проблем с различните нива, в които песента я е взела гласно и тя ни накара да повярваме на всяка нота. Това е невероятно умение в толкова млада възраст, което доказва, че има още нещо, което може да издигне добрата певица до артист.

Джабари Джейкъбс

TikTok звезди Чарли и Дикси Д'Амелио за използването на техните платформи за борба с тормоза

Преглед на историята

Арчи Уилямс

(певец) Арчи вече беше красиво мощен певец с невероятна история и след това взе няколко стъпки за най-доброто си представяне за сезона. Толкова сърце и страст имаше не само в гласа му, но и във всеки аспект от представянето му на „Blackbird“ на The Beatles. Той използва гласа си като джаз саксофон, рифира, както му харесва, и гали нотите навсякъде до нежен крещендо, пълен с емоционална сила.

Брандън Лийк

(поет) За пореден път шоустоп. Красиви образи, Брандън е толкова силен писател, колкото и негов изпълнител. Неговите думи биха могли да създадат пиеса, толкова монументална и променяща живота като „Хамилтън“, срамуваща много рапъри и певци. И доставката му е лирична, мощна и толкова емоционално автентична. За всичко, което 2020 ни взе, тя ни даде този невероятен подарък, който осветява тази художествена форма и нейния посланик. Сериозно, това е сезонът на Брандън, нали? Приключихме тук?

текстови съобщения за него
Гети

Музикални награди на Billboard 2020: Post Malone, Billie Eilish и Lil Nas X ръководят номинациите

Преглед на историята

ПРОГНОЗИ

Ако следват сезони от миналото, Тери Крюс ще ни даде пълната класация на Топ 5 и затова разделихме класацията си по-горе. Но това не означава, че сме уверени, че Америка ще се съгласи с нас по целия път.

По начина, по който вървяхме през този сезон с нашите прогнози, почти очаквахме нашите отдолу 5 да се окажете в топ 5. Добре, може би не толкова екстремно, но някои от тях биха могли да прокраднат.

Най-големият уайлд кард за нас - както са били през целия сезон - е Broken Roots. Те се противопоставиха на очакванията и със своите кънтри музикални корени определено се свързват в сърцето. И традиционно това е частта от Америка, която изглежда най-много инвестирана в гласуването на подобни предавания.

Смятаме, че това е помогнало и на Кенади Додс да стигне до този момент и кой знае, може би ще пробие Топ 5 и с Америка. Ако е така, ще се почувстваме доста уверени, че знаем кои части от тази държава участват в този процес на гласуване.

Така че това означава ли, че тя или Broken Roots може да имат шанс да спечелят? Наистина не мислим така. Смятаме, че вероятно е състезание с три коня за тази титла и тези коне са Брандън Лийк, Арчи Уилямс и Кристина Рей.

MTV

Кайлин Лоури разтоварва отчуждената си майка Сузи, три години след последния разговор

Преглед на историята

Може също да зависи от това колко певци Америка иска да гласува или, както се чудеше Хауи, дали всички тези вокалисти ще започнат да се отменят и да издигат други непеещи актове като Алън Силва и сестрите Бело?

Ако Америка отиде на всички певци, Broken Roots може да пробие нашите Топ 5 и да нокаутира Алън Силва. В противен случай те вероятно ще извадят Данелия Тулешова, тъй като наистина виждаме, че Америка ги поставя в топ 5.

Добре, момент на истината. И с много малко доверие, това са нашите последни избори за гласуването на Америка.

vanderpump правила нов сезон 5

5-ти - Арчи Уилямс

4-ти - Алън Силва

3-ти - Натрошени корени

2-ри - Кристина Рае

1st - Брандън Лийк

Готов ли е „AGT“ за първия си поет победител? Ние наистина мислим така, тъй като никой не се е свързал по такъв суров и висцерален начин като Брандън, и смятаме, че тази Америка днес през 2020 г. наистина ще отговори на него.

Ще разберем какво сте направили, докато „America's Got Talent“ коронясва победителя си от 15 сезон в сряда вечер в 20:00. ET на NBC.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на Гети

Интересни Статии