AGT: Пети съдия на шампионите: Финалистите се разкриват, тъй като гласуването става абсолютно добро

Трябва да се види знаменитост Instagram публикация на седмицата Виж снимките NBC

Една от най-добрите „Got Talent“ в последния спомен напълно я взриви, но Америка го направи, като постигна едно от най-лошите.

С четири действия, които вече бяха направо във финалите за следващата седмица, останалите 12 трябваше да се борят през полуфиналите на „Америка има талант: Шампионите“ да се присъедини към тях.

Със сигурност беше състезателна нощ на невероятни действия и почти всеки наистина засили играта си. Имахме комици, изправени един срещу друг, магьосници, изправени срещу тях, и три невероятни действия за опасност / акробат.NBC

AGT: Пети съдия на шампионите: Мощният момент на Златен зумер оставя съдиите в сълзи

Преглед на историята

Изненадващо, имаше само две певчески актове и не толкова много деца, колкото може да очаквате от сезон на „AGT“, но все пак имахме детски комик, детски треньор на кучета и детски цигулар, така че комплектът от тийнейджъри остава добре представен.

Големият въпрос беше дали подобни действия ще канибализират резултатите един на друг, но изглежда, че това изобщо не се е случило. Всъщност това бяха някои наистина зашеметяващи резултати, тъй като някои от гореспоменатите категории бяха изтрити изцяло от гласовете.

Честно предупреждение, тъй като съм в безопасност у дома, вероятно ще бъда малко по-суров от колегите си Хауи Мандел , Алеша Диксън , Хайди Клум и Саймън Коуъл . Но може и да съм по-мила. Може би.

И просто за забавление ще ги класирам от най-лошите до първите, за да видя кой се очертава като моите Топ 6 и краен победител.

Гети / CBS

Габриел Юниън кани ученик от гимназията, който отказа да отреже дредковете си до Оскарите

Преглед на историята

Неговата

(изпълнител на изпълнение) Има нещо толкова нелепо в този герой, но Ханс го въплъщава толкова красиво, че ви отвежда в лудия си свят. Хареса ни идеята той да води кампания, да опече малко Саймън, че му бръмчеше миналия кръг и дори да сподели някои от туитовете на омразата, които е получил. По-малко вълнуващо беше, че пеенето и танците бяха просто повече от едно и също и само така ... но не може да се отрече, че Ханс знае как да доведе партито.

Райън Ниймилер

(комик) Невероятно разочароващо, това беше най-слабото, което сме виждали Райън. Материалът му не беше толкова добър и дори доставката му изглеждаше, че усещаше, че губи стаята. Просто нямаше достатъчно смях и той говореше твърде дълго, за да стигне до тях. Всичко около баща му падна съвсем плоско и тогава парчетата с майка му и чораповите чорапи просто не направиха достатъчно, за да изкупи. Райън е толкова забавен, беше грубо да го гледам как се колебае така.

Тайлър Бътлър Фигероа

(цигулар) Тайлър опита нещо драматично различно с „What a Wonderful World“ и не сме сигурни, че наистина му се получи. Той е известен със своите бързи темпове и енергични изпълнения и именно там той може да се откроява и да изглежда специален. Играта тук не беше особено по-добра, отколкото може да видите от много добър 12-годишен, което означава, че Тайлър някак си е загубил това, което го е направило специален. Той го засили, когато вокалист се присъедини към него, но цялото преживяване просто липсваше в сравнение с това, което сме виждали от него преди.

ABC

Ергенът най-накрая разкрива уродска катастрофа, която сериозно е наранила лицето на Питър по време на снимките

Преглед на историята

Марк Спелман

(магьосник) По-малко наперен от последния си път на сцената, Марк като Х успя да измисли доста добър акт около Тери Крюс, който включваше фантомно потупване, представяйки си часовник в реалността и дори пътуване в дома на Тери. Това беше много проста презентация, която въпреки това беше супер готина за гледане. Но дали липсата на светкавица ще го нарани при американските избиратели?

Щраус змия

(изкривяване) Може би трикът с кофата в края беше малко разочарован, но иначе Щраус наистина го засили, показвайки ни още изкривявания и извивки на тялото си, които все още не сме виждали. Смятаме, че е прекарал малко дълго време, показвайки колко много може да извади дясното си рамо от гнездото, до степента, в която се повтаря малко, но той все още е луд и хипнотизиращ, за да гледа какво ще изкриви следващото.

Диас Дания

(магьосник) Не всичко е работило в историята на Дания, но нейната магия остава забележителна. Някои от триковете с отворените карти не бяха напълно ясни за публиката (както когато самата сълза се поправи), така че се страхуваме, че суперфеновете може да пропуснат колко впечатляващо беше. Все още обичаме как тя включва историята в действието си, но е жалко, че точно тази история я е разочаровала малко (например трите принципа от живота й, превключвайки коя карта е просто небрежен детайл, но все пак там.

Instagram

Личният треньор на Анди Коен разкрива защо Bravo Boss спря да пие, ястия във фитнес режим (ексклузивно)

Преглед на историята

Duo Destiny

(акробати) Макар и да не се различаваше напълно от това, което видяхме преди, с няколко повтарящи се трика, имаше достатъчно опасност и подобрени елементи, за да направят това истинска стъпка от предишното им прослушване. Това е истински невероятен баланс и сила и доверие, които двамата споделят, и създава сензационно вълнуваща рутина. Но ние продължаваме да се чудим дали е достатъчно наперен - в случая опасен - за американска публика? Опасните действия почти винаги са се колебаели тук, тъй като американците са склонни да се придържат към по-традиционните забавления.

Duo Transcend

(акробати) Искате да увеличите антето, а Duo Transcend успя да надмине не само собственото си минало, но и миналото на други опасни скейтъри, които сме виждали с последния обратен ход. Беше невероятно мощен за гледане, толкова опасен и просто страхотен за гледане. Трябваше да намерят начин да се откроят сред всички останали акробати през нощта и определено направиха смело изявление както с трапец, така и с кънки тази вечер.

JJ Pantano

(комик) Така че изглежда, че Джей Джей е обиден комикс а ла Дон Рикълс, който със сигурност е работил за много комици преди него. И знаете ли какво? Джей Джей всъщност засили играта си, като изпече съдиите по-жестоко от първия рунд и - най-важното - беше и много по-смешно. Сладко, мъничко и безмилостно прави забавна комбинация. Той имаше всички зад кулисите, сред публиката и на панела да реват.

Гети

Хоакин Финикс критикува филмовата индустрия за „системен расизъм“, докато приема наградата на BAFTA

Преглед на историята

Марчелито Помой

(певец) Удивително е всеки път, че Марчелито може да пее с пълно гърло както в горния, така и в долния си регистър, и двамата са толкова мощни, толкова настроени, толкова командни. Това е просто невероятен подарък, който той има, и такъв, който той също е усъвършенствал до съвършенство. Той може да е единственият човек, който може буквално да изпее която и да е записана песен и вероятно да я забие точно по начина, по който е направил оригиналният изпълнител, мъж или жена.

Sandou Trio руски бар

(акробати) Е, ако има един гарантиран начин да вдигнете летвата (така да се каже) в този вид акт, това е с огън. И кръг след кръг, точно това направи този невероятно уникален акт. Накрая тя буквално стоеше в огън и въртеше обратно в него. Да, това може да изглежда повтарящо се, но това е просто невероятно всеки път, когато тя преобърне и заби кацането, а добавянето на тези елементи на огъня направи още по-спиращо дъха за гледане.

Алекса Лауенбургер

(дресьор на кучета) Невероятно е, че Алекса е толкова млада, колкото е, защото прави невероятен кучешки акт. Нейните кучета са толкова дисциплинирани и техните трикове имат наистина разнообразие за тях. Тя има толкова много да се кара само сама и се справя прекрасно. И дори когато не върви перфектно, тя ги въздържа и все пак свършва работата. Това е трудна работа, но също така е свързано с нейната вродена личност и просто истински талант. И това определено беше стъпка напред от последния път, когато я видяхме.

Гети

Аштън Къчър никога няма да спре да обича дъщерите на Деми Мур, дава актуализация за връзката с бившия

Преглед на историята

ПРОГНОЗИ

Ето нещо, което изглежда невероятно малко, имаме и трите акробатични акта в нашите Топ 6 и просто не можем да си представим, че суперфановете пускат и трите. Също така е трудно да си представим, че историята на Тайлър Бътлър Фигероа, която се чувства добре, завършва тук, въпреки колко ниско го класирахме.

Можем също така да видим Дания Диас да напредва над Марк Спелман, ако избирателите решат, че искат магьосник да продължи. Що се отнася до прогнозите за това какво избиратели ще правят (над това, което трябва), ние заставаме до Alexa Lauenburger, JJ Pantano и Marcelito Pomoy от нашите Топ 6.

Освен това ще предположим, че Тайлър напредва заедно с Sandou Trio Russian Bar и може би Duo Transcend. Ако това е твърде голяма опасност за Америка, тогава Дания Диас продължава напред. Но дали сме прави?

Итън Джеймс Грийн / Vogue / Гети

Били Айлиш защитава изпращането на текстови съобщения за „Фен“ Дрейк, Talks Dark Side of Fame

Преглед на историята

РЕЗУЛТАТИ

Половината от дузината действия, които се състезаваха тази вечер, ще се класират на финала, което е по-добър коефициент от последния кръг. Но това приближаване също трябва да бъде опустошително за действията, които не са много кратки.

Вече знаехме, че сме сгрешили, когато бяха изведени Ханс и Щраус Змия и наистина си мислехме, че това означава, че това е ключалка за Щраус, но Америка очевидно беше в лудостта Неговата носи.

Беше дете срещу хлапе, когато Джей Джей Пантано и Тайлър Бътлър Фигероа бяха отгледани заедно и Америка отново ни зашемети, като зарежда оживения Джей Джей за модлинското изпълнение на Тайлър Бътлър Фигероа .

Тери запази нещата загадъчни, като сдвои Дания Диас не с X, а с Марселито Помой за следващите резултати, които ни накараха да мислим, че нейният уникален подход към магията не се свързва с избирателите. И точно това се случи Марчелито Помой взе този трети слот.

Следващите бяха Алекса Лауенбургер и Марк Спелман. Този би трябвало да е безразсъден и беше като Алекса Лауенбургер и нейните кучета продължават. Така че няма магьосници, които продължават това време.

Гети / Instagram

Бен Симънс иска да знаете за неговата среща на Super Bowl с Кендъл Дженър

Преглед на историята

Останаха две петна и три акробатни акта, знаехме, че това е твърде много за Америка. Sandou Trio Russian Bar беше сдвоен срещу Ryan Niemiller, който наистина го издуха тази седмица. Но е възможно Америка да си спомни колко много го обичат, но това не се е случило. Sandou Trio руски бар заеха своето заслужено място.

Но това остави Duo да се изправят, което беше разочароващо, тъй като Transcend и Destiny бяха фантастични през нощта. Нашият ръб отива към Transcend, но Тери хвърли тези 6-то и 7-мо място на участниците в гласуването на гласове в ръцете на съдиите.

И така, какво направиха те? Те изслушаха нашето много разумно искане (със сигурност) и се изказаха Duo Transcend през.

Това обаче каза, че наистина бихме искали да видим и двете действия да преминават, тъй като и двете бяха невероятни и заслужаващи. Можем ли да заредим Ханс? (обичаме те, Ханс!)

Вече е време за финалите, които идват следващия понеделник в „America's Got Talent: The Champions“ от 20:00. ET на NBC.

Андерсън Купър и Бен Майсани

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети

Популярни Публикации

Танцуване със звездите Пети съдия Финал: Кой спечели трофея Mirrorball?

Танцуване със звездите Пети съдия Финал: Кой спечели трофея Mirrorball?

Карънът на търговеца Джо се опитва да защити избухването, твърди, че клиентите я наричат ​​C-Word

Карънът на търговеца Джо се опитва да защити избухването, твърди, че клиентите я наричат ​​C-Word

Снимки на Годишника на знаменитостите: Чанинг Тейтъм, Джена Деван и още!

Снимки на Годишника на знаменитостите: Чанинг Тейтъм, Джена Деван и още!

Въпрос на феновете защо J.Lo може да използва N-Word, докато Джина Родригес не може

Въпрос на феновете защо J.Lo може да използва N-Word, докато Джина Родригес не може

Хилари Дъф споделя снимка на себе си в леглото с приятеля си Джейсън Уолш

Хилари Дъф споделя снимка на себе си в леглото с приятеля си Джейсън Уолш

Ланс Бас смята, че Джакс Тейлър ще бъде уволнен от правилата на Vanderpump, извиква и Анди Коен

Ланс Бас смята, че Джакс Тейлър ще бъде уволнен от правилата на Vanderpump, извиква и Анди Коен

„Островът на изкушението“ от сезон 2 кадри дразни сълзите и някои много горещи връзки (ексклузивно)

„Островът на изкушението“ от сезон 2 кадри дразни сълзите и някои много горещи връзки (ексклузивно)

Джеф Рос ще ви изпече от уюта на вашия собствен дом (ексклузивно)

Джеф Рос ще ви изпече от уюта на вашия собствен дом (ексклузивно)

Брет Майкълс размишлява върху „Rock of Love“ близо 10 години по-късно - „Бях ужасен на традиционните срещи“

Брет Майкълс размишлява върху „Rock of Love“ близо 10 години по-късно - „Бях ужасен на традиционните срещи“

Звездата на „3-ти рок от слънцето“ Кристен Джонстън споделя трогателна история от 11 септември

Звездата на „3-ти рок от слънцето“ Кристен Джонстън споделя трогателна история от 11 септември